S-a inventat parfumul care iti minte nevasta cand o inseli! Un club de striptease din Cape Town a scos pe piata un parfum care nu miroase bine, dar care va da mari batai de cap sotiilor voastre. Te scuzi ca ti s-a stricat masina in drum, ca ai avut de lucru pana tarziu in noapte sau ca te-ai dus la pescuit cu baietii, dar de fapt tu iti petreci seara in patul amantei? Acum ai un alibi pentru minciuna ta. Un club de noapte din Cape Town a scos la vanzare parfumul "Alibis" care are trei arome. Prima miroase a combustibil, cauciuc ars sau a ulei de masina, daca invoci varianta cu stricatul masinii, anunta Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Un urangutan a luat la pupacit un copil. Imagine uluitoare surprinsa de o fotografa din Rusia, care a reusit sa imortalizeze momentul in care un urangutan se "pupa" cu un baietel. Nu se stie cine a avut initiativa sarutului, insa cert este ca primata si copilul stau buze in buze. Cel putin asa pare, geamul care ii desparte fiind greu de vazut din prima. Nici baietelul nu pare speriat ca este la doar cativa centimetri departare de animalul urias si nici urangutanul nu pare constient ca micutul nu ar fi puiul sau. Incredibila scena de afectiune intre cei doi s-a petrecut la gradina zoologica din Moscova. Integral in Cancan.

Pentru ca pensia de 225 euro nu ii ajunge, o nemtoaica este prostituata la 80 de ani. Cotidianul german Bild a prezentat ieri povestea nemtoaicei Hilda Breer, o fosta actrita de telenovele cunoscuta in Argentina, tara unde s-a nascut, care de doi ani practica prostitutia. In varsta de 80 de ani, batranica s-a angajat in anul 2009 la un bordel, satula sa traiasca din mila altora, dupa ce pensia de 225 de euro nu ii acoperea cheltuielile lunare pe care le avea. Ea se bucura de o popularitate imensa printre clientii stabilimentului si se declara multumita de faptul ca veniturile i se rotunjesc cu 60 de euro pentru fiecare ora in care face sex pe bani. Cand este intrebata daca nu ii este rusine de calea pe care o urmeaza, Hilda declara ca, atat timp cat nu face nimic ilegal, primeste si ofera placere, totul i se pare normal si deloc imoral, relateaza Libertatea.

Mananca mortaciunile de pe sosele. Un caz cum nu s-a mai vazut. La 42 de ani, Alison Brierley e insarcinata si pofteste sa infulece animale calcate de masini. Femeia e atat de disperata, incat toata ziua cauta mortaciuni. Alison Brierley, din Harrogate, North Yorkshire, e obsedata sa manance animale lovite de masini, pe care le culege de pe marginea drumului. A capatat aceasta obsesie de cand a fost in SUA si a mancat vanat. Ea prefera carne de fazan, porumbel, bufnita, caprioara, vulpe, iepure de camp, informeaza Click.

O noua nebunie: Coreencele se bat sa nasca pe 11.11.11! Femeile insarcinate din Coreea de Sud, care se apropie de termen, au bombardat spitalele din aceasta tara cu cereri de cezariene pentru a se asigura ca isi vor aduce copiii pe lume in ziua de 11 noiembrie 2011. Teoria potrivit careia alinierea cifrelor 11.11.11 este pentru unii semnul clar al unui moment fatidic, nu le sperie pe coreence care isi doresc ca aceasta coincidenta numerologica sa le marcheze urmasii. Cererile de efectuare a operatiilor de cezariana pentru ziua de 11.11.11 a crescut cu 20 % fata de ziua de 11 noiembrie 2010. In Coreea de Sud, codul numeric personal este format din 13 cifre, dintre care primele sase reprezinta data nasterii, iar mamele isi doresc ca fiii si fiicele lor sa aiba un cod care sa inceapa cu 111111, fiind convinse ca acest lucru le va aduce micutilor noroc in viata, scrie Libertatea.