Japonezii au facut cel mai mare kebab din lume! Vezi cat masoara! Peste 15.000 de locuitori de pe insula Ishigaki, Japonia, au gatit un kebab de 107,6 metri lungime. Organizatorii au vrut, initial, un kebab de 25 de metri lungime, tinand cont ca recordul anterior era de numai 8,78 de metri (in Texas, SUA). Insa, cu numai trei zile inainte de marele eveniment, japonezii au aflat ca locuitorii din Liban au gatit, in luna august, un kebab de 97,5 de metri lungime. "Am fost nevoiti ca, in numai trei zile, sa facem rost de patru ori mai multa carne si alte produse, plus ustensilele si ajutorii de bucatari. A trebuit sa modificam si platforma pe care urma sa-l gatim", a spus Shuntaro Kosasa, un organizator al evenimentului, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Un moldovean a ramas cu penisul blocat intr-o sticla! Un barbat in varsta de 35 de ani din Dorohoi i-a uimit pe medicii de la Urgente cu problema lui. Tanarul a incercat sa-si puna in practica fanteziile sexuale, dar rezultatul a fost cum nu se poate mai prost. Ramas singur in casa dupa ce sotia a plecat la serviciu, barbatul s-a delectat cu o sticla de energizant, iar mai apoi si-a introdus penisul in ea. Placerea pe care sperase ca o va simti s-a transformat rapid in cel mai groaznic moment al vietii sale din cauza durerii. Organul s-a umflat si tanarul nu mai putea sa-l scoata nicicum din sticla. Din disperare, barbatul a taiat gatul sticlei, dar filetul i-a ramas fixat pe penis. Dupa cateva ore de dureri, barbatul a fost dus la Urgente de sotia sa, vizibil jenata de patania partenerului ei. Medicii de la Urgente au reusit sa rezolve rapid problema, dupa ce unul dintre chirurgi a taiat cu atentie filetul sticlei, anunta Click.

S-a descoperit cea mai veche biserica din America, unde s-a casatorit Pocahontas. O descoperire istorica a fost facuta zilele trecute de o echipa de arheologi americani. Au fost scoase la lumina vestigiile primei biserici protestante din State si in acelasi timp lacasul de cult unde s-au casatorit amerindiana Pocahontas si englezul John Rolf, proprietarul unei plantatii. Situl, scos la lumina in Jamestown, Virginia, a fost ridicat acum mai bine de 4000 de ani fiind, potrivit arheologului William Kelso, cea mai veche biserica protestanta din America descoperita pana acum. Insa acest loc este incarcat si de istorie. Se pare ca aici s-au casatorit in 1614 fiica sefului de trib Powhatan, Pocahontas si cultivatorul britanic de tutun John Rofle. Kelso a mai explicat ca au mai fost ridicate si alte biserici protestante inaintea acesteia, insa nu au ramas urme ale acestor lacasuri, informeaza Libertatea.

Urinatul n-a fost niciodata mai distractiv! Vezi aici cat de tare te poti distra cu jetul dupa o seara in oras cu baietii. Asa tot sa ai nevoie la toaleta! Pentru clientii unui bar a devenit mai placut sa stea la pisoar decat la masa, la un pahar cu prietenii. Unii chiar stiu cum sa-si atraga clientii si ce le place mai mult barbatilor decat berea? Jocurile video, iar daca acestea depind de cantitatea de bere bauta, atunci succesul e garantat. Tot ce iti trebuie este indemanare si multa bere, scrie Cancan.

E posibil asa ceva? Imaginea pe care barbatii nu trebuie s-o rateze! Imaginea, postata initial pe un site de sharing foto/video din SUA, a devenit rapid un viral de succes datorita modului in care fata isi modeleaza abdomenul. Sute de comentarii s-au strans in jurul imaginii de pe site-ul DamnHot.net, majoritatea barbatilor spunand ca burta fetei seamana mai mult cu un ...penis. Cei cu imaginatia bogata peste masura, ca sa nu-i numim perversi, pot fi dezamagiti: tanara din imagini vrea doar sa demonstreze ce abilitati iesite din comun are, anunta Click.

Cum distrugi un autobuz in 40 de secunde. Par niste jucarii pe care le arunca de colo, colo niste gheare manuite de un copil care vrea sa apuce o masinuta dintr-un tonomat cu tot felul de minunatii. Dar in aceste imagini e vorba de un lucru serios! In Columbia, un autobuz "iese la pensie" la 20 de ani. Dupa doua decenii de transportat oamenii, orice autobuz are aceasta soarta: dispare in 40 de secunde, informeaza Libertatea.

Are opt ani si 100 de kilograme! Autoritatile din SUA au luat copilul obez al unei familii si au decis sa-l puna in plasament! Caz incredibil in SUA. O familie din Ohio a ramas fara copilul lor in varsta de opt ani pentru ca statul a decis sa il puna in plasament. Autoritatile americane au luat aceasta decizie din cauza parintilor care nu i-au acordat niciun fel de atentie micutului care a ajuns la o greutate uluitoare pentru varsta sa. Are opt ani si cantareste 100 de kilograme. Mama acestuia si-a angajat avocati si spera sa isi recupereze fiul. Ea spune ca viata copilului nu este deloc in pericol si faptul ca are 100 de kilograme la aceasta varsta frageda nu are nicio legatura cu neglijenta din partea ei, scrie Cancan.