Caz socant in India! Un barbat urineaza fire de par! Un barbat din India care suferea de o afectiune a aparatului urinar a inceput sa aiba probleme si mai mari in urma unei operatii care ar fi trebuit sa ii usureze situatia. Murad Mulla, in varsta de 48 de ani, a fost supus la sase interventii chirurgicale, intr-una dintre ele medicii utilizand o bucata de piele de pe scrot pe care i-au inserat-o in uretra. In mod normal, in acea zona a scrotului nu creste par pubian, dar in cazul lui Murad se pare ca nu a fost asa, deoarece la scurt timp dupa ce s-a incheiat operatia, indianul a inceput sa urineze fire de par, avand dureri groaznice in timp ce mictioneaza, scrie Libertatea.

Faze TariFoto: Colaj foto

Top 10 poze stricate de... actiunea din fundal. In ziua de astazi exista atat de multe aparate de fotografiat incat este foarte greu sa nu fii surprins niciodata din greseala de obiectivul cuiva. Va prezentam mai jos cateva fotografii care au fost pur si simplu distruse de persoane care se "aflau in treaba" in cadru. Morala: Atentie cum va comportati in public, s-ar putea sa ajungeti vedete pe internet fara ca macar sa stiti acest lucru si in ipostaze pe care nu vi le doriti, anunta Click.

X-Ray, aplicatia care iti permite sa "dezbraci" modelele din reviste. O noua aplicatie pentru telefoanele mobile le permite utilizatorilor sa vada cum arata dezbracate modele din cataloagele de moda, informeaza Daily Mail. Este vorba despre Moosejaw X-Ray care simuleaza folosirea unor raze X pentru a transforma o poza normala intr-una in care modelele poarta doar lenjerie intima. Aplicatia a fost descarcata de 75.000 de ori in cinci saptamani si a avut peste un milion de comentarii pe Twitter. Cu toate ca pare visul oricarui barbat sa foloseasca aceasta aplicatie, ea nu functioneaza decat in cazul cataloagelor producatorului de imbracaminte Moosejaw, pentru ca sunt necesare fotografii speciale. Astfel, cu ajutorul X-Ray, un utilizator poate vedea cum arata fara haine fiecare model. Compania Moosejaw sustine ca aceasta aplicatie le-a crescut vanzarile cu aproximativ 37%. "Nu este vorba despre o transparenta a hainelor, ci e doar o schimbare de imagine", a declarat un utilizator. Aplicatia a beneficat si de critici, fiind numita "usuratica si perversa", informeaza Gandul.

Ce patesti daca esti prea vesel! Un barbat care dansa, aruncat din metrou. Un britanic ce parea extrem de vesel in timpul unei calatorii cu metroul in Londra, a ajuns sa fie aruncat de un calator deranjat. In filmuletul care a fost postat pe XouTube se poate vedea un tanar care danseaza si canta intr-una timp de mai multe statii, fara a parea ca deranjeaza pe cineva. Asta pana cand un alt barbat, care tocmai se urcase in metrou, il priveste cateva secunde pe dansator si, amuzat, ii face vant incat acesta cade prin usa care se deschisese la sosire intr-o statie. Autoritatile au fost sesizate de ceilalti calatori, deranjati de gestul barbatului agresiv, dar victima nu a depus plangere pentru cele intamplate, scrie Libertatea.

A nascut sub pomul de Craciun, ajutata de sot. Ryan Jones si logodnica sa, Elin Davies-Russell, impodobeau bradul pentru sarbatori atunci cand femeia a simtit ca este pe punctul de a naste. Cum timpul era mult prea scurt pentru ca o ambulanta sa ajunga pana la ei acasa, in Lampeter, Tara Galilor, Ryan a preferat sa joace el insusi rolul de moasa. A sunat la numarul pentru urgente si, cu ajutorul unui operator, si-a ajutat iubita sa aduca pe lume cea de-a doua fetita a cuplului. Pe langa prenumele Khloe, deja stabilit, cei doi au stabilit sa o boteze si Seren, cuvant galez insemnand "stea", cu trimitere la ornamentul din varful bradului. "Am fost chiar in acea zi la spital, si existau semnale ca Elin va naste curand. Dar ni s-a spus sa mergem linistiti acasa, deoarece medicii nu cred ca evenimentul se va petrece atat de repede. La doar zece minute dupa ce am sosit acasa, ea mi-a spus ca e pe punctul de a o aduce pe lume pe fiica noastra", a declarat barbatul, anunta Click.