Atentie, hoti, patrula bunicutelor e cu ochii pe voi! O bunicuta de 70 de ani, asistenta de profesie, nu a suportat gandul ca niste golani vor ajunge sa faca legea in cartierul linistit in care a locuit timp de 40 de ani. Asa a ajuns neinfricata Sheila Bevis, din Salisbury, Marea Britanie, sa recruteze mai multe bunicute si sa formeze impreuna cu ele o patrula, menita sa-i tina la distanta pe toti tinerii pusi pe rele. Cu veste reflectorizante si insotita de cainele Charlie, "Echipa carunta" - caci asa se numeste inedita patrula - ia la pas strazile din cartier si are grija sa nu permita nimanui sa mai parcheze neregulamentar, sa mai faca grafitti sau sa se ia la harta, tulburand linistea publica. Pe masura ce au castigat experienta, pensionarele si-au extins si "publicul tinta" si incearca sa gaseasca si hoti. Cand simt ca lucrurile devin periculoase, bunicutele din "Echipa carunta" apeleaza la politisti si le spun tot ce li s-a parut suspect. "Oi fi eu pensionara, dar inca pot sa lupt pentru lucrurile in care cred. Am trait fericita aici timp de 40 de ani si nu accept sa fiu intimidata de absolut nimeni", a explicat conducatoarea patrulei bunicutelor, Sheila Bevis, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Testul care-ti spune daca esti sau nu un obsedat sexual! Ai curaj sa-l faci? Daca te gandesti destul de des la sex inseamna ca esti un obsedat sexual? Ca sa iesi din aceasta dilema, ti-am pregatit un test care iti poate spune cu certitudine daca esti un maniac. Verificarea este foarte simpla si nu dureaza mai mult de 1 minut, anunta Click.

Taj Mahal din 1,2 milioane de boabe de orez. Prudence Staite, o artista in varsta de 32 de ani, a realizat o opera de arta mai putin obisnuita. Femeia a muncit cinci zile si jumatate si a creat cel mai mare Taj Mahal comestibil din lume. Este vorba despre o sculptura facuta, printre altele, din 1,2 milioane de boabe de orez. Inedita opera de arta are trei metri lungime si 1,5 metri latime. Englezoaica a mai folosit pentru realizarea celebrului monument indian si alte ingrediente precum cartofi si ardei iute. Sculptura, care a fost amplasata in fata catedralei St. Paul din Londra, a fost creata la cererea unui post britanic de televiziune care se pregateste de lansarea unei noi emisiuni cu profil gastronomic, informeaza Cancan.

Al doilea extraterestru vazut in Brazilia, in numai o luna. Sa fie oare brazilienii pe placul extraterestrilor? In ultima luna, in diverse zone din Brazilia, au fost vazuti doi extraterestri: unul mort intr-o gradina si unul viu, la plimbare. Un nou filmulet face senzatie pe internet, dupa ce in filmuletul realizat in timpul unei excursii se observa cat se poate de clar, o fiinta bizara, ce seamana cu un extraterstru. Potrivit unui specialist in fotografie, citat de Huffington Post, nu este vorba despre nici o fiinta ciudata, ci de o intamplare: in imagini se vad de faptul doua obiecte, unul deasupra celuilalt. "Capul este desprins de trup. Este vorba despre doua planuri focale diferite", a explicat Marc Dantonio, scrie Libertatea.

Torturata de iubitul gelos pentru ca nu i-a spus parola de pe site-ul de socializare. O adolescenta din Marea Britanie a fost lasata inconstienta de iubitul ei, care voia sa-i acceseze contul de pe un site de socializare. Partenerul ei credea ca fata il inseala. Jason Fleming, in varsta de 37 de ani, si-a obligat iubita de 18 ani sa stea intr-o cada cu apa rece, apoi i-a infipt un creion in ureche. Toate acestea pentru ca tanara a refuzat sa-l lase sa-i acceseze contul de pe site, acolo unde, banuia barbatul, s-ar fi aflat "dovezi" ale infidelitatii ei. Chiar daca fata a recunoscut, in cele din urma, ca avea si alti amici cu care vorbea, Fleming nu s-a oprit. A doua zi a agresat-o din nou. I-a acoperit capul cu un sac de plastic, i-a legat mainile si a lovit-o, lasand-o inconstienta. Cum britanicul nu era la prima agresiune asupra unei femei, el a fost condamnat la 16 luni de inchisoare, anunta Click.

Uite cum poti desface o sticla de bere folosind doar o bucata de hartie! Este cald afara, nu mai poti de sete si ai da orice sa poti sa iti deschizi o sticla de bere, dar nu ai desfacator? Nu dispera, cu o foaie de hartie impaturita bine poti sa desfaci chiar si cele mai incapatanate capace, informeaza Cancan.