FEMEN-istele, in sanii goi la usa fostului sef al FMI. Francezul Dominique Strauss-Khan, cel care a fost obligat sa plece din conducerea Fondului Monetar International dupa ce a fost acuzat ca ar fi incercat sa violeze o camerista din New York, a devenit noua tinta a activistelor de la FEMEN. Topless si imbracate in menajere, ucrainencele au protestat in fata casei lui DSK impotriva deciziei instantei americane de a renunta la acuzatiile de tentativa de viol, in urma cu mai bine de o luna. FEMEN-istele au stat la usa resedintei din Paris a francezului cu pancarte in mana, pe care scria, printre altele, "rusine". "In Franta, daca barbatii au bani si putere, sunt in afara legii. Am venit din Ucraina pentru a le arata frantuzoaicelor ca suntem alaturi de ele si ca vom lupta impreuna impotriva unor barbati nebuni precum DSK", a declarat Inna Shevchenko, una dintre protestatarele FEMEN. Potrivit activistelor, premierul italian Silvio Berlusconi va fi urmatorul vizat de un protest marca FEMEN, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Vezi aici cel mai vechi accident filmat de o camera video! Desi in 1925 circulatia era mult mai lejera decat in 2011, sau poate tocmai de aceea, accidentele de pe sosele nu lipseau. Aparent, soferul automobilului circula regulamentar, insa nu a putut reduce viteza suficient pentru a evita coliziunea cu caruta. La randul sau, carutasul nu s-a asigurat atunci cand a intrat in intersectie. Nu se stie daca vreunul dintre cei doi a fost ranit, insa foarte probabil calul a scapat cu viata. Filmarea, care dateaza din anul 1925, este, se pare, cea mai veche inregistrare video a unui accident, anunta Click.

Australienii au moneda de 1 milion de dolari, care cantareste o tona. Monetaria din Perth, o regiune miniera din sud-vestul Australiei, a prezentat cea mai mare moneda de aur din lume. Moneda este facuta din aur pur in proportie de 99,99%, are 12 centimetri grosime, 80 de centimetri in diametru si cantareste putin peste o tona. Australienii au muncit 18 luni la crearea acestei monede unice, care are pe o fata un cangur, iar pe cealalta, profilul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Moneda are o valoare nominala de 1 milion de dolari australieni (1,03 milioane USD), insa aurul din care este facuta valoreaza peste 50 de milioane de dolari australieni (51,5 milioane USD). Obiectul a fost prezentat lumii intregi cu ocazia summit-ului tarilor Commonwealth-ului (asociatie de state, formata din Marea Britanie si fostele sale colonii, intre care si Australia), summit care s-a desfasurat zilele trecute la Perth, informeaza Cancan.

"Voteaza sau mori". Vezi cum isi face campanie un candidat din Polonia! Campania electorala din Polonia s-a remarcat prin spoturi inedite realizate de catre candidati. Zilele acestea, polonezii au fost de-a dreptul socati de prestatia unuia dintre cei pe acre trebuie sa-i aleaga. Candidatul Aliantei Democratice de Stanga din Polonia, Jedrzej Wijas, i-a lasat cu gura cascata. Omul efectiv tipa sau ma rog, canta in stilul celor de la Metallica intr-un spot electoral. Nu e imbracat ca un rocker, insa cravata si eleganta s-a dovedit ca aduc mai multe voturi. Iar mesajul este unul terifiant: "Voteaza sau mori". "Gata cu vorbaria, ajunge cu razboaiele stupide! Guvern secular, o viata demna, libertate, acestea sunt scopurile mele. Voteaza intelept", spune candidatul in spotul sau. Nu este insa singurul candidat care a ales sa fie promovat altfel. Din cauza lipsei de popularitate, o candidata de 23 de ani la alegeri legislative din Polonia a hotarat sa se dezbrace pe internet, gest insa criticat dur de partidul pentru care candideaza, scrie Libertatea.

Punem pariu ca n-aveti idee ce reprezinta aceasta imagine! Voua ce va sugereaza? Placerea personajului masculin al sculpturii din imagine a atins cote maxime. Femeia pare sa vrea sa impartaseasca si ea din bucuria simtita de perechea sa. Sculptura este realizata de artista canadiana de origine ceha Lea Vivot (pe numele sau real Drahomira Lea Helekova) si este amplasata in Praga, in fata sediului Sazka. Si, cum compania amintita are drept obiect de activitate organizarea jocurilor de noroc, a dorit ca sculptura "Lavicka neresti" ("Banca viciului") sa aiba o tema legata de loterie. Barbatul tine in mana un ziar, in care, se pare, tocmai a descoperit ca numerele jucate de el i-au adus un castig fabulos. De altfel, in jurul sau se afla cateva teancuri de bancnote. In schimb, pozitia femeii care ii imbratiseaza piciorul poate da nastere la multe interpretari, anunta Click.

Cea mai tare metoda de a-ti mari buzele! Asta e pompa care inlocuieste colagenul - Vezi cum functioneaza. Toate femeile care isi doresc buze mari, dar nu au curaj sa faca injectii sau le e frica de rezultat au acum cea mai buna solutie. Domnisoara din imagini ne arata cum functioneaza pompa care mareste buzele fara pic de durere. Ea si-a comandat aceasta "pompa minune" si s-a filmat cand o incerca, informeaza Cancan.