​Isi mutileaza penisul pentru a deveni mai spirituali. Membrii unei secte din Nepal renunta la "mandria" lor, considerand ca aceasta ii tine prea legati de nevoile pamantesti. Ei isi distrug tesutul erectil in cadrul unui ritual ce se desfasoara departe de ochii privitorilor. Iar un cimitir "patrulat" doar de maimute este decorul ideal. Procedura este destul de dureroasa, dupa cum marturiseste unul dintre adeptii gruparii. Pasul cel mai important este acela de a-si lega o greutate de zona vizata, iar o piatra funerara cantareste suficient de mult pentru a "fragezi" organul ce-i impiedica sa avanseze pe calea spirituala. Poate ca, dupa durerosul ritual, ei reusesc sa transceada iluzoria lume fizica, sau poate ca nu. Cert este un lucru: zilele placerilor in dormitor s-au incheiat, lasand locul lungilor meditatii, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Uite cum arata cea mai uluitoare creatura descoperita in ocean! Lumea se afla intr-o continua cunoastere, iar acest lucru este vizibil in descoperirile care se fac zilnic. Un video exceptional arata o specie necunoscuta omului pana acum, care are si un sistem de aparare foarte bine pus la punct. Cercetatorii nu stiu inca despre ce este vorba, dar vor sa studieze cat mai mult ciudata fiinta care salasluieste pe fundul oceanelor, anunta Cancan.

Softul care te face Brad Pitt sau Michael Jackson. Ai vrea sa arati ca Brad Pitt, Angelina Jolie, sau ai vrea sa vezi cum este in pielea lui Michael Jackson? Ei bine, exista un soft care te ajuta sa-ti indeplinesti dorinta. Kyle McDonald si Arturo Castro, doi tineri programatori au creat un soft care te poate face sa arati ca Brad Pitt, Michael Jackson sau diverse alte celebritati, atunci cand esti filmat de camera web. Tot ce trebuie sa faci este sa pui o imagine pe fereastra deschisa, in timp ce webcam-ul este pornit, iar fata ta ia formele persoanei alese. Programul inca nu a fost finalizat, Kyle si Arturo mai au de pus la punct cateva detalii. Insa realizarea celor doi este o inovatie, deoarece pana acum softurile asemanatoare nu fac modificarile atat de amanutit, in timp ce imaginea se misca, informeaza Libertatea.

S-a ascuns de politie intr-o inchisoare. Sefa unei bande din Bolivia s-a ascuns de autoritati chiar sub nasul acestora. O femeie din La Paz a fost arestata dupa patru zile in care a stat de buna voie dupa gratii. Dupa ce a fost avertizata ca politia este pe urmele sale, lidera bandei l-a vizitat pe unul dintre subordonati, deja aflat in inchisoare, si n-a mai plecat. Cand, dupa patru zile, bolivianca a considerat ca poate iesi in siguranta, a fost retinuta si trimisa acolo unde ii era locul, respectiv intr-o inchisoare pentru femei. Ea se numara printre cei 15 membri ai bandei care sunt in prezent interogati pentru frauda. Ei sunt acuzati de falsificarea unor documente, cu ajutorul carora au sustras sume importante dintr-o serie de conturi bancare, scrie Click.

Disperat sa vanda! Un dezvoltator imobiliar chinez da un BMW gratis celor care cumpara apartamentele sale! Dezvoltarea imobiliara din China a luat amploare in ultimii ani. Asta nu ar fi un lucru rau daca apartamentele nu ar fi acum goale pentru ca oamenii nu prea au bani sa le cumpere. Un dezvoltator imobiliar din Wenzhou crede ca a descoperit cum sa scape de apartamentele pe care le are. El ofera un BMW gratis primilor 150 de cumparatori. El nu este singurul care s-a gandit la o astfel de oferta, alti retaileri imobiliari oferind genti Louis Vuitton, croaziere sau gradini mari celor care vor sa achizitioneze apartamente, anunta Cancan.

Un delfin a murit din cauza ca a ascultat muzica house. Un delfin din parcul Connyland, din Elvetia, a fost gasit mort, dupa un concert cu muzica house, care a avut loc la cativa metri de bazinul mamiferului marin. Delfinul se numea Shadow si avea 8 ani. Dupa nefericitul accident, ONG-urilor pentru apararea animalelor au avertizat autoritatile din Lipperswil ca delfinii din parcul Connyland ar putea fi afectati de muzica. ONG-urile sustin ca petrecerea de muzica house, care a tinut 2 zile, i-a distrus sistemul imunitar lui Shadow si l-au facut sa devina extrem de agitat, drept pentru care inima i-a cedat, informeaza Libertatea.

Uite ce femei au si fac sex cu oile! Pentru orice om normal intrebarea "ai facut sex cu un animal?" este o gluma. Nu si in Brazilia. Aici, 35% din cei 492 de barbati intervievati au recunoscut cu dezinvoltura ca si-au pangarit animalele din ograda. Si... nu au folosit nici prezervativ. Cei 492 de brazilieni intervievati au varste cuprinse intre 18 si 80 de ani si locuiesc la sate. Daca 35% din ei au recunoscut cu nonsalanta ca au facut cel putin o data sex cu animalul din batatura, fie el "capra, oaie, scroafa sau vaca, peste 50% au admis ca erau tentati. In ciuda faptului ca Brazilia este vestita pentru femeile frumoase, planturoase si cu apetit sexual iesit din comun, barbatii au fantezii cu animale, se arata in studiul publicat de revista Live Science. O echipa de urologi din cadrul Ministerului Sanatatii brazilian a tinut sa avertizeze asupra pericolelor sexului cu necuvantatoare. Astfel, perversiunea poate duce la aparitia cancerului la penis, fimoza, infectii severe, impotenta si chiar boli cu transmitere sexuala, scrie Click.