Incredibil! Un transsexual bea o bere intr-o secunda. Nu s-ar fi asteptat nimeni la asa ceva. Un japonez sa aiba gatul-palnie. Mult mai potrivit ar fi fost un european. Un german sau un englez poate ar fi fost normal sa execute aceasta cascadorie, nicidecum un asiatic tocmai din Japonia. Pe deasupra, omul mai este si transsexual si de pe fata lui nu reiese ca ar fi un mare consumator de bere. Nici macar nu stie sa duca paharul la gura. Cert este ca niponul reuseste sa cuprinda cu toata gura paharul si dintr-o inghititura sa arunce pe gat tot continutul de bere. Unde se duce asa de repede si cum se mai simte savoarea berii, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

O femeie s-a transformat in magar, asa sustinea cel care viola animalul. Caz bizar, prezentat cu foarte multa seninatate de zoofilul pe nume Moyo, de 28 de ani. "Am luat o prostituata de pe strada. I-am dat 20 de dolari si am inceput sa fac sex cu ea. Apoi, femeia s-a transformat intr-un magar", le-a spus barbatul politistilor, potrivit cotidianului The Morning Star. Sigur e vorba despre ceva necurat, a tot spus acuzatul, dar din pacate nimeni nu a crezut fascinanta lui poveste, astfel incat a fost dus in arest si va fi judecat pentru zoofilie, anunta Libertatea.

De ce si-o mai fi pus rochie? Uite cum arata o fosta Miss Bikini America la 36 de ani! Americanca Jennifer Nicole Lee, in varsta de 36 de ani, arata senzational si se lauda cu asta. Asa s-a intamplat si la Miami, unde vedeta, fosta Miss Bikini America,ba fost fotografiata in timp ce se ducea la o intalnire de afaceri. Pentru a-si pune trupul in valoare, Jennifer a ales o rochie foarte scurta si stramta, cu spatele gol. S-a miscat in fel si chip, iar rochia i-a lasat multe zone ale trupului la vedere, spre deliciul trecatorilor aflati prin preajma, care nu si-au putut lua ochii de la ea. Jennifer este cu atat mai mult de admirat cu cat, in urma cu ceva timp, a avut mari probleme cu silueta, ajungand sa aiba 90 de kilograme. Nu s-a dat, insa, batuta. A slabit 35 de kilograme cu ajutorul fitness-ului, devenind chiar un guru in ceea ce priveste exercitiile fizice de intretinere. Acum arata senzational si are forme aproape perfecte, informeaza Cancan.

A slabit voit atat de mult incat nu mai putea sa tina o lingura in mana! Afla de ce! Un fost model din Scotia a fost la un pas sa moara din cauza iubitului ei. Acesta a amenintat-o ca, daca se ingrasa cateva kilograme, o va parasi. Asa a inceput cosmarul vietii pentru Kate Puncher. Din acel moment, Kate a incetat sa mai manance. Se hranea numai cu bomboane mentolate. Ii era rau, vomita dupa fiecare masa si obisnuia sa ia laxative. Femeia, in varsta de 31 de ani, a inceput sa aiba probleme de alimentatie de la varsta de 18 ani si asta din cauza iubitului ei care i-a spus ca o lasa daca va lua kilograme in plus. In 1999, a ajuns sa cantareasca numai 25 de kilograme. Era atat de slaba incat nu era in stare sa tina nici macar o lingura in mana. A petrecut foarte mult timp prin spitale si in cele din urma iubitul a parasit-o. Viata sa s-a schimbat in 2005 cand l-a intalnit pe Barry, barbatul de care s-a indragostit. Dupa o relatie de doi ani, cei doi s-au hotarat sa se casatoreasca, dar femeia a fost din nou amenintata, scrie Click.

Iti vine sa crezi? Ryanair isi repara avioanele cu banda adeziva. Cei cu inima slaba ar trebui sa se asigure ca avionul cu care zboara nu a avut parte de asemenea reparatii "sofisticate". Un avion al companiei low-cost Ryanair, cu 200 de pasageri la bord, a trebuit sa se intoarca la Londra, dupa ce banda adeziva folosita pentru a lipi un geam din cabina pilotului a dat semne ca va ceda. Pasagerii au trait clipe de groaza cand au vazut ca avionul cu care calatorisera era carpit fara nicio jena de catre muncitori cu banda adeziva. Autoritatea Irlandeza de Aviatia (IAA) a anuntat ca banda adeziva a fost folosita ca masura de precautie suplimentara pentru a asigura etanseitatea parbrizului. Aparent, insa, aceasta nu a fost suficienta, iar pilotul a decis sa intoarca avionul din drum la numai 20 de minute dupa decolare. Ryanair se apara explicand ca a urmat procedurile normale de siguranta si ca nici pasagerii, nici echipajul nu au fost in pericol. Insa pasagerii au alta opinie, anunta Libertatea.

Cu palmierul pe autostrada. Soferul unui camion a condus cu 80 de km/ora pe o autostrada din landul german Baden-Wurttemberg (sud-vest), cu toate ca rampa pentru incarcat marfa era coborata, iar pe ea se afla un barbat care tinea un palmier urias. Autovehiculul a fost oprit imediat de politisti, care l-au amendat pe sofer cu 75 de euro pentru "incalcarea normelor de siguranta in trafic", informeaza Cancan.

Bruce Lee era "mic copil". Cel mai tare karatist de pe net. N-are cum sa nu te lase cu gura cascata prestatia de doua minute a baiatului din imagine. La bustul gol si filmat de prieteni in ceea ce pare a fi un dormitor, karatistul isi arata rapiditatea si priceperea cu un nunceac format din doua cutite de bucatarie, scrie Click.

Un Stonehenge construit din masini, scos la vanzare pentru 300.000 de dolari. Constructii ciudate se gasesc la tot pasul, dar imaginatia unui american, care a construit din masini replica celebrului monument de la Stonehenge, a fost rasplatita. Dupa 24 de ani de functionare ca o atractie turistica, creatorul ei vrea sa o vanda la pretul de 300.000 de dolari. In 1987, dupa o calatorie in Anglia la misterioasele pietre de la Stonehenge, sculptorul Reinders Jim s-a simtit inspirat si a construit o replica. Numai ca aceasta a fost realizata din masini, 38 la numar, in Nebraska, Statele Unite ale Americii. Proprietatea Carhenge, cum a ajuns sa fie cunoscuta, s-a bucurat inca de la inceput de un succes rasunator, fiind inregistrati peste 100.000 de vizitatori anuali. Acum proprietarul cauta un antreprenor dispus sa cumpere parcela de 10 acri pentru 300.000 de dolari, cu intentia de a maximiza potentialul de la Carhenge, anunta Libertatea.