Ce tantalau! A ramas cu camionul blocat intre doua case. Un camionagiu a ajuns de tot rasul dupa ce GPS-ul din bord l-a trimis pe o strada ingusta si astfel s-a impotmolit intre peretii a doua case. Soferul cara bauturi racoritoare pentru un magazin din Bruton (Anglia). Si-a condus masina de 13 tone pe o straduta micuta laturalnica la indicatiile sistemului de ghidare prin satelit. Dar la un moment dat, drumul s-a tot ingustat incat masina a ramas intepenita intre doua cladiri. Omul n-a fost in stare sa dea inapoi din cauza pantei foarte abrupte pe care coborase. A fost nevoit sa doarma in masina peste noapte, in timp ce sefii lui se dadeau de ceasul mortii cum sa scoata camionul din stramtoare. A doua zi, o echipa de salvare s-a chinuit timp de sase ore sa deblocheze masina. Au tractat-o si au tras-o inapoi pe panta-n sus de unde venise. Pagubele asupra cladirilor au fost minore. Soferul a fost suspendat, scuza ca sistemul GPS a dat gres nefiind acceptata, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Un rechin albinos cu un singur ochi a fost descoperit de catre un pescar. Un rechin gestant a fost prins in Golful din California, iar din pantecele sale s-a gasit un pui ciclop. Poza rechinului a fost contestata de multi pescari pana cand experitii in domeniul au examinat-o si au spus ca fetusul rechinului care a fost scos din burta mamei este adevarat. Puiul de rechin suferea de o boala numita ciclopia, o disfunctie congenitala care impiedica creierul sa imparta orbitele ochilor in doua cavitati. "Este extrem de rar acest lucru. Din cate stiu, mai putin de 50 de exemplare cu o anormalitatea ca aceasta au fost descoperite", a declarat expertul in rechini Felipe Galvan Magana, anunta Cancan.

Un pui de urs se plimba printr-un magazin din Alaska. Nu mica le-a fost mirarea cumparatorilor dintr-un magazin din Alaska atunci cand au dat nas in nas cu un pui de urs flamand. Puiul a intrat direct pe usa din fata a magazinului din Ketchikan, un mic oras din sudul Alaskai si a inceput sa manance de pe rafturile de fructe si legume. Cei prezenti in magazin au facut fotografii si au filmat ursuletul speriat. La fata locului se aflau si politistii care se pare erau pusi in incurcatura de situatia cu pricina. Un barbat mai curajos a luat animalul si l-a scos din magazin, informeaza Click.

Interventie spectaculoasa a unor pompieri americani: i-au facut cainelui respiratie gura la... nas. O interventie de salvare mai putin obisnuita a pompierilor din Wisconsin, SUA, a uimit zilele trecute pe toata lumea. Acestia, solicitati sa stinga un incendiu, au avut de scos apoi din casa si un labrador, care era captiv intre flacari. Pompierii au gasit cainele in stare de soc, din cauza fumului gros din casa, si i-au salvat viata acestuia dupa ce unul dintre ei i-a facut labradorului respiratie gura la nas, aplicandu-i apoi si o masca de oxigen, pana cand patrupedul si-a revenit complet, scrie Libertatea.

Decizia uluitoare a unui antrenor de fitness: S-a ingrasat ca sa le arate altora cum sa slabeasca. Timp de cinci luni si jumatate, un antrenor de fitness a renuntat la sport si s-a indopat pana a ajuns la 120 de kilograme. Cura de ingrasare va mai dura inca doua saptamani si va fi urmata de o dieta menita sa-l readuca pe instructor la lookul initial. Burta lui umflata si gelatinoasa il face sa arate ca un barbat trecut de prima tinerete, dependent de fripturile nevestei si de bere si pentru care dusul gunoiului este un sport extrem. Cu toate acestea, nu mai departe de luna mai a acestui an, Drew Manning avea un corp de statuie. In varsta de 30 de ani, americanul, care este antrenor de fitness, a facut un experiment extrem, iar el a fost propriul cobai. Pentru a le putea arata mai bine clientilor sai cum sa slabeasca, Manning, din statul american Utah, a renuntat la sport si s-a pus la o cura de ingrasare de sase luni. Daca inainte de experiment cantarea 87 de kilograme si era un pachet de muschi, acum, dupa cinci luni si jumatate, are 120 de kilograme, anunta Cancan.

"Inima" de mama: o bere pentru copilul prescolar si o doza de cocaina pentru bebelus. O femeie din Connecticut (SUA) a fost arestata pentru ca si-a fortat copilul de patru ani sa bea o sticla de bere. Nici fetita din carucior nu se simtea mai bine: primise cocaina si alcool. Juliette Dunn, in varsta de 29 de ani, si-a scos copiii la o bere, servita chiar pe terenul de joaca. Cand politia a ajuns la fata locului, chemata de una dintre celelalte mamici, baiatul golise deja sticla de un litru, iar langa fetita in varsta de zece luni se afla un biberon mirosind si el a alcool. Potrivit martorilor, femeia i-a cerut copilului sa bea toata sticla, iar la final l-a numit "alcoolic". Dusi la spital, in sangele baiatului a fost gasit alcool, iar in al surorii sale mai mici - cocaina. La patru ani, copilul mai mare a putut numi doua marci de bere care "ii plac", ba chiar si una pe care o detesta. Atat Juliette, cat si femeia in compania careia se afla in ziua respectiva au fost arestate, informeaza Click.