A aparut branza produsa din aur adevarat. Ai cumpara? Producatorii de branza au scos pe piata un nou produs de "lux": branza din aur adevarat. Pentru ca sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, comerciantii au considerat ca acest tip de branza este perfect pentru masa de Craciun sau Revelion. Pretul este destul de piperat, producatorul Clawson Stilton Gold vinde felia de 100 g de branza din aur cu peste 70 de euro. Cei de la Clawson Stilton spun ca branza este atat de scumpa pentru ca este filtrata printr-o foita aurita si lichior din aur veritabil. Produsul nu duce lipsa de clienti, are deja cautare in randul celor bogati. Un seic si un star pop doresc sa cumpere delicatesa Stilton, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Un pilot a ramas blocat in toaleta unui avion! Pasagerii au crezut ca au de-a face cu un atac terorist. Un pilot care a ramas blocat in toaleta avionului, in timp ce se apropia de aeroportul LaGuardia, din New York, a provocat o alerta terorista, dupa ce un pasager cu accent care incerca sa-l ajute a batut la usa cabinei echipajului. Incidentul stanjenitor a inceput cand capitanul cursei Chatauqua Airlines, care decolase de la Asheville (North Carolina), a decis sa mearga la toaleta inainte de a ateriza la New York. Dar cand a incercat sa iasa, a constatat ca usa era blocata si a inceput sa loveasca cu pumnii pentru a fi auzit. Un pasager binevoitor care statea in primul rand a auzit si s-a grabit sa-l ajute. Pilotul i-a spus sa mearga la cabina si sa-i anunte pe colegii sai. Dar membrii echipajului nu au reactionat bine cand un strain a incercat sa intre in zona securizata a avionului, anunta Cancan.

Omul din Neanderthal a disparut pentru ca era prea destept. Ne place sa credem ca superioritatea capacitatii noastre cerebrale a condus la disparitia omului de Neanderthal. Insa, potrivit unor cercetatori americani, stramosul nostru a disparut pentru ca era prea destept. Potrivit cercetatorilor de la Arizona State University, omul din Neanderthal era prea inteligent, devenind victima propriei capacitati de adaptare la situatiile dificile. Potrivit specialistilor, care au efectuat cercetari dupa ce au simulat viata din Europa si Asia, in timpul Epocii de Gheata, cu ajutorul unui program pe calculator, omul din Neanderthal era la fel de sofisticat si inteligent ca omul modern, care au trait in paralel mii de ani, inainte de extinctia primei specii, in urma cu 30.000 de ani. Datorita faptului ca erau inteligenti, neanderthalienii au fost considerati de oamenii moderni buni parteneri pentru imperechere si astfel specia omului modern a inceput sa devina majoritara, ducand la disparitia treptata a omului din Neanderthal, informeaza Libertatea.

Pestele-penis are mare succes la coreeni! Il mananca de sus pana jos! Desi in realitate este un vierme din familia annelide (viermi inelati), acest animal este cunoscut in lumea intreaga ca "pestele-penis" datorita formei sale. Cu toate ca par scarbosi la prima vedere, acesti viermi se bucura de un mare succes in domeniul gastronomic in tari precum Japonia, China si Coreea de Nord si de Sud. De altfel, coreeni consifera "pestele-penis" una dintre delicatesele lor culinare, scrie Click.

Esti ipohondru? Vezi cine te imbolnaveste de gripa cu ajutorul unei retele de socializare! Americanii au lansat o retea de socializare special pentru sezonul de gripa. Si romanii se pot inscrie pe un site pentru a vedea daca prietenii, colegii de munca sau vecinii s-au imbolnavit de gripa. Supranumit deja varianta "Facebook pentru ipohondri", site-ul iti arata in timp reall pe o harta numarul de imbolnaviri de gripa la nivel de strada. Daca pana acum astfel de "radare" ale gripei erau folosite in special de profesionisti, cercetatori si autoritati, aplicatia este acum disponibila si pe telefonul mobil si este disponibila oricui. "Aplicatia scaneaza retelele de socializare pentru indicatorii privind eventualele afectiuni, permitand utilizatorului sa afle ce sanse are sa se imbolnaveasca, ca si cum s-ar uita la vreme pentru a afla unde ploua", spun creatorii site-ului, anunta Cancan.

O britanica a trait 11 ani cu un varf de tac intre sinusuri. Chantel Fail, o tanara din Scunthorpe, Marea Britanie, i-a uimit pe medici dupa ce acestia au gasit un varf de tac in nasul ei. Britanica a trait cu obiectul in capul ei nu mai putin de 11 ani. Chantel Fail in varsta de 31 de ani, a suferit la 20 de ani un accident in timp ce se juca snooker fara sa stie ca varful tacului i-a ramas intre sinusuri. Pentru ca in ultima perioada avea dureri si infectii in nas, medicii au descoperit obiectul strain din corpul tinerei, informeaza Libertatea.

Cea mai rapida operatie la nas realizata vreodata de o toanta! Din categoria "homemade production", va prezentam un clip cu o domnisoara care a gasit cea mai "rapida" modalitate de a-si retusa nasul, fara injectii si costuri exorbitante! Tanara incerca sa realizeze niste miscari de fitness pentru tonifierea bratelor si a picioarelor cu un "aparat alternativ". Este vorba despre o esarfa, mult prea scurta pentru inaltimea ei, pe care o folosea pe post de coarda. Spre nefericirea sa, sportiva s-a incurcat in exercitiu si a cazut ca un copac la pamant. Pe langa faptul ca a dat cu nasul de podea, s-a lovit si la picior, scrie Click.