Ai idee ce scria in primul SMS trimis vreodata? Saptamana aceasta, banalul SMS implineste 19 ani de cand a fost inventat. Prima persoana care s-a bucurat de optiunea de a trimite un mesaj scurt a fost un inginer din Marea Britanie. Mesajul scris a fost trimis de Neil Papworth, un britanic care avea 22 de ani la vremea respectiva si lucra pentru o companie de IT. Acesta s-a folosit de un computer pentru a trimite respectivul mesaj in care scria "Merry Christmas" ("Craciun fericit"). De atunci si pana astazi, nebunia SMS-urilor a cuprins intreaga planeta. Doar anul acesta au fost trimise 8 trilioane de mesaje text. O statistica arata ca 15 milioane de SMS-uri sunt trimise in fiecare minut la nivel mondial, scrie Libertatea.

Faze TariFoto: Colaj foto

Era beata sau nu? Prezentatoare TV, ametita rau in timpul buletinului de stiri. Jurnalista Annie Stensrud, prezentatoarea postului TV KEYC din Minnesota, Statele Unite, a fost protagonista unor momente jenante in direct. Ea a avut probleme serioase in a-si duce la bun sfarsit jurnalul de stiri, aparand pe micul ecran dezorientata si fara concentrare. Cu mare greutate, abia reusea sa articuleze cuvintele. Intr-un sondaj lansat de Huffington Post, peste 63% dintre respondenti au considerat ca prezentatoarea era "categoric" sub influenta alcoolului, anunta Click.

Semafor "pe invers" intr-un oras din Germania. In orasul german Stassfurt a existat pana nu demult un semafor care le-a dat dureri de cap pietonilor. Pe fiecare lampa a semaforului era stilizat conturul unui om care stationeaza si al unuia care traverseaza. Problema consta in faptul ca omuletul care stationa cu mainile larg desfacute, sugerandu-ti sa te opresti, era postat pe lampa colorata in verde, care permite traversarea, iar omuletul aflat in miscare era atasat lampii rosii, culoare la care traversarea este interzisa! Contactati de reporterii ziarului Bild, reprezentantii primariei din Stassfurt au inlocuit rapid semaforul buclucas, informeaza Libertatea.

Animalele fac lucruri traznite! Un caine s-a suit in copac pentru a prinde o pisica! Animalele de companie pot deveni atat de simpatice uneori. Imaginile surprinse de un cameraman amator au pus in evidenta aceste "calitati" ale lor. Un catel dornic sa fugareasca o pisica s-a suit dupa aceasta pana in varful unui copac, de unde i-a fost practic imposibil sa se mai dea jos. Totusi el nu a renuntat la "visul" sau si a latrat de zor la biata mata care nu a parut deloc deranjata de ce i se intampla, scrie Cancan.

Nu mai sunt femei in Irak? Barbatii au trecut la sex cu magari! Un alt caz de zoofilie a fost iregistrat in Irak, unde un barbat a fost prins in timp ce facea sex cu un magar. Nu este pentru prima oara cand un cetatean al acestei tari este surprins si filmat in timp ce "actioneaza" asupra animalului. Cu toate ca religia islamica le permite sa se casatoreasca cu mai multe femei, barbatii din Irak nu se multumesc doar cu atat si fac "prostii" si cu animalele, printre preferatele lor se numara magarul. Site-ul LiveLeak a publicat mai multe aventuri ale irakienilor care isi inseala sotiile cu magari, de parca nu ar mai exista femei pe planeta. Zoofilia a devenit in ultima perioada un subiect dezbatut intens in tarile civilizate precum SUA, Marea Britanie si Australia, unde mai multe persoane, printre care si profesori universitari, cer legalizarea sexului cu animale. Acestia sustin ca mariajul ca "parteneriat social si spiritual" nu trebuie restrans la specia umana, atat timp cat "partenerii sunt legati prin dragoste si un angajament reciproc durabil", anunta Click.

O englezoaica si-a decorat bradul cu aceleasi beculete timp de 42 de ani. O pensionara din Plymouth, Marea Britanie, sarbatoreste Craciunul intr-un mod special in fiecare an. Ea are o instalatie de pom cumparata acum 42 de ani si o foloseste cu sfintenie. Batrana de 62 de ani este mandra de bradul ei de Craciun pe care il decoreaza la fel in fiecare an, de mai bine de patru decenii. Setul de beculete cumparat acum 42 de ani cu 3 lire sterline este la fel de atractiv pentru ea si azi. Ea si-a pastrat chiar si pozele de cand era doar o fetita si se bucura de bradul de Craciun. Interesant este ca in decursul celor patru decenii, instalatia a ramas in perfecta stare de functionare, nu i s-a ars nici un bec, iar femeia inca mai pastreaza cele doua becuri de rezerva in cutia originala a setului, informeaza Libertatea.