Profa de literatura a facut sex cu 11 elevi minori. O profesoara de literatura din staul american Tennessee risca 60 de ai de puscarie dupa ce a facut sex cu 11 elevi. Cindy Clifton, in varsta de 41 de ani, este acuzata de nu mai putin de 53 de fapte penale, printre care viol si corupere de minori. Femeia a facut sex cu elevii intr-un interval de 4 luni, intre luna aprilie si iulie anul acesta. Procurorii sustin ca profesoara si-a invitat elevii la ea acasa, le-a dat de baut si apoi s-a culcat cu ei. Copiii aveau intre 14 si 17 ani. Avocatul sau a declarat ca femeia sustine ca este nevinovata. "Este o sotie devotata, o profesoara dedicata si un membru activ al bisericii", a declarat avocatul Blake Ballin. Cindy Clifton a fost eliberata pentru o cautiune de 40.000 de dolari si va fi anchetata in stare de libertate, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Au dansat in pijamele pe strazile din Madrid! Spectacol extraordinar pe strazile din Madrid. 100 de tineri au iesit in public imbracati in pijamale si au realizat un dans sincron. Show-ul a atras imediat atentia. Trecatorii s-au oprit cu mic cu mare sa-i fotografieze si sa-i filmeze pe curajosii dansatori care s-au miscat foarte bine pe ritmurile muzicii, imbracati in pijamale care mai de care mai colorate, anunta Cancan.

Spectacol in Zurich! Ucrainencele furioase s-au dezbracat din nou in sanii goi, pe strada! Un grup de protestatare din Ucraina au blocat traficul din orasul elvetian Zurich, dupa ce si-au facut aparitia in sanii goi pe una dintre cele mai circulate strazi. Sexy-ucrainencele au ales pentru acest protest o zona in care prostituatele actioneaza deseori, si au purtat etichete pe care scria "5,99 dolari, Made in Ucraina", in semn de protest fata de exploatarea femeilor. Ele au scandat "Femeile nu sunt o marfa" si au reusit sa atraga atentia imediat asupra lor, zeci de soferi oprindu-se pentru a le admira pe frumoasele blonde. "Nu suntem impotriva prostituatelor, ci a celor care le folosesc", au spus protestatarele, informeaza Libertatea.

Pernutele din sutien i-au salvat viata. Toata viata a detestat faptul ca are sanii mici si ca, din acest motiv, faptul ca trebuie sa "triseze" punandu-si in sutien "pernute" de silicon. Dar tocmai datorita acestora este acum in viata. In timp ce se intorcea acasa, masina Lisei Somerville a derapat pe soseaua uda, lovind in plin un alt automobil. La spital, femeia a aflat ca are un plaman perforat si patru coaste fracturate. "Datorita fileului de pui din sutien sunt acum in viata, altfel bucatile de os rupte mi-ar fi intepat inima", povesteste Lisa. "Mi-a fost foarte rau, dar macar puteam sa respir. Atunci cand doctorii mi-au scos hainele, au remarcat si pernutele din sutien". Femeia le purta inca din adolescenta: "Le-am detestat intotdeauna, mereu ma temeam ca nu cumva sa-mi cada in cel mai jenant moment posibil. Dar in acea noapte, pentru prima data in viata, am fost bucuroasa ca le aveam", scrie Click.

Doi barbati mai puternici decat un TIR fac niste exercitii de ramai mut! Doi acrobati de la circ au facut un spectacol de zile mari care a lasat publicul fara cuvinte! Cei doi au avut un numar imposibil de practicat pentru un om de rand. Cei doi acrobati au aparut pe scena doar in slipi si dati cu vopsea aurie pe corp. Tinerii au facut niste miscari imposibile oamenilor de rand: s-au ridicat pe rand in maini, s-au rasucit si s-au contorsionat dincolo de imaginatie, anunta Cancan.

Singuratatea e de vina! Iti vine sa crezi ce-si face urangutanul cu mana lui? Nevoia te invata! Aceasta expresie are aplicare la scara larga in randul oamenilor si, din cate se pare, si-n randul animalelor. Un urangutan a probat adevarul acestei exprimari, intr-un moment de singuratate, care l-a obligat sa ia masuri. Lipsa indelungata din viata sa a unei femele l-a convins ca, pana la urma, trebuie sa-si ia "destinul" in propriile maini. Relaxat, acesta a inceput miscarea de du-te-vino, cu scopul clar de a elibera "supapa" de presiune. Cu o miscare fina si precisa "din poignet" (n.r. din incheietura mainii), urangutanul a dat startul momentelor de placere trupeasca, menite sa-i mai indulceasca supararile. Parca nemultumit de cum decurgea treaba, maimuta a schimbat pozitia de "stoarcere" a fericirii. S-a ridicat si a inceput miscarile de autorelaxare, cu o satisfactie ce i se citea usor in ochi, informeaza Libertatea.

Riscurile relatiilor online! Daca 2 femei vor sa faca sex cu tine in acelasi timp, s-ar putea sa regreti. Un menaj a trois cu doua femei nu este atat de incitant pe cat pare la prima vedere. Un tanar din statul american Arizona a aflat acest lucru pe pielea lui (la propriu), dupa ce a cazut victima unui ritual sexual satanic. Barbatul, in varsta 18 ani, a fost rapit de doua tinere sataniste din Milwaukee, care l-au violat timp de doua zile si l-au injunghiat de peste 300 de ori. Victima a declarat ulterior la politie ca a venit in Milwaukee pentru a se intalni cu o femeie pe care a cunoscut-o online. Insa intalnirea nu a decurs asa cum se astepta. El a fost amenintat cu cutitul, legat cu a banda adeziva si sfoara, apoi injunghiat. Dupa ce a fost eliberat, duminica seara, barbatul a sunat la urgenta de pe strada. Cand au sosit politistii, l-au gasit sangerand si au urmat dara de sange pana la apartamentul agresoarelor, scrie Click.