Inotati, supusii mei! Traditie. Printul Albert de Monaco, in varsta de 53 de ani, a renuntat la haine si a facut baie in mare, alaturi de multi alti oameni. Topaind si facand galagie, printul monegasc s-a aruncat in valuri si s-a balacit in apa care avea o temperatura de doar cinci grade. Baia in mare facuta cu cateva zile inainte de Craciun este o traditie, fiind organizata in scopuri caritabile, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Transformarea socanta a unei stripteuse din Rusia. Din rau in mai rau. Acesta pare sa fie sloganul fetei din imaginile de mai jos, atunci cind vine vorba de schimbari ale look-ului. In incercarea de a atinge culmile absolute ale frumusetii, tanara isi face tot felul de schimbari, care de care mai nefericite. De la par blond in codite impletite, pana la o podoaba capilara neagra ca pana corbului si gene false asemenea, nimic nu i-a scapat dansatoarei. In vizorul ei au intrat desigur si sanii, care cresc miraculos cu fiecare schimbare a culorii parului, informeaza Click.

Noapte de betie crunta pentru britanici. In patru labe la iesirea din bar. Betiile din "Vinerea nebuna", vinerea de dinaintea Craciunului dedicata petrecerilor corporatiste, au atins cote inimaginabile in Marea Britanie. La sfarsitul unei nopti in care au baut pana n-au mai stiut de ei, mii de britanici au avut nevoie de asistenta medicala. Serviciile de ambulanta au primit 250 de apeluri pe ora, iar situatia a devenit atat de grava, incat, in orase precum Cardiff, autoritatile au improvizat un spital la Millennium Stadium, pentru petrecaretii care nu mai erau in stare sa ajunga acasa, relateaza Cancan.

Ti-ai face nevoile in WC-ul de 130.000 $? In timp ce diamantele sunt cele mai bune prietene ale fetelor, cristalele sunt pentru funduri, au gandit, se pare, japonezii care au creat un WC incrustat cu 72.000 de cristale Swarovski. Toaleta prezentata recent de o companie la un showroom din Tokyo costa 130.000 de dolari (431.000 lei), anunta Click.

Amor cu o camila, la TV. Daca in momentul in care s-a apropiat de barbat, camila parea inofensiva, dupa doar cateva clipe, animalul a inceput sa se urce pe el. Vazand ca mamiferul incearca sa-i intre in gratii, barbatul a rupt-o la fuga. Surpriza insa, camila nu a renuntat si a inceput sa-l alerge, ba chiar a reusit sa se miste pervers in spatele lui, pana cand victima s-a refugiat intr-o masina, scrie Libertatea.

Canibalism intr-o emisiune tv olandeza. Dennis Storm si Valerio Zeno au acceptat sa devina "Proefkonijnen" (cuvant olandez insemnand "cobai") in, poate, cea mai macabra editie a emisiunii. Cei doi au urcat pe masa de operatie, ocazie cu care li s-a extras o bucatica de carne. Prajita in ulei, "delicatesa" a fost savurata de catre celalalt, sub privirile "donatorului". Daca Zeno a renuntat la o bucata provenind de pe abdomen, Storm si-a "servit" colegul cu putin din propriul fund. Nici unul dintre ei nu a vrut sa comenteze in privinta gustului carnii umane, limitandu-se la a spune ca "nu este ceva atat de deosebit". Integral in Click.