Cele mai dezastruoase greseli facute vreodata in Photoshop. Uneori, editorului foto i se pare ca fotografia pe care o prelucreaza are ceva in neregula. Numai ca, in loc sa repare, mai tare o strica. Cate maini poate avea o femeie, dupa "operatia estetica" in Photoshop? Raspunsul depinde de cat de "inspirat" este cel care - din cateva click-uri de mouse - ii adauga sau, dupa caz, ii sterge. Lady Guinevere s-a ales, pe un afis, cu trei! Integral in Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

"Dorei" de RUSIA. Ce le-a scapat celor cinci muncitori care toarna asfalt. LiveLeak publica un videoclip ilar din Rusia, cu cinci muncitori care aduc aminte de celebrul "Dorel" din Romania. Doi dintre ei niveleaza asfaltul cu ajutorul lopetilor, al treilea conduce un utilaj care il taseaza, in timp ce doi stau pe margine si se uita. Niciunul dintre cei cinci nu a realizat, insa, un "mic" amanunt: toarna asfaltul pe zapada. "E o munca inutila, asfaltul va fi distrus cand zapada se topeste", e comentariul care insoteste clipul pe LiveLeak, anunta Gandul.

Socant! Ii curge pur si simplu carnea de pe fata! Imagini de groaza care nu te vor lasa sa mai dormi noaptea. Sange, carne desprinsa de os, ochi vineti care privesc halucinant, parca prin tine. Fata din prima fotografie de mai jos ti-ar fi inghetat sangele in vine daca ai fi intalnit-o noaptea, pe o strada pustie. Bine ca nu ai cum sa o intalnesti. Poate ai fi vazut-o ieri, daca ai fi mers pe strada, in Mexico City, cand a avut loc "Marsul Zombie", la care au participat 9.860 de persoane mascate, machiate si deformate, care pareau venite din lumea de dincolo sau scapate din cine stie ce accident grav, care le-a distrus chipurile si trupurile, informeaza Libertatea.

Politista transsexuala isi da demisia pentru ca isi va pierde drepturile. Dupa 20 de ani intr-un regiment de parasutisti, a renuntat la cariera militara pentru a lucra in politie. Dar birocratia a determinat-o sa paraseasca si acest job. S-a nascut Ian Hamilton, insa, cat timp nu se simtea bine intr-un corp de barbat, a decis sa-si schimbe sexul. Si, in consecinta, si numele, optand pentru cel, foarte asemanator, de Jan. Dar acest fapt i-a adus numai probleme, majoritatea de natura birocratica. Britanicei nu i-a fost permis sa transfere la noul serviciu contributia la fondul de pensie, stransa in perioada in care a fost parasutist. Jan, care si-a schimbat din nou numele, in Abi, s-a angajat ca politist acum doi ani, impresionand prin aptitudinile fizice si intelectuale. Problemele au inceput atunci cand autoritatile au refuzat sa accepte documentele emise in urma operatiei de schimbare de sex, efectuata in Thailanda, scrie Click.

El este unul dintre cei doar doi oameni care pot face asta. Imagini incredibile. LiveLeak publica un filmulet incredibil, cu un calugar shaolin care isi balanseaza intreaga greutate a corpului in numai doua degete: aratatoarele de la fiecare mana. Se spune ca Si Xingsong (19 ani) ar fi unul dintre cei doar doi oameni din lume care pot face asta. Filmuletul a fost realizat in 1995, la Hong Kong. Calugarii shaolin se trezesc in fiecare zi la ora 4 dimineata si petrec sase ore antrenandu-se si alte sase meditand, anunta Gandul.

Profesorul care a provocat un scandal urias. S-a fotografiat in pielea goala cu studentii. Danny Guthrie, un profesor de arta de la Universitatea din Michigan din SUA, a starnit controverse printre parintii studentilor sai, dupa ce realizat o serie de fotografii inedite. In imagini cadrul didactic, in varsta de 65 de ani, apare la bustul gol, alaturi de studenti imbracati sumar sau chiar dezbracati complet, in ipostaze tandre. Potrivit cotidianului Washington Post, parintii studentilor sunt revoltati si spun ca barbatul incalca orice urma de moralitate si ca pozele in care este fotografiat, alaturi de studente complet goale pe care le atinge nu sunt facute doar de dragul artei, ci ca profita de pe urma acestui lucru pentru a-si satisface dorintele sexuale. Totusi, colegii lui Guthrie il apara si spun despre el ca este un "artist serios". "Lucrarile lui sunt extraordinare, frumoase, bine realizate si au o semnificatie aparte", a declarat profesorul Henry Brimmer, in timp ce un reprezentant al universitatii a precizat ca participarea studentilor este voluntara, iar acestia isi dau acordul asupra publicarii fotografiilor, informeaza Libertatea.