Au impreuna 308 ani. Trei femei sunt cele mai batrane surori din Marea Britanie, varstele lor adunate facand 308 ani. Hilda (107 ani), Mary (97 de ani) si Jean (104 ani) s-au nascut inainte de a fi folosite becurile si aragazurile in gospodarii. Cele trei, toate vaduve, au 12 copii, 17 nepoti si 29 de stranepoti. De-a lungul anilor, au asistat la schimbarea a 19 premieri, a cinci monarhi si au trecut prin ambele razboaie mondiale, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Mersul unei femei spune daca a avut sau nu orgasm! Cand vine vorba de viata sexuala o femeie nu spune foarte multe, insa un studiu realizat recent arata ca simplul mers pe strada poate spune multe despre activitatea sexuala a femeilor. Oamenii de stiinta belgieni spun ca pot sa afle cate orgasme a avut femeia in timpul noptii in functie de felul in care merge. Cu cat mersul este mai energic si mai liber, cu atat femeia a experimentat mai multe orgasme peste nopate." Experienta orgasmului feminin poate fi surprinsa in fluiditatea, energia si senzualitate mersului", au declarat belgienii pentru huffingtonpost. Cercetatorii au supus un grup restrans de femei la un experiment. Ele au fost chestionate cu privire la viata sexuala, apoi au fost puse sa mearga in public, fiind observate de la distanta. Miscarile lor au fost analizate de doi sexologi, care nu cunosteau datele chestionarului. S-a aratat ca femeile cu un mers rigid sunt retinute cand vine vorba de sex, anunta Click.

Milioane de internauti s-au holbat la aceste imagini. Vezi si tu aici cele mai tari iluzii optice sexy! Cateva zeci de secunde rabdare si atentie sporita! De atat ai nevoie pentru a a prinde "smecheria" din aceste imagini. Si nu vei fi deloc dezamagit de rezultat, promit cei care au analizat deja aceste iluzii optice! Pare ceva, dar de fapt e altceva. Sau o imagine alb-negru pe care tu o vezi in culori. In asta constau cele mai vizionate iluzii optice "hot" de pe Internet, peste care si-au aruncat un ochi foarte multi internauti. Tu ce crezi despre imaginile de mai sus? Integral in Cancan.

Un american a pus la punct o tehnica ce transforma ochii caprui in ochi albastri. Un cercetator american, de la o universitate din California, a pus la punct o procedura simpla prin care poate modifica permanent culoarea ochilor caprui in albastri. Gregg Homer, inventatorul tratamentului cu laser, a creat un laser special care distruge pigmentul natural maroniu din iris, iar de-a lungul urmatoarelor saptamani, dupa efectuarea procedurii, culoarea se schimba gradual. "Ideea folosirii luminii laser pentru schimbarea culorii ochilor are sens. Mai este nevoie de un an de testari pana cand tehnica va putea fi disponibila", a declarat conducatorul proiectului. Omul de stiinta sustine ca tratamentul cu laser nu va afecta vederea pe termen lung, insa se asteapta ca o astfel de procedura sa coste in jur de 5.000 de dolari, scrie Libertatea.

Si-a uratit sotia pentru a fi sigur ca nu il insala. Un barbat din Anglia a devenit atat de obsedat de faptul ca ar putea fi parasit de sotia lui, incat a recurs la metode extreme pentru a evita acest lucru. Pentru a-si tine nevasta acasa si a o face sa se lase de seviciu, Dalwara Singh a inceput sa ii puna femeii steroizi in mancare. El vroia astfel ca Gill, sotia lui, sa capete trasaturi masculine si sa se ingrase pentru a deveni neatragatoare. Dupa mai multe zile in care femeia a luat steroizi fara sa stie, au inceput sa apara si efectele. Sotia lui Dalwara a observat ca ii creste par pe spate, pe sani si pe fata, dar sotul ei nu a lasat-o sa mearga la doctor. Barbatul a fost descoperit chiar de fiica lui, care l-a auzit in timp de prepara prafurile pentru sotia lui. Ulterior, femeia a alertat politia iar sotul ei a fost arestat, anunta Click.

Si-a tras cai pe post de scara. O gospodina din satul britanic Bradworthy nu foloseste scara pentru a sterge geamurile aflate la inaltime, ci se ajuta de caii de la ferma sa. Ori de cate ori se apuca de curatenie, Emma Massingale, in varsta de 29 de ani, se urca in echilibru pe doi cai si sterge cu simt de raspundere ferestrele casei sale. Animalele sunt atat de obisnuite sa fie folosite pe post de scara incat nu se misca deloc pana cand stapana lor nu termina treaba, informeaza Cancan.