La 105 ani s-a lasat de baut! Secretul longevitatii sale: un pahar de whisky dimineata, mancare sanatoasa si briza marii. Lillie Arnold din Porthmouth a ajuns sa-si sarbatoreasca a 105-a aniversare, in ciuda faptului ca la nastere medicii i-au dat doar 12 ore de viata. Sora ei geamana a murit la scurt timp dupa nastere, iar medicii au dat un verdict dur si in privinta ei: "Va trai doar 12 ore!", suna anuntul terifiant al doctorului ginecolog. Lillie a sfidat toate previziunile sumbre si supravietuieste bine-mersi din 1906. Astazi, la implinirea a 105 ani, Lillie Arnold spune ca longevitatea ei are doar un mic secret: un paharel de whisky, in fiecare dimineata! Acum, insa, ea s-a lasat de acest obicei pentru ca a avut mici probleme cu stomacul. Pensionara are si un mesaj pentru doctorul care, cu ani in urma, nu i-a dat nici o sansa de viata: "Uita-te la mine acum! Daca mai poti". Lillie a urmat un regim alimentar sanatos si a respirat aer curat de la malul marii, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Doamnelor, exista o crema de ochi care va intinereste cu un an in doar doua minute! Niste benzi transparente, cu o crema-gel de ochi revolutionara, pretind ca sterg ca prin minune ridurile fine si pungile de sub ochi. Produsul se vrea a fi o alternativa de neegalat la liftingul facial, iar compania care l-a scos pe piata le promite clientelor o calatorie in timp. Mai exact, producatorii spun ca benzile le intineresc pe utilizatoare cu un an in doar doua minute. Efectul maxim al benzilor "Eye Secrets" ar fi "stergerea" a opt ani de pe chipurile clientelor si o reducere cu 92% a ridurilor, pungilor de sub ochi si a cearcanelor. Produsul, care are preturi de pornire de 36 de euro (pentru cinci aplicari), ar fi favoritul multor vedete, intre care Jennifer Aniston si Christine Bleakley. Din pacate pentru doritoare, insa, lista de asteptare este considerabila, site-ul care le vinde avand peste 12.000 de comenzi in stand-by, anunta Cancan.

S-a deschis Universitatea Mosilor Craciun. Studentii de la Facultatea Charles W. Howard Santa Claus sunt invatati cum sa fie cei mai buni Mosi chiar si pe timp de criza. Facultatea de Mosi Craciun din Midland, statul Michigan, asigura o pregatire exemplara studentilor. Aceasta se bucura de o lunga traditie, deoarece provine din celebra scoala de Mosi Craciun cu acelasi nume, infiintata in 1937. Avand in vedere criza, cursatii sunt invatati in primul rand cum sa-i faca pe copii sa inteleaga ca nu pot sa le ofere orice dar isi doresc. Daca inainte candidatii la scoala de mosi erau in majoritate pensionari, acum studentii sunt in general someri care si-au pierdut slujbele din cauza crizei, informeaza Click.

Au intrat in muzeu cu copiii si au paralizat: i-a intampinat culmea perversiunii in culmea erectiei. Nimic nu ii pregatise pentru o asemenea obscenitate, lucru evident si din reactia lor. Imaginile arata clar: vizitatorii au ajuns in fata unui falus urias, in erectie! Primul reflex e la fel de clar: acopera urgent ochii copiilor! Imaginea le poate ramane in memorie multa vreme si ii poate preocupa la fel de mult! De fapt, asta e si explicatia: memoria noastra are un fel anume de a se activa si ne poate juca feste cand ne asteptam mai putin. Retine cu precadere imaginile cu continut sexual si le activeaza cand nici cu gandul nu gandim la lucruri cu conotatii sexuale. Pur si simplu, mintea umana le scoate la iveala! Asa se face ca obscenitatilene pot pandi la tot pasul, scrie Libertatea.

S-a sinucis pentru ca iubitul ei nu a vrut sa mai mearga la cineama. O tanara de 16 ani din Marea Britanie s-a aruncat in fata trenului dupa ce iubitul ei a anuntat-o ca anuleaza o intalnire pe care o avea cu ea in acea zi. Gabrielle Joseph a intrat intr-o depresie dupa ce iubitul ei i-a trimis un mesaj pe telefon prin care iubitul ei o anunta ca nu mai vrea sa iasa cu ea la cinema. Fata, un cunoscut model in Anglia, a scris atunci un mesaj pe Facebook prin care isi anunta prietenii ca urmeaza sa se sinucida. Ea nu a stat prea mult timp pe ganduri si, la doar o zi dupa ce a primit mesajul de la iubit, s-a aruncat in fata unui tren care mergea cu 115 kilometri pe ora. Tragica intamplare a avut loc in luna aprilie a acestui an, dar ancheta a dezvaluit abia acum ca tanara a mai trait inca 75 de minute dupa ce a fost lovita de tren, anunta Click.