Uite cum arata un iPhone de lux, acoperit cu cristale Swarovski. Ai bani sa-l iei? Cei care simteau ca cel mai nou model iPhone nu este suficient de trendy atunci cand vine vorba despre gadgeturi, nu mai trebuie sa-si faca griji. "Problema" a fost rezolvata de o companie din Marea Britanie, care a customizat iPhone 4S pana i-a saltat pretul la 1.999 de lire - echivalentul a peste 10.000 de lei, in conditiile in care un model normal costa, la liber, circa 3.000 RON. Factura nu a ajuns la aceasta suma uriasa pentru ca britanicii ar fi rezolvat problemele de soft care au tot fost vehiculate in ultima vreme cu referire la iPhone 4S, ci, pur si simplu, au acoperit telefonul cu cristale Swarovski, 470 la numar, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

A ucis 255 de oameni... legal. Chris Kyle este lunetistul care a ucis cei mai multi oameni din istoria SUA. Eroul, care se retrage acum din cariera militara, a fost trimis de patru ori in misiuni in Irak, unde a fost poreclit "diavolul din Ramadi" si s-a pus un premiu de 20.000 de dolari (66.397 lei) pe capul sau. Cea mai reusita performanta a lui Kyle a fost impuscarea unui lansator de rachete de la 1.920 de metri distanta. El a parasit Marina SUA dupa zece ani pentru a-si "salva casnicia", anunta Click.

O suedeza si-a gasit verigheta dupa 16 ani, in varful unui morcov din gradina. Sotia unui fermier din Suedia si-a gasit verigheta pe care o pierduse in urma cu 16 ani intr-un loc in care nu se astepta niciodata. In timp ce se afla in gradina si scotea legume din pamant, Lena Paahlsson a gasit inelul in varful unui morcov. Femeia a pierdut bijuteria in urma cu 16 ani, in preajma Craciunului, cand gatea. Sotii Paahlsson cred ca verigheta a cazut in scurgere si a ajuns in gradina. "Acum ca am regasit-o vreau sa o port", a spus Lena, care are de gand sa modifice verigheta intrucat nu ii mai vine, informeaza Cancan.

La 11 luni are greutatea unui copil de 8 ani: 28 de kilograme! Inainte de a implini un an de viata, micutul are greutatea normala a unui copil de opt ani, adica aproximativ 28 de kilograme. Doctorii nu au reusit deocamdata sa depisteze problemele care cauzeaza aceasta crestere necontrolata in greutate a copilului, scrie Libertatea.

A dat foc la 55 de masini de Anul Nou. Harry Burkhart, de 24 de ani, a pus pe jar Hollywood-ul, producand pagube de 3 milioane de dolari. Hollywood-ul in flacari de Anul Nou. Harry Burkhart, de 24 de ani, a incendiat 55 de masini, focul ajungand sa parjoleasca si casele din jur. Politistii au reusit sa-l prinda pe incendiator. Politistii din Los Angeles au avut o noapte de cosmar la trecerea dintre ani, din cauza lui Harry Burkhart, care a incendiat zeci de masini in Hollywood si West Hollywood. Pagubele produse de acesta se ridica la 3 milioane de dolari (9.946.047 lei). Luni seara oamenii legii au reusit sa-l captureze pe piroman, dupa urmariri ca in filme. L-au descoperit in camioneta sa, in care avea substante suficiente sa continue prapadul mult si bine. Cand a fost arestat, Harry a spus: "Urasc America!", anunta Click.

Exista un produs minune care te transforma dintr-un munte de slanina intr-o bomba sexy! Vezi aici ce este! Ai visat intotdeauna sa apari pe copertele revistelor, dar corpul tau este plin de celulita si vergeturi? Ti-ai dorit dintotdeauna sa devii un model pentru adolescentele din toata lumea, insa dimensiunile tale nu sunt tocmai de fotomodel? Nu te ingrijora, pentru tine exista un produs minune, care te va scapa de griji! Este vorba despre un aspirator, un electrocasnic de care nu te vei putea desparti de-acum inainte. Aparatul tine grasimea sub control cand tu iti faci de cap la shooting-urile foto. Ai inceput deja sa iti faci sperante? Ne pare rau! Produsul respectiv face minuni doar in aceasta reclama, in viata reala solutia este sportul si un stil de viata sanatos, informeaza Cancan.