Socant! Unei femei i-a crescut un penis in timpul sarcinii! Zuratu Mohammed s-a casatorit in 1981, fortata fiind de familia ei, iar la scurt timp dupa nunta a ramas gravida. A fost o perioada dificila si nu pentru ca ar fi avut o sarcina grea, ci din cauza faptului ca, atunci cand a ajns in luna a cincea de sarcina, femeii a inceput sa ii creasca penis. Potrivit publicatiei African Spotlight, cazul i-a lasat fara cuvinte si pe medici, mai ales ca organul s-a dezvoltat normal, iar Zuratu putea chiar sa urineze, intocmai precum un barbat. Ajunsa la 48 de ani, nigeriana a povestit pentru prima data ziaristilor prin ce a trecut si cat de greu s-a obisnuit cu organul sexual care i-a aparut in timpul sarcini, informeaza Libertatea.

Faze TariFoto: Colaj foto

O tanara care a dublat multe vedete. Mainile ei fac 5,8 milioane de euro. De fapt, nu ea, ci mainile ei, care sunt atat de apreciate incat le inlocuiesc in poze pe cele ale vedetelor. Kylie Minogue, Kate Moss, Lily Cole, acestea sunt doar cateva dintre celebritatile ale caror maini au fost scoase din reclame si inlocuite cu mainile britanicei. Nici nu e de mirare, deci, ca Gemma are grija de degetele ei... ca de ochii din cap si si-a asigurat mainile pentru 5,8 milioane de euro. Cand castigi chiar si 2.900 de euro pe zi intinzand mainile pentru a-ti fi fotografiate, faci orice ca sa ramana perfecte. In cazul britanicei Gemma Howorth, acest "orice" inseamna un regim strict de hidratare a mainilor de cel putin 30 de ori pe zi. Desi a incercat cele mai scumpe si sofisticate creme, arma ei secreta este banalul si accesibilul ulei de migdale, relateaza Cancan.

Traiesc ca in anii '30! Pasiune iesita din comun. Michael si Ann McTigue nu vor sa treaca de anul 1938! In casa lor, nu se gasesc decat obiecte din anii 1930 si, chiar, au renuntat la aparate moderne de mare folos pentru hobby-ul lor. Michael McTigue (45 de ani) din Riddleton, West Yorks (Marea Britanie), are o pasiune unica in lume. Impreuna cu sotia lui, acest sofer de autobuz traieste si se imbraca ca in anii 1930. In casa lor, se gasesc doar obiecte din deceniul de dinaintea celui de-al Doilea Razboi Mondial: mobilier, oglinzi, tablouri, aparate, ornamente. Integral in Click.

Imagini mortal de sexy! S-au pozat dezbracate printre sicrie de lux, pentru o reclama la cosciuge. Cea mai mare companie de pompe funebre din Polonia - Lindner - a scos pe piata noul calendar pentru anul 2012. Firma face reclama la cosciuge apeland la niste tinere senzuale, ale caror tinute sunt pictate direct pe piele si in culorile statelor pe care le reprezinta. Frumoasele domnisoare au pozat in diferite ipostaze langa sicriele companiei mai sus mentionate. Firma Lindner a comercializat si anul trecut un astfel de calendar sexy, care s-a vandut in peste 3.000 de exemplare. Compania de pompe funebre din Polonia spera ca anul acesta sa vanda si mai multe calendare sexy, banii urmand sa fie donati unor fundatii caritabile, informeaza Cancan.

Faina, bucuria celor mici. Doi copilasi lasati nesupravegheati au reusit cu doar un saculet de faina si multa indemanare, sa faca leaving-ul parintilor de nerecunoscut dupa ce au aruncat cu ingredientul alb si in stanga si in dreapta. Micutii au pus faina pe podea, pe canapele, pe fotolii, pe etajere si probabil ca ar fi pus si pe tavan daca locul le-ar fi fost mai accesibil. Tatal micutilor nu s-a suparat prea tare pe traznaia celor doi si chiar a scos camera de filmat pentru a imortaliza momentul cu pricina, spre fericirea celor mici, anunta Libertatea.

"Midnight Rider" e cel mai luxos TIR din lume. Da o tura! Pentru cei cu buzunarul larg exista un nou mijloc de transport exclusivist. Este vorba despre un autovehicul hibrid, o imbinare intre un TIR si o limuzina. "Midnight Rider" a intrat si in Cartea Recordurilor, drept cea mai grea limuzina din lume - 25 de tone. Lunga de 21 de metri, limuzina-TIR are loc pentru 40 de persoane. Vehiculul este un amestec inedit de nou si de vechi. Dotat cu tehnologie de ultima generatie, "Midnight Rider" are interiorul decorat in stilul trenurilor prezidentiale de la sfarsitul secolului al XIX-lea. Si cum o asemenea minunatie nu este facuta pentru a sta ascunsa intr-un garaj - nu ca ar avea loc intr-un garaj -, limuzina din Cartea Recordurilor poate fi inchiriata de oricine isi permite, scrie Cancan.