Un batran de 76 de ani a fost dat in judecata pentru ca si-a decorat apartamentul cu imagini deocheate. Un italian de 76 de ani este dat in judecata pentru ca si-a tapetat apartamentul cu fotografii indraznete. Portretelor lui Che, Madonna din Medjugorje si steagurilor italiene, afisate in apartamentul lui Fausto Rinaldi, li se adauga fotografii indraznete, precum posterul unui model care poza pentru un brand de lenjerie. Dupa o serie de dispute cu vecinii sai, acestia au ajuns sa-l denunte si sa sesizeze instanta locala pentru obscenitati. "Sunt postere nevinovate cu Martina Colombari (actrita italiana si model). Au fost vandute impreuna cu o revista", s-a aparat Fausto Rinaldi, adaugand ca "ar trebui sa fie eliminate din toate chioscurile de ziare". El a protestat ca politia i-a confiscat posterele, scrie Cancan.

FazeTariFoto: Colaj foto

A ajuns la puscarie dupa ce a facut sex cu un caine si un copil. Tracy Woolridge in varsta de 45 de ani, din Canterbury, Marea Britanie, a fost condamnata la 16 luni de inchisoare din cauza ca a facut sex cu un caine si cu un minor. Imaginile compromitatoare cu ea au ajuns la Politie care iar judecatorii au decis ca femeia trebuie sa fie inchisa. In timpul procesului, autoritatile au descoperit ca femeia facuse sex si cu un minor, lucru pe care nu a vrut sa-l recunoasca initial. Dovezile insa au obligat-o sa pledeze "vinovata" pentru acest cap de acuzare, potrivit dailymail.co.uk. Judecatorul a cerut ca ea sa fie examinta si de psihiatri, anunta Click.

El e cel mai pervers leu de mare: isi face felatie de unul singur. Lumea animalelor este de plina de imaginatie si de imprevizibil. Vizitatorii unui acvariu au filmat cu ajutorul unei camere de luat vederi un leu de mare care se... autosatisfacea. Un leu de mare are toate sansele sa devina celebru dupa ce a fost filmat de niste americani in timp ce isi facea o felatie de unul singur. Mai mult, animalul care traieste intr-un acvariu avea si public intrucat zeci de vizitatorii erau cu ochii pe el. Leul de mare a lasat insa jena deoparte si a trecut la fapte, informeaza Libertatea.

Ar putea face inchisoare pe viata pentru ca a taiat penisul sotului. Catherine Kieu Becker, o femeie de 48 de ani din California, care si-a otravit sotul, dupa care i-a taiat penisul in mai multe bucati, pe care le-a aruncat la gunoi, si-ar putea petrece restul vietii in inchisoare. Femeia a comparut, zilele trecute, in fata unui judecator, care i-a fixat cautiunea la un milion de dolari. Becker a pledat "nevinovata" la acuzatiile de tortura si vatamare corporala deosebit de grava, cu toate ca a recunoscut ca a taiat bucati barbatia sotului. Explicatia femeii: barbatul o merita. Atacul s-a produs dupa o cearta dintre cei doi, care incepusera procedurile de divort. Medicii nu au reusit sa-i reataseze penisul sotului femeii, scrie Cancan.

A umblat doi ani cu mana rupta. In urma cu doi ani, un barbat si-a fracturat humerusul. Nu a mers la spital sa se opereze. A ales sa stea asa fara tratament. In prezent osul lui s-a lipit dar intr-un mod ciudat. Omul a suferit o fractura urata la brat, undeva deasupra cotului. Acesta povesteste ca in primul an a suferit enorm, dar in al doilea an totul a intrat in normal. Cele doua capete ale humerusului nu s-au sudat nici in prezent, muschii tinandu-i bratul, anunta Click.

A baut patru litri de lapte in 18 secunde. Takeru Kobayashi, cel care a reusit performanta de a manca 60 de hot-dogi in 10 minute, a trecut la baut lapte. Japonezul de 32 de ani a dat pe gat 4 litri de lapte in doar 18 secunde. Unora, patru litri de lapte le ajunge o saptamana intreaga. Nu acesta este si cazul lui Takeru Kobayashi japonezul care a baut patru litri de lapte in doar 18 secunde doborand un nou record, informeaza Libertatea.

Ea este cea mai scunda pisica din lume! A intrat in Cartea Recordurilor. O cheama Fizz Girl, are doi ani si doar 15 cm inaltime. Traieste in America, iar stapana e foarte mandra ca are o asa felina. Fizz Girl masoara 15 cm pana la umeri, fata de inaltimea normala a unei pisici, care e de 25cm. Pisica e una din rasa Munchkin, cunoscuta pentru picioarele scurte, care de multe ori sunt si cracanate. "Cand am dus-o la veterinar, mi-a zis ca nu a vazut in viata lui un animal atat de scund. Stie ca este scunda, dar nu are nicio problema sa se catere peste tot in casa, in cele mai inalte locuri", a spus stapana sa din San Diego, scrie Cancan.