Un japonez a platit 550.000 de euro pentru un peste doar ca sa nu ajunga pe mana strainilor! Un proprietar al unui celebru lant de restaurante din Tokyo a decis sa plateasca 550.000 de euro pentru tonul gigant, spunand ca nu a vrut ca acesta sa ajunga pe mana strainilor. "Doream sa iau acest ton astfel incat clientii japonezi, si nu cei straini, sa poata profita de el", a spus cumparatorul. El nici nu vrea sa isi recupereze banii investiti si spune ca va vinde portia de ton rosu la pret normal, de patru euro, nu de 50 cat ar fi pentru a-si recupera investitia. "Carnea este de un rosu magnific, iar calitatea fileului este excelenta. Este intr-adevar delicios", a spus patronul, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Barbatii, in pericol sa-si piarda testiculele. Afla de ce! O informatie socanta a fost facuta public recent. Dupa ce a inceput scandalul implanturilor cu silicon care dauneaza sanatatii si pot produce cancer, s-a dezvaluit ca au fost folosite si de barbati, nu doar de femei. Diferenta este, bineinteles, ca barbatii nu si-au pus implanturi in sani, ci in pectorali si chiar in testicule. Din nefericire nu exista momentan o statistica exacta despre numarul reprezentantilor sexului tare care si-au bagat silicon in piept sau testicule, dar cei care au facut-o sunt si ei in pericol, la fel ca si doamnele si domnisoarele care si-au marit sanii, anunt Libertatea.

Cel mai mic cal din lume are un companion pe masura. Suntem mici, da' ce prietenie mare. De anul trecut, cand a venit pe lume, calutul Einstein a devenit o vedeta in lumea ecvestra datorita dimensiunilor lui miniaturale. In ciuda popularitatii lui, a faptului ca peste 4.000 de oameni s-au ingramadit sa-l vada si ca a cunoscut-o pana si pe Oprah, simpaticul animal suferea de singuratate. Fiind atat de mic - 51 centimetri inaltime, Einstein nu are voie sa stea cu alti cai, pentru ca ar putea fi strivit. Asa ca stapanii lui de la ferma din orasul american Barnstead (New Hampshire) l-au adoptat, in luna noiembrie, pe Charlie, un magarus alb, care nu este mai inalt de 74 de centimetri. Din secunda in care s-au cunoscut, cele doua mini-animale s-au imprietenit si nu a mai fost chip sa le desparta cineva, informeaza Cancan.

Dupa partid, adeptii pirateriei informatice au acum si o biserica a lor. Dupa Partidul Piratilor, suedezii surprind din nou: adeptii raspandirii libere a informatiilor in mediul virtual si-au facut biserica, recunoscuta ca atare de catre stat. Ei au gasit si un nume noii "religii": kopimismul, termen derivat din sintagma "copy me". Isak Gerson a trebuit sa depuna trei cereri la agentia guvernamentala Kammarkollegiet pana sa-si vada visul devenit realitate: "biserica" sa a fost in cele din urma recunoscuta de catre statul suedez. Potrivit lui Gerson, in varsta de 19 ani, distribuirea informatiei in mediul virtual este similara unui act religios. "Pentru Biserica Kopimista, informatia este sfanta, iar copierea ei este un sacrament. Informatia este valoroasa prin ea insasi si prin ceea ce contine, iar valoarea sa creste o data cu distribuirea sa", spune studentul la filosofie, scrie Click.

Artist de circ, dus la spital, dupa ce a inghitit un neon aprins. Hannibal Helmurto, un artist de circ extrem, specializat in inghititul sabiilor, a reusit sa surprinda publicul din nou. Fiind pasionat de reprezentatiile extreme, Hannibal Hemurto a reusit sa uimeasca audienta si de aceasta data. Artistul a realizat una dintre cele mai periculoase cascadorii pe care le poate incerca cineva, inghitirea unui neon aprins. In ciuda faptului ca era cuprins de dureri groaznice, Hannibal si-a dus pana la capat reprezentatia din cadrul show-ului Circus of Horrors ce a avut loc in St. George Hall din Bradford. Totusi, odata ce a parasit scena, s-a prabusit si a fost dus de urgenta la spital unde a fost bagat la terapie intensiva. In urma acestei reprezentatii, artistul de circ extrem a ramas cu o gaura de 10 cm in esofag care trebuie lasata sa se vindece de la sine. Au fost necesare cinci saptamani de ingrijiri la terapie intesiva, pana sa poata iesi in afara oricarui pericol. In tot acest timp el s-a hranit prin intermediul unor tuburi, fiind incapabil sa manance sau sa bea singur, anunta Libertatea.

Cum arata un accident pe cel mai periculos drum din lume! Drumul care leaga capitala boliviana La Paz de satul Coroico, din nord-estul tarii, este atat de periculos, incat toata lumea il stie drept "Drumul mortii". Lunga de 61 de kilometri, pe aceasta sosea mor anual aproximativ 300 de oameni. In ultima perioada, ea a devenit si mai periculoasa, din cauza ploilor abundente si a alunecarilor de teren. Acest aspect nu l-a speriat pe un sofer de autobuz, care s-a aventurat pe "Drumul mortii" cu 50 de pasageri. Cand a vazut ca soseaua este mai alunecoasa decat credea, soferul si-a dat pasagerii jos, pentru a trece de o portiune foarte periculoasa dirijat de cineva. Oricat a incercat el si cel care ii dadea indicatii sa treaca de acel segment, autobuzul a alunecat si a cazut in haul de langa drum, informeaza Cancan.