Doua lesbiene au fost date afara din avion pentru ca s-au sarutat. Actrita Leisha Hailey, cunoscuta pentru rolul interpretat in productia americana "The L Word", si iubita sa, Camila Grey, au fost fortate sa paraseasca avionul in care se aflau din cauza faptului ca s-au sarutat inainte de decolare. Leisha considera ca a fost discriminata de catre compania aeriana si se asteapta ca reprezentantii acesteia sa ii prezinte scuze oficiale pentru incidentul de luni. O stewardesa i-a explicat actritei ca echipajul a fost nevoit sa le dea jos pe cele doua femei indragostite, pentru ca politica companiei nu permite astfel de manifestari din partea persoanelor de acelasi sex, fiindca avioanele sunt destinate familiilor cu copii, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Pitipoanca absoluta! Ce se intampla cand operatiile estetice dau gres. Bulgaroaica Ralica Dimitrova era o fata foarte frumoasa, insa nu s-a multumit cu atat, si-a dorit sa fie cea mai frumoasa. Si ce metoda putea sa gaseasca pentru a-si indeplini visul? Bineinteles, operatiile estetice! Insa, chirurgia plastica nu da rezultatele dorite de fiecare data, asa cum avea sa afle Ralica pe pielea ei, la propriu! Povestea bulgaroaicei pare desprinsa dintr-un basm de Hans Christian Andersen, numai ca, spre deosebire de "ratusca cea urata", care s-a transformat intr-o lebada superba, Ralica (in varsta de 26 de ani) a parcurs drumul invers, anunta Click.

A stranutat de 38 de ori intr-un minut. Uneori, un stranut poate sa fie precum o eliberare. Alteori, insa, e un chin. Acesta e si cazul unei eleve care a stranutat fara oprire timp de un minut. Domnisoara a avut ghinionul sa stranute si sa stranute in timpul orelor, iar colegii o priveau fie amuzati, fie uimiti, fie... fara sa le pese deloc. Saraca fata a stranutat de 38 de ori intr-un minut fara sa se poata opri, informeaza Libertatea.

Concluzie socanta! Ultima data cand Germania a luat masuri de austeritate, a venit Hitler la putere. Un profesor de economie de la Universitatea Princeton, laureat al Premiului Nobel, crede ca in cadrul unei crize economice ar trebui abandonata politica austeritatii. Profesorul Paul Krugman considera ca liderii politici ar trebui sa ia decizii care sa conduca la adoptarea unor pachete care sa stimuleze economia si consumul, pentru ca numai astfel vor creste veniturile din taxe si incasarile bugetare. "De unde sa vina cresterea economica si a numarului de joburi? (...) Exporturile nu pot exploda in cazul in care statele creditoare implementeaza la randul lor politici de austeritate, care vor arunca Europa intr-o gaura neagra a recesiunii", afirma Krugman, scrie Cancan.

O fata din Dallas si-a dat in judecata liceul si a castigat 9,2 milioane de dolari. O liceana din Statele Unite si-a dat in judecata institutia in care invata, dupa ce a fost amenintata ca va fi data afara pe motiv ca avea o relatie nepotrivita cu profesorul sau de istorie. In urma cu doi ani, fata de 16 ani a inceput o relatie cu profesorul sau, care avea 34 de ani, iar la 7 luni dupa ce au inceput sa iasa impreuna toata lumea a aflat de relatia lor. Cei doi au fost prinsi de politie in timp ce faceau sex intr-o masina, iar directorul Scolii Episcopale din Dallas, acolo unde invata fata, i-a dat un ultimatum minorei: ori se muta in alta parte, ori va fi exmatriculata, anunta Click.

Asta, da, sport extrem! Este incredibil cum acesti oameni zboara ca pasarile. Cum este posibil ca omul sa zboare ca o pasare? Dupa ce-si aleg locul de lansare in gol - de pe un varf de munte sau din avion ori elicopter - pasionatii acestui sport isi departeaza mainile si picioarele de corp, astfel incat sa poata pluti cu ajutorul curentilor de aer, ce sunt controlati cu ajutorul "aripilor" costumului. Picajul poate ajunge si la viteze de 200 de km/h, asa ca orice greseala poate fi fatala, mai ales cand zborul are loc la mica distanta de stancile muntilor sau de varfurile copacilor. Aterizarea are loc cu ajutorul unei parasute, atasata de costum. Cu siguranta, cei care sfideaza legile gravitatiei zburand la fel ca pasarile au o inima puternica si o sete de adrenalina din ce in ce mai mare, informeaza Libertatea.