O poveste demna de telenovele! Un barbat s-a indragostit la prima vedere de o tanara din Londra si acum o cauta pe strazi! Un manager de restaurant s-a indragostit de o tanara, pe o strada din Londra, careia i-a oferit un buchet de flori. Acum, acesta a printat sute de afise pe care le-a raspandit in speranta ca o va regasi pe tanara fata. Thomas Blythe o cauta pe Cathy/Kathy, domnisoara pe care a intalnit-o pe o strada din Londra si careia i-a oferit buchetul de flori pe care il avea in mana la momentul respectiv. Tanarul cobora dintr-un taxi tinand florile, moment in care a zarit-o pe tanara si s-a indragostit de ea la prima vedere. Fata l-a complimentat pentru flori, iar acesta i l-a oferit. Dupa multe insistente, fata le-a primit si au purtat o scurta conversatie, scrie "The Telegraph". "Am ramas pironit acolo si, pana sa imi treaca prin cap sa-i dau numarul meu de telefon sau sa o intreb daca ar vrea sa iasa la o cafea candva, a plecat. A disparut pe o strada si nu mai stiu nimic de ea. Asa ca poate imi da un email... Va voi anunta daca se intampla asta", a scris barbatul pe blog, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Asa dezbraca maimutele o femeie! Un fotomodel de 22 de ani si-a aratat sanii, fara voia ei, intr-un parc natural din insula indoneziana Bali. Charmian Chen hranea doua maimute cand o boaba de porumb a picat in decolteu. Macacii nu au ezitat sa-i traga rochia pentru a obtine ravnitul trofeu. "Nu sunt atat de nevinovati precum crede toata lumea. Mi-au dat rochia jos din cauza boabei de porumb pierduta in decolteu. Am si eu o vina. Personalul parcului m-a avertizat ca as putea fi atacata din cauza culorilor lenjeriei intime" a spus studenta taiwaneza, anunta Click.

Obraji plini cu ciment, in loc de silicon! Uite inca o victima a medicului "beton". Asa-zisul doctor plastician, Oneal Ron Morris, care punea implanturi de ciment in loc de silicon a mai apucat sa mutileze o "pacienta", inainte de femeia cu fund "beton". Dupa ce o femeie a fost la un pas de moarte din cauza impostorului Oneal Ron Morris, care trecea drept medic plastician si care in schimbul a 700 de dolari se oferea sa puna implanturi de fese, dintr-un amestec de lipici si ciment, o alta victima dezvaluie drama prin care a trecut dupa ce a incaput pe mainile transsexualului in varsta de 30 de ani Rajee Narinesingh, si el transsexual, in varsta de 48 de ani, isi dorea sa aiba trasaturi mai feminine, asa ca a apelat la el pentru a-i opera buza, obrajii si barbia, in schimbul a 300 de dolari. Rezultatul a fost devastator insa: Rajee s-a ales cu cocoloase in pometi si barbia, iar buza superioara i s-a umflat extrem de mult. A aflat mai tarziu materialul care a fost folosit pentru interventie: deja celebrul ciment, amestecat cu material pentru etansarea cauciucurilor, informeaza Libertatea.

Ia jeleul urias. In America au fost scoase la vanzare jeleuri uriase in forma de ursi. Un astfel de jeleu are 43 de centimetri. Dulcele respectiv cantareste 11 kilograme si este de 6.200 de ori mai mare decat un jeleu obisnuit. In plus, are 32.000 de calorii, echivalentul a 140 de sandvisuri Big Mac. Jeleul urias costa 149 de dolari, scrie Cancan.

I-au pus la mana un deget de la picior. O interventie chirurgicala fara precedent a avut loc anul trecut in Marea Britanie. In urma unui accident, un barbat de 29 de ani a ramas fara degetul mare de la mana stranga. Ajuns la spital, medicii au incercat sa "lipeasca"degetul la loc, dar procedura nu a reusit. Pentru ca nu aveau foarte mult la dispozitie, doctorii i-au propus barbatului o operatie prin care un deget de la picior sa ii fie pus in locul degetului pierdut. James Byrne, barbatul cu pricina, a acceptat varianta propusa iar interventia a fost facuta cu succes. Acum, la un an dupa operatie, el asteapta sa se intoarca din nou la lucru, anunta Click.

Rasul o poate ucide! Afla povestea britanicei Carolyn Gibbons! La 23 de ani, Carolyn Gibbons traieste o adevarata drama. Tanara sufera de o boala foarte rara, malformatia Arnold Chinari: are creierul supradimensionat si un singur hohot de ras ar putea face ca acesta sa fie strivit de primele vertebre ale coloanei. Ea nu se poate bucura de nimic normal din viata ei, din cauza bolii de care sufera: deseori presiunea care se creeaza in craniu ii provoaca lesin, ameteli si dureri de cap. Din cauza acestei afectiuni, Carolyn si-a pierdut slujba. Mai mult, inghite pastile cu pumnul, zilnic ea ia peste 50 de medicamente, informeaza Libertatea.

Uite cum arata cel mai mare "magazin" din lume! Si tu ti-ai cumparat sigur ceva de aici. Magazinele virtuale au devenit tot mai cautate de clientii care prefera shoppingul online. Cel mai mare astfel de loc este amazon.com si nimeni nu isi imagina cum arata exact acest magazin. Mii de rafturi, sute de mii de cutii, ambalaje, preturi si angajati care lucreaza non-stop pentru ca oamenii sa isi primeasca la timp comenzile. Fiecare angajat isi cunoaste bine locul si isi face treaba pentru a-si multumi cat mai bine clientii, scrie Cancan.