Femeia care traieste complet goala, alaturi de porci. O femeie careia ii este frica de microbi a ales sa se sacrifice de dragul artei si traieste alaturi de porci in mediul acestora, complet goala. Miru Kim a devenit faimoasa in anul 2004 pentru ca a pozat goala pe cladiri si constructii celebre din intreaga lume. "Opera de arta" se numeste <> si face parte din cel mai important spectacol artistic din SUA, spectacol care a avut loc ieri in Miami, scrie Click.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

La plimbare cu Dacia prin New York. Un roman din Michigan n-a stat pe ganduri si, de Ziua Nationala, impreuna cu un alt roman posesor de Renault 12, omologul produs in Franta al Daciei Break, au facut senzatie. Desi batrana Dacie a avut nevoie de reparatii timp de trei luni, pe 1 decembrie a pornit la prima cheie. Modelul este din 1974 si e inmatriculat in statul Michigan drept masina de epoca, scrie Libertatea.ro

Protest topless in fata Stadionului Olimpic din Kiev.Cinci activiste din cadrul miscarii ucrainene Femen au protestat topless, astazi, la Stadionul Olimpic din Kiev, cu cateva ore inainte de tragerea la sorti a meciurilor din grupele Campionatului European din 2012. Purtatoarea de cuvant a Femen, Inna Savcenko, a declarat ca UEFA incearca sa influenteze guvernul ucrainean sa legalizeze prostitutia in perioada Campionatului European, scrieClick.

Socant. Cand a vazut ce face iubitul pe Skype, si-a pierdut mintile, la propriu. Julie Zalinski a urmarit live pe Skype un moment care i-a schimbat pentru totdeauna viata, mai ales ca persoana implicata ii era si iubit. Gestul lui Adrian Rowland, in varsta de 53 de ani, a innebunit-o, la propriu, pe femeie. Adrian era divortat si era tatal a trei copii. In trecut, acesta a detinut functii importante in domeniul ingineriei, el fiind si manager al echipei de Formula 1, Jordan, scrie stirileprotv.ro.

Copil torturat de propria-i mama pentru ca a mintit. Scene tulburatoare cu o mama din SUA care isi obliga copilul sa inghita un sos iute si il forteaza apoi sa faca dusuri cu apa foarte rece, pentru simplul fapt ca acesta a mintit-o. Vezi aici imaginile care au socat America! Video pe Tare.ro.

Uite cum un baietel sadic scalpeaza o femeie. Agentiile de publicitate fac orice pentru a-si vinde produsele. Reclamele tv socheaza de cele mai multe ori pentru a capta atentia telespectatorilor. Un baietel sadic scalpeaza o femeie si catapulteaza o biata pisica, totul in numele publicitatii, scrieClick. (vezi video)