Zeci de serpi, "cadou" pentru functionarii corupti. Un imblanzitor de serpi din India a protestat intr-un mod inedit fata de angajatii Fiscului, care i-au cerut mita in repetate randuri. Dupa ce barbatul a eliberat reptilele veninoase pe podeaua biroului, functionarii s-au urcat pe scaune sau au fugit din cladire. Imblanzitorul de serpi spune ca a trimis nenumarate scrisori in care cerea oficialitatilor sa i se ofere o bucata de teren, ca sa aiba unde sa-si tina reptilele. Desi a primit de fiecare data raspunsuri pozitive, lui Hakkul i s-a spus, din partea autoritatilor locale, ca nu poate obtine nimic daca nu "unge" pe cine trebuie, scrie Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

I-au rasturnat masina ca sa treaca autobuzul. Rezolvare rapida a unei situatii in trafic la Atena, in cartierul Exarchia. Un autobuz nu a putut sa-si continue drumul din cauza unei masini parcata aiurea. Nici una-nici doua, trecatorii aflati in zona in acel moment au gasit o solutie. Si-au unit fortele si au rasturnat automobilul cu pricina pe o parte astfel incat autobuzul sa-si poata continua traseul. Soferul autobuzului si pasagerii aflati in el le-au multumit celor care i-au ajutat sa-si vada de drum. Nu stim, insa, ce parere a avut soferul automobilului cand s-a intors si si-a gasit masina data peste cap, informeaza Cancan.

O reclama prea sexy, interzisa in Marea Britanie. Spotul la lenjeria intima Marks & Spencer a fost interzis in Marea Britanie deoarece a fost considerat prea sexual. Fotografia, aplicata pe partea laterala a autobuzelor etajate, reprezinta o femeie imbracata in lenjerie intima stand pe un pat cu picioarele desfacute, tinand o mana deasupra capului, iar cu cealalta atingandu-si coapsa. Cincisprezece oameni au depus plangeri referitoare la reclama, motivand ca aceasta "trateaza femeile ca pe obiecte" si nu ar trebui afisata pe autobuze deoarece ar putea fi vazuta de copii. Integral in Click.

Ireal! Si-a batut sotia pentru ca a prins-o cu centura de castitate descuiata. He Zin, un barbat in varsta de 29 de ani, era convins ca sotia lui Xiao Tian (20 de ani) il inseala, asa ca a comandat pe internet o centura de castitate. Femeia era obligata sa o poarte de cate ori sotul ei parasea apartamentul. Intr-una dintre seri, cand s-a intors acasa, dispozitivul nu era incuiat si asta l-a scos din minti. Si-a luat sotia la bataie, dar aceasta a chemat politia. "A plecat foarte grabit la munca si nu a incuiat-o bine. Oricum este o aberatie. Nimeni nu ar trebui sa poarte asa ceva. Nu sunt o sclava", a declarat femeia in instanta, anunta Libertatea.

Prima scoala de sex din lume va fi deschisa in Austria. Pentru multe persoane, sexul este o activitate care se invata cel mai bine in spatele usilor inchise, dar o suedeza este insa de alta parere, informeaza Daily Mail. Ylva-Maria Thompson va deschide, in toamna anului viitor, prima scoala internationala de sex din lume, unde studentii vor invata cum sa devina amanti mai buni. Participarea la cursurile Scolii Austriece Internationale de Sex din Viena ii va costa pe doritori circa 1.630 de euro pentru fiecare semestru. Toate persoanele cu varste de peste 16 ani se pot inscrie la "primul colegiu din lume de sexualitate aplicata", dupa cum spune Thompson. Continuarea in Gandul.