Daca te-ar da banii afara din casa, ai cheltui 20.000 de euro pe asa ceva? Confectionata din otel inoxidabil, incrustata cu 138 de rubine si cu piele de crocodil aplicata la maner, aceasta crosa marca Valedictorian costa nu mai putin de 20.200 de euro. Potrivit producatorilor, modelul, care este fabricat pe trei dimensiuni, va transforma golful intr-o experienta cu adevarat exclusivista, scrie Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cea mai degenerata mama a tuturor timpurilor. Credeti ca o mama este o persoana extrem de responsabila, insa simplul fapt de a aduce pe lume un copil nu garanteaza acest lucru. Inconstienta parintilor poate sa traumatizeze copiii pe viata, insa foarte multe mame nu constientizeaza acest lucru. Nu numai ca nu sunt in stare sa aiba grija de copil asa cum ar trebui, dar se mai si lauda cu ispravile lor, postand fotografii incredibile pe conturile de socializare. Integral in Click.

Un gest marinimos a schimbat pe vecie istoria: Hitler, salvat de la inec de un viitor preot. Povestea salvarii lui Hitler de catre Johann Kuehberger a iesit la iveala odata cu descoperirea unei editii a unui ziar ce dateaza din 1894, in care este relatata o intamplare care a avut loc in Kapuzinerstrasse, din Passau, Germania, la granita cu Austria. "Malurile raului Inn erau un loc foarte bun pentru joaca si distractie. In 1894, in timp ce se juca impreuna cu alti copii din Passau, Adolf a cazut in rau. Integral in Libertatea.

Stau la coada sa manance din WC. Cand auzi cu ce se ocupa, iti vine sa exclami: "Vai, ce nebuni!", dar, daca stai mai bine sa te gandesti, oamenii astia isi urmeaza visele. Pana acum, chinezii ne socau cu gusturile lor. De altfel, ei au si un proverb: "Tot ce are patru picioare si nu este masa, se mananca". Ei bine, acum ei ne surprind si cu recipientele din care isi culeg dumicatii: WC-uri in miniatura. In Tara Soarelui Rasare, un pescar, probabil frustrat ca de-a lungul timpului nu a agatat in undita vreo prada importanta, a pus banu' jos si si-a cumparat cel mai scump peste din lume (sa moara dusmanii lui de ciuda), iar in SUA un tata de copil rasfatat i-a facut beizadelei sale cel mai scump cadou cu putinta: o papusa Barbie cu un colier din diamante, anunta Click.

Cel mai periculos sport: surfing pe masina, la 128 kilometri pe ora. Ce mai face americanul la betie? Lasa volanul pe mana pasagerului din dreapta si incearca sa-si tina echilibrul stand in picioare pe capota autovehiculului. Potrivit descrierii adaugate de cel care a postat clipul, soferul inconstient se numeste Tyler, iar automobilul circula cu circa 128 de kilometri pe ora. "Prietenul meu s-a suit pe capota masinii, iar eu am condus cu o mana de pe locul din dreapta". Cu cealalta, mai spune el, tinea telefonul mobil, cu care filma nebunia amicului sau, informeaza Click.

De tot rasul! Niste hoti au restituit un tablou furat pentru ca n-au gasit cumparatori. Hotii responsabili pentru furtul unui tablou al pictorului suprarealist belgian Rene Magritte au decis sa restituie muzeului lucrarea. Motivul? Nu au gasit cumparatori. Lucrarea "Olympia", un nud al Georgettei Magritte, sotia artistului, a fost furata in septembrie 2009, de niste barbati care au intrat in casa in care a locuit pictorul, transformata in muzeu. In timpul jafului, doi angajati ai muzeului, dar si doi turisti japonezi au fost imobilizati, anunta Libertatea.