Incredibil! A imbatranit 50 de ani, in cateva zile! Nguyen Thi Phuong, o femeie de 26 de ani din Vietnam traieste o adevarata drama. Femeia sufera de o boala misterioasa care i-a provocat o imbatranire de circa 50 de ani, in doar cateva zile. Calvarul acesteia a inceput in urma cu trei ani, cand Nguyen Thi Phuong a mancat fructe de mare si peste, dupa care i-a aparut o iritatie pe fata. Aceasta a mers la doctor si a fost tratata, dar problemele nu i-au trecut, ci s-au agravat. Femeia a primit mai multe consultatii gratuite de la cei mai buni medici din orasul Ho Chi Minh, care din pacate nu au gasit inca un tratament. Boala groaznica a desfigurat-o pe biata femeie. Pielea ii atarna, iar fata ii este brazdata de riduri adanci, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Mare e gradina Domnului! 12 enoriasi americani au pozat nud pentru un calendar bisericesc. Un numar de 12 bunicuti din statul american Massachusetts s-au dezbracat complet si au pozat in ipostaze care de care mai haioase. Ce a iesit a fost un calendar inedit, facut... din dragoste pentru Dumnezeu. Toti cei 12 barbati, cu varste cuprinse intre 64 si 87 de ani, sunt enoriasi ai aceleiasi parohii, care au decis sa recurga la acest gest ca sa stranga bani pentru biserica lor. Fie ca trebaluiesc prin gradina, fie ca se plimba cu motocicleta sau canta la banjo, toti batranii au grija sa-si ascunda "rusinea" in spatele unor obiecte plasate strategic. Pe langa faptul ca s-au distrat pe cinste la sedintele foto, stiind ca vor aduna bani pentru biserica, enoriasii au avut si anumite "revelatii". "Am ajuns sa fiu mai constient de minunatia care se ascunde in procesul de imbatranire a corpului meu", a povestit unul dintre Mister-ii din calendar, un preot pensionat in varsta de 86 de ani, anunta Cancan.

Cum sa te mariti cu un miliardar: ghidul pitipoancei in 5 pasi. Ai visat de mica sa te mariti cu un miliardar? Iti doresti sa ai o nunta ca-n povesti, sa-ti petreci luna de miere la Miami sau macar sa participi la petreceri fierbinti pe un iaht la Cannes? Pentru a-ti indeplini visul, trebuie sa fii o pitipoanca adevarata! Noi iti explicam, pas cu pas, cum sa obtii ce iti doresti. Este destul de greu sa fii o pitipoanca adevarata, dar nu imposibil, asa cum ne explica domnisoara din clipul de mai jos. Pentru a avea succes la barbati trebuie sa urmezi un program relativ simplu, in cinci pasi, iar succesul este garantat. Te-ar ajuta foarte mult daca te-ai nascut usor retardata, pentru ca n-o sa stii niciodata ce e bine si ce e rau si n-o sa-ti dai seama niciodata ca o sa fii nefericita toata viata. Daca nu ai avut norocul sa te nasti retardata, trebuie macar sa te prefaci, informeaza Click.

Un neamt de 15 ani si-a cerut de nevasta iubita de 42 de ani. Zilele trecute, povestea de dragoste dintre Ervin, un pusti de 15 ani din Austria si fosta sa antrenoare de handbal, Renata, 42 de ani, si-a consumat un nou episod. Minorul, care anul trecut a aparut in fata judecatorilor alaturi de femeia pe care o iubeste inca de la 13 ani, si cu care facuse sex, fapt ce a starnit valuri de proteste in presa si opinia publica din Austria, a cerut-o de sotie pe Renata, femeie care putea fara probleme sa ii fie mama. Povestea celor doi a inceput in primavara anului 2009, atunci cand Renata, antrenoare la o echipa de handbal, s-a indragostit de Erwin, un pusti, care avea atunci 13 ani. Femeia sustine ca nici nu si-a imaginat ca va ajunge sa intretina relatii sexuale cu adolescentul, insa dupa ce s-au cunoscut mai bine, ei s-au indragostit iremediabil unul de celalalt, iar intr-o seara inevitabilul s-a produs. Cei doi au petrecut o noapte fierbinte in apartamentul antrenoarei, chiar daca in camera alaturata dormea fiica femeii, care avea pe atunci 14 ani. De atunci relatia lor a devenit din ce in ce mai solida, iar iubirea ce si-o poarta unul celuilalt a fost si mai intensa. Ceea ce se intampla intre cei doi a ajuns insa in atentia politiei dupa ce tatal vitreg al baiatului, care nu a fost de acord cu legatura dintre fiul lui si antrenoare i-a denuntat, scrie Libertatea.

Masti cu propria fata. O companie japoneza produce niste masti care arata intocmai ca fata cumparatorului. Pentru 3.920 de dolari, compania ii face clientului mai multe poze, pe baza carora creeaza uluitoarele masti. Pentru cei care vor mai mult, exista si varianta ca masca sa recreeze intregul cap. Desi incantati sa-si tina fata in maini si sa se vada din exterior, cei care achizitioneaza ineditele masti spun ca sunt si putin morbide, anunta Cancan.

Baiatul cu pizza, asteptat de o fata complet goala! Tu cum ai fi reactionat? Baiatul care livreaza pizza are o meserie mult mai grea decat pare la prima vedere. Trebuie sa se strecoare prin traficul aglomerat cat mai repede, pentru a livra pizza calda, iar atunci cand ajunge la domiciliul clientilor nu stie niciodata ce poate gasi acolo. Uneori poate avea surprize mai mult sau mai putin placute. Spre exemplu, poate descoperi ca este asteptat de o domnisoara foarte simpatica, in pielea goala. Vezi cum a reactionat un baiat care livreaza pizza atunci cand a dat nas in nas cu o tanara pusa pe glume deocheate! S-a comportat ca un profesionist, informeaza Click.