Au facut sex oral pe balcon, in vazul tuturor. Un filmulet aparut de curand pe internet arata ca dezinvoltura poate atinge cote alarmante. Femeia si barbatul din imagini nu au nicio problema cu faptul ca toata lumea ii vede complet dezbracati pe balcon, in plina zi. Relaxati, in "costumul" lui Adam, cei doi degusta un vin si trec repede "la actiune". Toata scena dintre cei doi amorezi s-a intamplat in orasul Darwin din Australia! Dupa cateva pahare, femeia incepe sa danseze lasciv in fata partenerului ei vizibil incantat de prestatia iubitei sale. Cei doi fumeaza cate o tigara si trec apoi direct la o partida de sex oral, in vazul lumii. Imaginile au fost inregistrate de un trecator care a observat ce se intampla pe balcon si se pare ca aceasta nu e o premiera pentru cuplul lipsit de inhibitii. Unul dintre angajatii complexului rezidential a sugerat ca cei doi si-au mai "aratat" afectiunea si cu alte ocazii, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Si-a facut casa in tomberon. Un american si-a construit o locuinta intr-un spatiu mai putin obisnuit. El si-a amenajat casa intr-un tomberon mare, la San Francisco. Gregory Kloehn si-a petrecut sapte luni pentru a-si finisa inedita locuinta. Desi pare greu de crezut, americanul are la dispozitie tot ce-i trebuie pentru a se simti bine. Casa sa este dotata cu bucatarie, toaleta si dus, are o micuta sufragerie si un spatiu care este folosit drept dormitor. Locuinta lui Gregory, in varsta de 40 de ani, poate gazdui si petreceri. Cel putin asa se lauda americanul, care afirma ca are in tomberon un mini-bar, loc pentru gratar si chiar si o bara pentru dans incendiar, anunta Cancan.

Au defilat in chiloti ca sa intre in Cartea Recordurilor. 357 de femei din Australia au intrat in Cartea Recordurilor, dupa ce au participat la cea mai mare parada in bikini. Parada a avut loc recent, in orasul Gold Coast, iar reprezentantele sexului frumos care au participat la aceasta au defilat 1,6 km in costum de baie, pe malul marii. Reprezentantii Cartii Recordurilor au fost prezenti la parada pentru a omologa recordul. Recordul anterior a fost stabilit de Insulele Cayman, in iunie 2010, cu 331 de participanti, informeaza Libertatea.

Chinezii au deschis Obama Fried Chicken. Logo-ul companiei seamana izbitor cu cel al Kentucky Fried Chicken, doar ca in locul colonelului Sanders apare chipul presedintelui american. Restaurantul deschis in Beijing ar putea fi o replica la decizia Statelor Unite de a face plangere la Organizatia Mondiala a Comertului impotriva tarifelor practicate de chinezi la importurile de pui din SUA. Potrivit "New York Times", tarifele practicate de China au efecte negative asupra a peste 300.000 de intreprinzatori chinezi, care platesc dublu fata de pretul normal pentru importurile de pui din SUA. Se pare ca Obama este o figura foarte populara in China, din moment ce restaurantul se bucura de succes. La inceputul anului, KFC a angajat o persoana care seamana foarte bine cu presedintele Obama pentru a face publicitate lantului de fast-food, scrie Click.

Si-a operat fundul ca sa arate ca Pippa Middleton. Daca in urma cu cativa ani, buzele Angelinei Jolie si posteriorul mare si ferm al lui Jennifer Lopez erau la mare cautare in randul femeilor care apelau la serviciile medicilor esteticieni, acum clientele apeleaza la chirurgia estetica pentru a avea un fund ca al Pippei Middleton, sora lui Kate, actuala sotie a printului William al Marii Britanii, anunta Cancan.

Pesti de acvariu ciudati, expusi in China. Pestisorii aurii nu pot fi doar inteligenti si miraculosi, atunci cand in povesti indeplinesc dorinte, ci si bizari. O expozitie cu pesti de acvariu care a avut loc astazi in China i-a uimit pe cei prezenti prin exemplarele bizare. Pestisori mici, aurii, portocalii, care se plimbau fara grija prin acvariu si care pareau iviti din alte lumi. Exemplarul din fotografii parca a inghitit niste baloane ce incearca, incapatanate, sa ii iasa prin obraji, informeaza Libertaea.

Un Pitt Bull a inghitit o bara de metal si a supravietuit. Povestea unui caine norocos din rasa Pitt Bull a ajuns pe paginile ziarelor internationale, dupa ce animalul a inghitit o bara de metal de o dimensiune considerabila. Blue, cainele din Hillcrest, SUA, a ingurgitat o mare bucata de metal. Stapanii lui l-au dus repede la spital, convinsi ca animalul a suferit leziuni interne, pentru a vedea ce se poate face. Spre uimirea lor, doctorul a reusit sa inlature bara de metal si sa il salveze pe Blue. Cainele este acum in afara oricarui pericol, scrie Click.