O foca dragalasa a intrat intr-o casa si s-a cuibarit pe canapea. Asta da surpriza! Annette Swoffe, din Noua Zeelanda, a gasit pe canapeaua sa din sufragerie...un pui de foca. Animalul se pierduse de mama si a ajuns, din intamplare, chiar in apartamentul femeii. "Am crezut ca am halucinatii, nu e bine ce se intampla. S-a uitat la mine cu acei ochi caprui, mari. Era atat de draguta", a declarat Annette Swoffe, scrie huffingtonpost.com. Puiul de foca a fost luat de Societatea pentru Prevenirea Relelor Tratamente asupra Animalelor (SPCA), relateaza Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Au crezut ca vine sfarsitul lumii? Afla ce fenomen ciudat a avut loc in Utah! Circa 1.500 de pasari au murit, zilele trecute, in Utah. Zburatoarele calatoare mergeau spre zone calde din Mexic, cand au vrut sa ia o pauza care le-a fost fatala. Potrivit reprezentantilor unei asociatii pentru protectia animalelor, pasarile ar fi crezut ca asfaltul inchis la culoare din parcarea unui hipermarket e un luciu de apa. Astfel, au vrut sa ia o pauza si sa se odihneasca putin si s-au repezit spre pamant, scrie Libertatea.

O sticla de whisky s-a vandut cu 72.571 de dolari. O sticla de whisky de 55 de ani a fost vanduta, in cadrul unei licitatii din Edinburgh, pentru incredibila suma de 72.571 de dolari (242.572 de lei). "Cumparatorul a vrut sa-si pastreze anonimatul. Stim despre el ca are o colectie intreaga de bauturi vechi si scumpe, dar acesta pare sa fie cel mai de pret trofeu al sau", a spus prezentatoarea licitatiei. Cu acesti bani, barbatul ar fi putut sa-si cumpere un Audi Q7, un apartament central in Bucuresti sau, de ce nu, 50.000 de sticle de bere, anunta Click.

Uite care e cel mai tare dans la bara. Miscarile frumoasei Jenyne Butterfly, care este campioana la dans la bara, au vrajit mai bine de un milion de oameni, mai ales ca ea are si gesturi originale si extrem de atletice, care presupun o conditie fizica foarte buna. Filmuletul in care tanara executa miscari aproape supraomenesti este deja unul dintre cele mai populare clipuri de profil de pe youtube. Practicanta de dans la bara de 10 ani, Jenyne a fost de curand inculsa in conducerea Federatiei Internatioanle de Dans la Bara, relateaza Libertatea.

Omul-magnet tine pe el 50 de linguri. Performanta de neimaginat. Etibar Elchyev, un barbat de 39 de ani din Georgia, supranumit "omul magnet", poate sa-si lipeasca pe trup 50 de linguri. Tacamurile ii sunt puse de prieteni in jurul gatului si al pieptului. Elchyev a descoperit ca poseda puteri magnetice cu totul iesite din comun in urma cu peste un an, insa s-a facut foarte rapid cunoscut. Georgianul spune ca nu exista o alta persoana in lume care sa-l intreaca la numarul de linguri aplicate pe trup, scrie Click.