Uite o femeie cu adevarat deschisa la minte! O negresa si-a pus fermoar in cap. Afro, afro, dar nici chiar asa. Asa ar spune orice stilist daca ar fi sa isi dea cu parerea despre acesta coafura iesita din comun. Femeia poarta pe cap un fermoar dand impresia ca este direct atasat pielii. In realitate este vorba despre o peruca special confectionata pentru a da acesta iluzie, relateaza Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Ce nu credeati ca o sa vedeti vreodata! William si Kate, in noaptea nuntii! Intr-un filmulet-parodie, realizat de britanica Allison Jackson, ii vedem pe Will si proaspata lui sotie, Kate Middleton, in pat, petrecand de mama focului. Nu faceau dragoste, asa cum se spune ca se procedeaza in noaptea nuntii, ci erau foarte fericiti si au deschis o sticla de sampanie, din care, probabil nu au reusit sa mai bea nimic dupa ce printul, fericit mire, a varsat-o. Integral in Libertatea.

Niciodata sa nu te pui cu maimutele! Uite cum un barbat ia bataie de la ele! Un barbat beat a fost atacat de mai multe maimute de la o gradina zoologica din Brazilia. Aflat in stare de ebrietate, barbatul s-a gandit sa le strice ziua maimutelor si s-a aruncat intr-un sant cu apa, incercand sa traga dupa el, rand pe rand, cate un "exemplar". Maimutele nu au "acceptat" umilinta la care betivul a vrut sa le supuna si i-au aplicat o bataie asa cum numai ele stiu. Dupa ce si-a luat-o de la animale, barbatul a fost scos din sant, iar ingrijitorii l-au linistit, intinzandu-l pe jos, informeaza Click.

Uite jucaria perversa! Jucariile destinate copiilor sunt uneori mai perverse decat cele care se vand in sex-shopuri. Astfel, un american a filmat dinozaurul de plus al copiilor sai care canta doar cand este atins intre picioare. Copiii pot afla lucruri neplacute chiar de la jucariile lor, mai ales atunci cand acestea nu functioneaza cum trebuie. "Am observat ca jucaria nu canta decat cand o atingi intre picioare", a povestit un american despre un maimutoi al fiicei sale. Acesta a facut si o demonstratie si a filmat jucarioarea cu pricina, ulterior postand filmul pe Internet, anunta Libertatea.

Un caine politist a prins o tanara cu cannabis in sutien. O moldoveanca de 35 de ani a pus pe jar, luni seara, intreg personalul de paza al Aeroportului International "Traian Vuia" din Timisoara. Femeia venise cu o cursa de linie de la Chisinau si facuse escala la Timisoara, urmand ca peste doua ore sa isi continue calatoria, cu un alt avion, in Italia. Ea a starnit interesul lui Bongo, unul dintre cainii lup ai Politiei de Frontiera Timis. Ciobanescul german s-a apucat sa o latre pe femeie, fiind dresat in gasirea drogurilor. Moldoveanca a fost escortata de politisti intr-una dintre incaperile aeroportului, unde a fost supusa unei perchizitii complexe. Integral in Click.

Micul afacerist: un copil de 8 ani are propria firma si si-a angajat mama. Britanicului Harli Jordean in varsta de 8 ani i-a venit ideea sa-si faca un site pe care sa vanda bile dupa ce a ramas fara bile in urma cu ceva vreme si a vazut ca nu are de unde sa-si achizitioneze o astfel de jucarie. Astfel, micutul a pus bazele unui site care vinde anual milioane de bile in toata lumea. "Visul meu este sa am un lant de magazine precum Hamleys - va fi unul dintre cele mai mari magazine de jucarii din lume, dar va vinde tot soiul de bile", a declarat Harli. Acesta a adaugat: "Iubesc bilele si imi place sa am propria companie", relateaza Libertatea.