Un crematoriu din Marea Britanie propune sa incalzeasca populatia cu energia produsa din arderea cadavrelor! Reprezentantii unui crematoriu din Marea Britanie spera sa obtina castiguri financiare suplimentare prin vanzarea energiei produse in timpul procesului de incinerare a corpurilor. Crematoriul din Durham ar putea da un nou sens expresiei "caldura trupeasca". Reprezentantii spera sa isi creasca veniturile prin vanzarea energiei care este produsa in timpul arderii cadavrelor. Daca totul va merge asa cum planuiesc cei din conducere, Crematoriul Durham va instala turbine in doua dintre incineratoare si va vinde energia obtinuta astfel companiei nationale de energie. Cel de-al treilea arzator va continua sa incalzeasca capela si birourile crematoriului. Inginerii estimeaza ca fiecare turbina poate genera 250 de kilowati-ora, suficient cat sa asigure energia necesara pentru functionarea a 1.500 de televizoare, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Cum sa faci asa ceva? O sa regrete toata viata ca si-a inselat iubitul! Dragostea lasa urme! Un tanar din Ohio si-a "nenorocit" iubita pe viata, dupa ce aceasta l-a inselat cu un alt barbat. Ryan l. Fitzjerald, care este de meserie artist, nu a suportat gandul ca partenera lui l-a inselat si s-a gandit sa ii faca o "surpriza" pe care fata sa o tina minte toata viata. Inainte sa-l insele, iubita artistului spunea ca vrea sa isi faca un tatuaj pe spate: o scena din filmul ei preferat, Cronicile din Narnia. Ei bine, pana la urma, tanarul parea ca trecuse peste infidelitatea lui Rosie, iar pentru a-i demonstra acest lucru, i-a facut o programare la un salon specializat in tatuaje. Fata a ramas socata cand a vazut ca in locul tatuajului mult dorit s-a trezit cu o "surpriza" urat mirositoare. Ryan l. Fitzjerald a fost dat in judecata de catre iubita, aceasta cerand daune de 100.000 de dolari, anunta Click.

Stii sa faci sex? S-a deschis o scoala unde poti invata! Afla detalii incitante! La Viena, Austria, o noua scoala tocmai si-a deschis portile. Si nu este ceva obisnuit. Elevii de acolo invata sa faca sex. Si nu doar teoretic, ci si practic. Directoarea Scolii Internationale de Sex, Ylva-Maria Thompson, spune ca oricine se poate inrola pentru a urma cursurile, conditia fiind ca persoana respectiva sa aiba peste 16 ani. In plus, se achita o taxa de 1.400 de euro. Elevii au si cazarea inclusa, deoarece face parte din... curriculum. Dupa ce ziua invata teoretic cum sa sarute, sa mangaie si ce limbaj sa foloseasca in pat pentru a fi amanti si amante de nota 10, seara, cand se retrag in dormitoarele din campus trebuie sa aplice, practic, ceea ce au invatat. Mai direct, trebuie sa faca sex si sa repete pana cand... le iese cum trebuie, informeaza Libertatea.

Un batranel din Marea Britanie bea in acelasi pub de 75 de ani! Dave Root, un batranel in varsta de 93 de ani din Marea Britanie, este client fidel al unui local de 75 de ani. Pensionarul merge de la varsta de 18 ani, zi de zi, la pub-ul The Royal Oak din oraselul Halstead. Cu exceptia anilor in care a fost trimis sa lupte pe front, in Africa, Dave a venit zilnic la localul respectiv, unde a consumat cate trei halbe de bere. Acum, ca s-au implinit 75 de ani de cand trece pragul aceluiasi local, el a baut aici cea de-a 100.000-a halba de bere. Proprietarii barului s-au gandit sa-i faca si cateva surprize, daruindu-i un butoias cu bere gravat, un cos plin cu bere si un tort in forma de halba. "Voi veni la acest pub pana voi muri, pentru ca ma simt excelent aici, sunt tratat foarte frumos de patroni si angajati si, in plus, au o bere delicioasa", a declarat batranelul, scrie Cancan.

Are unghii de 6 metri, dar scrie un SMS in 15 secunde. Lungimea exacta a unghiilor ei este de 6,09 metri si continua sa creasca. Chris Walton, de profesie cantareata in Las Vegas, a fost desemnata, in luna septembrie, drept femeia cu cele mai lungi unghii din lume. Acum ea vine sa mai zdrobeasca un record: cel mai rapid SMS scris cu o singura mana. Da, dar fiecare din cele cinci degete are "prelungiri" de peste 6 metri. Unghiile netaiate de 18 ani se curbeaza in toate directiile posibile, parand a avea propria lor viata, relateaza Daily Mail. Dupa ce i-au fost masurate, expertii Guinness i-au adus la cunostinta lui Walton ca va aparea in editia 2012 a "Cartii Recordurilor" si au tinut mortis sa petreaca o zi cu ea, anunta Click.

Ritual socant! Inghite o inima, care inca bate, pentru a prinde curaj. Vrei sa prinzi curaj si sa fii ferit de cele rele? Atunci, inghite inima unei gaini. Si nu gatita in vreun fel ci de abia scoasa din piept, cat inca bate. Initial, cel care conduce bizarul ritual freaca gaina de Jenna. Apoi ii pune fetei gaina in cap, iar daca pasarea sta acolo, inseamna ca in jurul ei s-a creat un camp benefic, care o apara de cele rele. Apoi urmeaza pasul cel mai important si mai dizgratios. Barbatul omoara gaina, varsa sangele sub forma unui cerc in jurul femeii, iar ulterior smulge inima din pieptul orataniei si o tine in mana. "Uite, inca bate!", spune realizatorul emisiunii de la National Geographic. Acum, Jenna trebuie sa inghita inima cat inca organul este "viu". Deoarece femeia nu reuseste, jurnalistul ia inima si o inghite dintr-odata, informeaza Libertatea.

Argentinienii au facut cea mai mare placinta cu mere din lume! Mai multi cofetari din Argentina s-au pus pe treaba si au stabilit un nou record mondial, la Buenos Aires. Ei au preparat cea mai lunga placinta cu mere din lume, care a masurat peste 303 metri. Imensa prajitura a fost pregatita in strada, sub privirile a sute de pofticiosi. Pentru prepararea placintei, cofetarii argentinieni au folosit 20.000 de mere, peste 4.000 de oua, peste o tona de faina si 800 de kilograme de zahar si unt. Din placinta respectiva s-au infruptat aproximativ 24.000 de persoane, scrie Cancan.