Uite cum arata femeia cu cea mai mare coafura afro din lume! "Este perna perfecta!" Coafura naturala a femeii care a intrat in Cartea Recordurilor are o circumferinta de 1,32 m si o impiedica destul de des sa intre pe anumite usi. Chiar si asa, Aevin este hotarata sa nu se tunda niciodata, mai ales ca a ajuns la aceasta performanta in 12 ani. "Mereu imi agat parul in copaci iar o data chiar mi l-am prins in usa de la masina. Urasc cand oamenii imi ating parul inainte sa imi ceara voie. Parul meu este perna perfecta, dorm foarte bine" a spus Aevin despre podoaba sa capilara, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Un american a traversat Alpii ajutat doar de baloanele cu heliu. Jonathan Trappe, un pilot din Carolina de Nord (SUA), este prima persoana care traverseaza muntii Alpi folosindu-se doar de baloanele cu heliu si metodele lui de transport. Aventurierul a fost si cel care a traversat Canalul Englez, anul trecut, tot prin aceasta tactica. Ajutat de 54 de baloane cu heliu, americanul de 38 de ani a facut aprape 12 ore pentru o trecere istorica peste Alpi, din care jumatate de timp i-a petrecut in intuneric. El a plecat din sud-estul Frantei si a aterizat in orsaul italian Andezeno, anunta Click.

Femeile din Arkansas, atacate de un barbat care vrea sa le suga degetele de la picioare. Politistii din Arkansas, Statele Unite, cauta un barbat cu un fetis ciudat - acesta ataca femei pe strada, le descalta si le suge degetele de la picioare. Doua femei deja au depus declaratii la politie, dupa ce barbatul le-a agresat. Una dintre victime, o femeie de 83 de ani, le-a povestit autoritatilor ca statea pe un scaun in fata casei sale, iar un barbat s-a apropiat de ea si i-a spus ca-i plac picioarele ei, apoi i-a scos pantoful si a inceput sa-i suga degetele. Integral in Libertatea.

Pene de dinozaur, datand de acum 80 de milioane de ani, au fost gasite in Canada! Pene care au apartinut unor specii de dinozauri si pasari, bine conservate si datand din urma cu 80 de milioane de ani, au fost descoperite in rasina fosilizata, in Canada, au anuntat, joi, paleontologii de la Universitatea Alberta. Aceasta varietate arata ca stadii diferite in evolutia penelor existau deja in acea perioada de la sfarsitul cretacicului si ca ele indeplineau o serie de functii atat la dinozauri, cat si la pasari, au explicat cercetatorii canadieni. Rasina in care au ramas prinse cele 11 feluri de pene a permis conservarea detaliilor microscopice si chiar a culorilor, care mergeau de la negru pana la maro, relateaza Cancan.

Au coafat-o 12 ore incat a trebuit apoi sa se rada in cap! Charlotte Jones (27 de ani) din Marea Britanie a mers pentru prima data la un coafor sa isi vopseasca parul. A stat pe scaun, pe mana stilistilor, peste 11 ore si a iesit de acolo ca o sperietoare, cu parul ars si in toate partile.A primit despagubiri de peste 5.000 de euro. "Dupa ce m-am despartit de pietenul meu cu care statusem 9 ani, m-am decis sa ma fac blonda, gandindu-ma ca va fi mai distractiv. Astfel, am ales un salon din orasul unde locuiesc, Nottingham. Nu imi mai vopsisem niciodata parul pana atunci, asa ca am ales un salon in care aveam incredere, scrie Click.

O pisica data disparuta in urma cu cinci ani a fost gasita la 2.500 de km departare. O pisica, pe nume Willow, care fusese data disparuta de catre stapanii ei din Colorado in urma cu cinci ani, a fost gasita in New York. Cum a reusit felina sa parcurga cei aproximativ 2.500 de kilometri nu poate nimeni sa-si explice. Pisicuta a fost gasita pe o strada din Manhattan de un trecator care a dus-o la Centrul de ingrijire al animalelor. Cum animalul avea un microcip de identificare, angajatii centrului i-au sunat imediat pe proprietari, care au ramas muti de uimire la aflarea vestii, informeaza Libertatea.