O britanica s-a chinuit trei zile sa treaca la ora de iarna. A intors 4.000 de ceasuri. Pauline West, o pensionara in varsta de 60 de ani din Marea Britanie, are o colectie impresionanta de ceasuri, care acopera fiecare perete al casei sale. Orologiile, 4.000 la numar, au fost evaluate la 17.000 de euro. Singurul loc din casa unde nu sunt ceasuri este dormitorul lui Kevin, fiul Paulinei. Pentru a regla toate ceasurile la ora de iarna, femeia, care colectioneaza orologii de 24 de ani, a avut nevoie de trei zile. Sotul englezoaicei, Roy (67 de ani), este atat de entuziasmat de colectia consoartei incat se lauda ca aude daca unul dintre ceasuri nu mai functioneaza, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Vrei sa mananci ca in Epoca de piatra? Restaurantul Sauvage din Berlin pare la fel ca alte localuri din capitala Germaniei. La o privire mai atenta, e cu totul neobisnuit, oferind mancare ca in Epoca de piatra! Bucataria paleolitica, pe care o ofera clientilor sai restaurantul, imita ceea ce mancau stramosii in pesteri in urma cu doua milioane de ani. Pe acele timpuri, nu existau paine, branza sau zahar, oamenii multumindu-se cu vanatul si fructele pe care le culegeau. In intreaga lume a aparut moda intoarcerii la hrana neprocesata din cele mai vechi timpuri, care este socotita cea mai sanatoasa, relateaza Click.

Un japonez sarac a pescuit o cutie plina cu bani! Afla cu cat s-a imbogatit barbatul! Un pescar din Japonia s-a trezit ca este mai bogat cu 100.000 de euro (11 milioane de yeni), dupa ce a prins in navod o cutie in care se afla aceasta suma. Barbatul, care traia modest in locuinta sa din prefectura Iwate, a gasit banii in largul coastelor regiunii Ofunato. Potrivit autoritatilor locale, cutia ar fi putut ajunge in apa, dupa tsunamiul de acum sapte luni. "Credem ca acesti bani au legatura cu dezastrul provocat de tsunami, pentru ca nimeni nu ar arunca asa ceva in mod intentionat", a spus un reprezentat al autortatilor. Integral in Libertatea.

Uite cum simuleaza sexul "o balena intr-un pahar cu apa!". Cativa tineri au modificat dansul hip-hop! Pe ritmul muzicii, in plina strada, au inceput sa simuleze sexul. Senzatie a facut o femeie de aproape o suta de kilograme, care danseaza in toate modurile posibile, intr-o galeata plina cu apa. La un moment dat cade pe spate, iar pe ea sare un barbat cu care simuleaza o partida de sex, informeaza Click.

Unei batranici nu i s-a dat voie sa cumpere alcool pentru ca nu avea buletinul la ea. Caz uimitor in Marea Britanie. Unei batranici de 92 de ani din Anglia nu i s-a dat voie sa cumpere o sticla de alcool, pentru ca nu avea la ea cartea de identitate sa demonstreze ca este majora. Diane Taylor s-a dus la magazin sa ia o sticla de whisky pentru fiul ei si a ramas muta de uimire cand vanzatorul i-a cerut un act de identitate care sa demonstreze ca are peste 18 ani. "Mi s-a parut atat de prosteasca intrebarea, incat am crezut ca vanzatorul glumeste si incearca sa imi faca un compliment. Cand mi-am dat seama ca vorbeste serios, am scos abonamentul pentru transportul in comun si cardul de donator de sange, insa mi-a spus ca nu sunt bune si ca isi cere scuze dar vrea sa ii arat un document care sa imi dovedeasca varsta, altfel nu imi vinde alcool", a declarat femeia. Integral in Libertatea.