Povestea celui mai bizar cuplu din lume! Menage-a-trois. Jaiya Ma, un sexolog in varsta de 34 de ani, se poate considera o femeie fericita, ea traind in aceeasi casa, din Topanga - California, cu cei doi barbati pe care ii iubeste si care, la randul lor, o adora. Ineditul trio are grija de baietelul familiei, Eamon, pe care Jaiya l-a adus pe lume in martie 2009, din relatia cu unul dintre cei doi iubiti. Jaya locuia de sase ani impreuna cu iubitul ei, Jon Hanauer (49 de ani), cand acesta a indemnat-o sa-si ia al doilea iubit. In cateva saptamani, femeia l-a cunoscut pe Jan Ferguson (44 de ani), la un curs de dans. Dupa un an, a ramas insarcinata cu el. Jon l-a primit cu bratele deschise in casa pe cel de-al doilea iubit al femeii. Ba mai mult, cei doi barbati si-au asistat amoreza in momentul in care aceasta l-a nascut sub apa, intr-o piscina, pe baietelul Eamon, fruct al relatiei cu Jan, scrie Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

Are par lung de 2,53 metri. Impresionant. O chinezoaica in varsta de 55 de ani are o podoaba capilara demna de Cartea Recordurilor. Ni Linmei, din Tauyuan - provincia Shanxi, are parul lung de 2,53 metri, cu aproape un metru mai mult decat inaltimea ei. Femeia nu si-a mai taiat pletele de 14 ani. Pentru ca nu se poate descurca singura, Ni este ajutata de cele doua fete ale ei. Mama se urca pe un scaun, in timp ce una dintre cele doua fete ii tine parul, iar cealalta o piaptana informeaza Cancan.

O femeie in toata firea isi adora bebelusul de jucarie si-l trateaza ca pe un copil real. Si-a dat seama ca asa putea fi mama, motiv pentru care si-a comandat un copil de jucarie care arata incredibil de real. I-a pregatit camera, patutul, i-a cumparat carucior sI cand i-a sosit comanda, Ashleigh a inceput sa se comporte cu bebelusul, pe care l-a botezat Finlay, ca si cum ar fi fost real. Zi de zi, englezoaica isi scoate copilul de jucarie la plimbare, il schimba si se joaca cu el ca orice mamica cu odrasla ei. "Bebelusul meu arata asa de real incat lumea se opreste de multe ori sa-mi spuna ce copil frumos si cuminte am. Ba chiar multi incep sa se joace cu el si-i adreseaza tot felul de urari de bine, iar eu ma simt cea mai fericita mamica din lume", a povestit britanica, dupa cum relateaza Cancan.

Baietii de la "Mythbusters" au comis-o: au tras cu tunul, au gresit tinta si au distrus doua case. Jamie Hyneman si Adam Savage vroiau sa afle cat de rapid zboara o ghiulea in aer. Desi acestia au luat masuri de siguranta, traiectoria ghiulelei le-a dat planurile peste cap: aceasta a trecut prin peretii unei case, apoi prin acoperisul din tigla al alteia, aflate la 50 de metri distanta de prima, inainte de a ateriza intr-o dubita. "Mama a crezut ca a cazut un copac peste casa, poate un meteorit ", a spus Jiang Ming, fiul unei femei care locuia intr-unul din imobilele afectate de proiectil. Baietii de la "Mythbusters" au scapat ieftin, caci nimeni nu a fost ranit, anunta Libertatea.

Stripteuza Lulu: "Iubi, te tine sa-ti dansez in poala?". Are 26 de ani, 115 kilograme si i se spune "Lulu". Tanara este una dintre cele mai apreciate stripteuze din Maryland, SUA. LuAyne Barber Brown stie ca este extrem de sexy, chiar daca sufera de obezitate. "Cand am spectacol de dans la bara, toate biletele sunt vandute. Asta inseamna ca barbatii fac orice sa ma vada, deci sunt foarte atragatoare, nu?", se intreaba femeia. Ea a inceput sa danseze la bara in 2006, dupa ce a nascut. De atunci, LuAyne a devenit o adevarata profesionista, participand la competitii de dans la bara, unde are drept adversare femei subtirele si extrem de sexy. Continuarea in Click.