Clipul care a contrariat internetul. Tu ce crezi, crainicul acesta s-a masturbat in direct, excitat de materialul pe care l-a prezentat? Crainicul a facut intro-ul pentru un material despre o competitie de dansat la bara dupa care, fascinat de opera jurnalistica produsa de colegii lui cameramani, s-a lasat dus de val si mana dreapta i-a alunecat sub pupitru. Ulterior, mana respectiva s-a oprit in zona slitului, unde a zabovit pentru tot restul materialului. Din nefericire pentru el, nu a fost avertizat la timp ca a reintrat in direct, asa ca stiristul a fost prins in flagrant. Cand si-a dat seama ca urmeaza un nou material, ucraineanul si-a scos panicat mana de sub masa si a inceput, ca un adevarat profesionist, sa citeasca de pe prompter. Integral in Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

Autoritatile din LA au votat impozitul pe latrat. Dupa ce au primit mai multe reclamatii, politistii de la departamentul Serviciu Animale din LA au decis sa ceara impozitarea latratului. Astfel, daca animalul este foarte galagios si vecinii depun mai multe plangeri din cauza aceasta, proprietarul poate fi obligat sa scoata din buzunar chiar si o mie de dolari. Intrebarea de pe buzele tuturor detinatorilor de caini a fost: Cum stabilesti cand un caine latra prea mult? Ei bine, se pare ca s-a gasit o solutie chiar si pentru asta. Galagia pe care animalul o face poate apreciata pe o scara de la 0 la 12, anunta Libertatea.

Ce tata! Are 74 de copii. Incredibil, dar adevarat! Avocatul Ben Seisler, in varsta de 33 de ani, din Virginia (SUA) a descoperit peste noapte ca era tatal a 74 de copii. In studentie, dona sperma pentru a se putea intretine si pentru a-si plati studiile. Incasa 150 de dolari pentru o donare. Dupa ani de zile, progeniturile obtinute prin inseminarea a 74 de femei, de catre medici, au inceput sa-si caute tatal biologic. Cu ajutorul site-ului internet "Donor Sibling Registry", unii dintre acestia au dat de el. Asa i-a venit ideea sa cerceteze cati copii are de fapt, relateaza Click.

Lansare auto la propriu si la figurat. Bungee jumping cu masina. Producatorii de automobile Chevrolet au vrut o lansare cu adevarat spectaculoasa a modelului Sonic. Din acest motiv, ei au pus la cale un bungee jumping pe patru roti. Ei au ridicat o masina marca Chevrolet Sonic, cu o macara, pe un turn de 61 de metri inaltime, construit din containere. Automobilul a fost bine prins intr-o coarda elastica ultrarezistenta, dupa care a fost lansat in gol de pe rampa situata pe turn. Automobilul a "sarit" in gol, a atins cu botul piscina gonflabila special amenajata la sol, dupa care s-a miscat zbuciumat prin aer. Chevroletul Sonic a scapat nevatamat din aceasta curajoasa incercare de bungee jumping pe patru roti. Spectacolul a fost unul impresionant, care a atras privirile tuturor celor aflati la fata locului, scrie Cancan.

Sunt milionari si fac sex in 3 in toaleta. Doi soti, care au agonisit 50 de milioane de euro din afaceri, au fost prinsi intr-o toaleta in ipostaze porno. Ea facea sex nebun cu un pusti, iar el ii privea si se masturba. Ea este patronul unei firme de produse farmaceutice si Ambasador al Bunavointei pentru UNICEF, iar el detine doua puternice societati de comunicatii in Scotia. Asta nu i-a impiedicat insa sa se transforme din niste persoane de rang inalt in niste perversi ordinari. Cei doi britanici au fost protagonistii unui incident cu tente obscene in clubul "Roxy", din Orlando, Florida, relateaza Click.