​Metoda cearsafului! A postat dovada virginitatii sotiei pe Facebook. Pozele cu peisaje din luna de miere par sa fie demodate pe langa ce a dorit un barbat sa imparta cu prietenii lui de pe o retea de socializare. Proaspat casatorit, el si-a dorit atat de mult sa impartaseasca lumii ca sotia sa a fost virgina, incat a postat pe Facebook dovada "de necontestat". Mai exact, insuratelul a pus pe internet o poza cu cearsaful pe care si-a dezvirginat sotia. Sangele de pe lenjerie arata clar motivul pentru care barbatul era atat de mandru: sotia sa era a fost virgina in noaptea nuntii, iar acest lucru trebuia neaparat sa fie vazut de o lume intreaga, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Incredibil: A pariat un euro si a castigat 683.739 de euro. Cand e sa ai noroc, nimic nu-ti mai poate sta in cale. Acesta este si cazul unui maltez care a castigat 683,739 de euro dupa ce a mizat un euro. Maltezul i-a socat pe pariorii de pe "Batranul Continent", dar a adus mari pierderi casei de pariuri la care a jucat. Banii i-au fost bagati maltezului in buzunar de catre golul lui Glen Johnson, care a marcat pentru Liverpool, in victoria cu Chelsea, 2-1. "Golul lui Johnson ne face sa ne simtim la fel de "fericiti" ca si Villas Boas", a spus reprezentantul casei de pariuri facand referire la situatia portughezului care se afla in pragul demiterii, anunta Libertatea.

Oferta unica! O femeie si-a scos sotul la vanzare. O femeie a gasit o modalitate neobisnuita de a scapa de propriul sot. In loc sa divorteze, aceasta l-a pus in vanzare. "Este usor de intretinut. Trebuie hranit la trei sau cinci ore. Ii place sa se joace pe calculator", asa suna anuntul pe care o femeie din SUA l-a postat pe Internet. Ea a ajuns sa faca acest lucru pentru ca s-a saturat sa-si vada mereu barbatul stand in fata calculatorului. Acesta s-a intors de curand din Afganistan, iar din cauza unei rani la spate care nu-i prmite sa faca efort, Kyle Bradley s-a tintuit in fata calculatorului si nu se mai dezlipeste de jocurile online. El spune insa ca e un mod de a tine legatura cu soldatii ramasi acolo. Sotia lui a declarat ca barbatul nu a stat chiar si 48 de ore fara se se ridice din fata calculatorului. "Nu il vedeam mai deloc. Asa ca intr-o zi i-am spus ca-l dau alteia. Soacra m-a incurajat. Oricum, totul a fost o gluma", a spus femeia, informeaza Click.

Ramai interzis! Acesta e singurul loc din lume unde nu te asteptai sa mananci saorma! In avion la business class se serveste "cu de toate". Cum unii nu vor sa se desparta de mancarea grasa si uleioasa nici in avion au gasit o solutie pentru a rezolva aceasta problema. Au facut un carucior special, care poate sustine carnea de saorma gata pentru a fi servita. Se serveste saorma si in avion! Ei au gasit o modalitate ingenioasa pentru ca tepusa de carne sa potoleasca foame pasagerilor. Insotitoarele de bord imping un carucior care are un gratar de saorma amplasat tocmai pentru ca delicioasa carne sa se mentina calda. Poza este pe cat se poate de amuzanta si ideea apartine unui internaut care s-a gandit sa trucheze aceasta poza si probabil sa ii dezamageasca pe fanii de saorma, care trebuie sa reziste fara aceasta mancare timp ce cateva ore, in functie de zbor, scrie Cancan.

Asta da promotie: O sticla de whisky vechi de 40 de ani, la pret de supermarket. Britanicii de rand au ocazia de a degusta unul dintre cele mai vechi tipuri de whisky, genul de bautura pe care il beau doar milionarii. Producatorii unui whisky scump fabricat in 1971 au decis sa vanda bautura la pret de supermarket intr-o campanie de sarbatori. Whisky-ul este vechi de 40 de ani si a fost fabricat la o distilerie din Scotia. Fiecare din cele 3.000 de sticle de Speyside Single Malt Whisky va costa 49,99 de lire sterline, in conditiile in care o bautura de o asemenea calitate si vechime ar costa in mod normal de la 300 de lire in sus. Producatorul a descris gustul bauturii ca fiind "intens si bogat, cu o aroma de ciocolata neagra si curmale uscate", anunta Libertatea.

N-a rezistat presiunii si s-a sinucis la doar o zi de la nunta. In dimineata de dupa casatorie, un american a lasat un mesaj de adio la receptia hotelului si s-a aruncat in rau. Potrivit New York Post, barbatul se numea Fernando Brazier si avea 28 de ani. Inainte de a-si pune capat zilelor in raul Harlem, el i-a scris proaspetei sotii ca nu mai poate suporta situatia. Alaturi de biletul de adio, femeia a gasit si verigheta. El a lasat si cateva indicii privind locul ales pentru a se arunca in apa, iar detaliile i-au ajutat pe oamenii legii sa-i recupereze trupul. Chiar daca se asteapta inca rezultatul examinarii toxicologice, medicii legisti sunt tentati sa considere drept unica ipoteza sinuciderea. "Avea probleme, iar in astfel de situatii iesea sa se plimbe, dar de fiecare data se intorcea. Dar nu si de data asta", i-a spus proaspata vaduva cumnatei sale. Cuplul avea doua fetite, de cinci ani, respectiv de doi ani si jumatate, iar relatiile dintre cei doi datau inca din adolescenta, informeaza Click.