Un turist german care isi petrecea vacanta in Polinezia Franceza, mancat de canibali. Un turist german in varsta de 30 de ani a disparut in urma cu doua saptamani in timp ce se afla pe insula Nuku Hiva, Polinezia Franceza. Barbatul se afla in vacanta impreuna cu iubita lui de 37 de ani, iar aceasta le-a declarat politistilor ca l-a vazut ultima data plecand impreuna cu un ghid local. Acesta din urma s-a intors spunand ca germanul a suferit un accident. Femeia a plecat impreuna cu ghidul in cautarea iubitului ei, dar a fost legata de un copac si violata de cel care trebuia sa o duca la locul unde neamtul era accidentat. Femeia a scapat in cele din urma si a anuntat autoritatile. Dupa o saptamana de cautari, au fost gasite ramasite umane in zona pe care voia sa o viziteze turistul german, printre care o mandibula, dinti si metal topit. Anchetatorii au ajuns la concluzia ca persoana ale carei ramasite au fost gasite a fost taiata in bucati mici si apoi arsa, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

S-au lasat radiografiati in timpul unei partide de sex. Imagini explicite! V-ati intrebat vreodata cum arata o partida de sex vazuta din interiorul corpului uman? Un medic din Olanda si-a satisfacut aceasta curiozitate si a radiografiat mai multe cupluri in timpul unei partide de sex. Astfel, cercetatorii au vazut pentru prima data cum arata o partida de sex din interior. Subiectii au fost asezati in tubul ingust al unui scanner RMN iar de aici procedura a decurs la fel ca in cazul unei radiografie obisnuite. Experimentul a fost facut pentru a intelege mai bine experimenul uman iar dr.Pek Van Andel, fiziologul care a avut aceasta initiativa, a primit in anul 2000 premiul lgNobel (o versiune parodiata a premiilor Nobel), acordat de obicei cercetarilor care nu au nici un rost. Spre deosebire de filmele pentru adulti, in care nu este vizibila decat partea exterioara, in filmuletul de mai jos putea vedeti cu precizie ce se intampla in corpul unei femei atunci cand face sex, anunta Click.

Va fi Mumificat intr-un documentar TV. Scandal in Marea Britanie, unde un documentar care urmeaza sa fie difuzat de Channel 4 va prezenta mumificarea trupului unui barbat, cu ajutorul metodelor folosite asupra faraonilor. Macabra productie TV, numita "Mumificandu-l pe Alan", va fi prima de acest fel din istoria audio-vizualului. Trupul pe care se va face experimentul ii apartine unui barbat care a fost fascinat de tehnicile de conservare a cadavrelor din timpul faraonului Tutankamon, informeaza Cancan.

Un filmulet "porno", despre o actiune absolut banala! Ce crezi ca e? Organele umane pot sa fie socante daca le privesti indeaproape. Interiorul corpului arata socant, dizgratios sau poate sa te duca cu gandul la cine stie ce. Cand privesti filmuletul de mai jos poti sa te gandesti imediat la un act sexual, la organul genital feminin si nu poti sa gresesti mai mult. Ce vezi aici nu este altceva decat o stroboscopie (dex. - Examinare a laringelui cu ajutorul stroboscopului). Muzica din fundal este "You Live Only Twice", din coloana sonora de la James Bond, scrie Libertatea.

Are testicule de 45 kilograme pana la glezne. Cu siguranta nimeni nu poate sa-i spuna "omule, n-ai cohones!" americanului Wesley Warren, barbatul ce cara intre picioare niste "bijuterii" cu greutate. Barbatii isi doresc sa aiba parte de un pachet cat mai mare in chiloti. Nu mai vorbim de dorinta femeilor. Clar este ca acest american in varsta de 47 de ani nu si-ar fi dorit niciodata ca testiculele lui sa fie asa de uriase. Warren are o boala tropicala ce determina cresterea anormala a partilor trupului. Sufera de o forma foarte rara de elefantiazis. Americanul a suferit un accident acum trei ani. Si-a strivit accidental testiculele cu picioarele pe cand se cobora din pat. Dupa doua zile de dureri, boasele lui erau de marimea unei mingi de fotbal. Medicii nu l-au ajutat prea mult pe barbatul din Las Vegas. Totusi, mai multi specialisti sunt dispusi sa-l ajute cu o operatie destul de costisitoare. Exista riscul ca el sa-si piarda "ouale". Se pare ca Warren trebuie sa stranga un milion de dolari, anunta Click.

Goi-pusca pe trecerea de pietoni. Sedinta foto mai putin obisnuita la Londra. Mai multi barbati, incolonati, au traversat complet dezbracati, dar regulamentar, pe la o trecere de pietoni, Abbey Road din capitala britanica. Acoperiti in zona intima cu cate o palarie, indivizii au atras imediat atentia asupra lor, fiind trasi in poza nu doar de fotografii profesionisti, ci si de trecatorii aflati prin preajma, informeaza Cancan.