Blonda asta isi satisface iubitul pe stadion in pauza meciului - Uite cum incearca sa mascheze ca fac sex in public. Spiritele s-au incins chiar in pauza meciului la care au mers, doar ca stadionul era gol, iar pentru a masca faptul ca fac sex sub ochii celorlalti suporteri, blonda incearca sa faca miscari, cica, narturale si parea chiar interesata de ce se intampla pe teren, desi acolo nu se aflau inca fotbalistii, scrie Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

Ziua fara pantaloni: sute de tineri au calatorit cu metroul doar in lenjerie intima. Evenimentul international numit "No Pants Day" (Ziua fara pantaloni) a ajuns la a 11-a editie anul acesta, mii de tineri din toata lumea iesind in oras semi-dezbracati, potrivit Daily Mail. Organizat de grupul de comedie Improv Everywhere ca un flash mob (grup organizat care face in locuri publice actiuni spontante), evenimentul a avut loc in metrourile din cel putin 60 de orase din lume, printre care Washington, Madrid, Toronto si Mexico City, scrie Gandul.

Un homosexual face furori pe internet cu un filmulet. Ca sa profite de fanii sai din mediul virtual, Randy Phillips posteaza tot felul de clipuri pe YouTube, cel mai recent fiind urcat pe site dupa sarbatori. Barbatul arata ce exercitii trebuie sa facem pentru a scapa de burtica obtinuta de Craciun. Cu toate ca nu este nimic deosebit in acel filmulet, Randy a reusit sa obtina, in trei zile, aproape 70.000 de vizualizari, iar clipul a fost preluat de presa internationala, scrie Libertatea.

Cum iti suporti nevasta 86 de ani: cu un trabuc si un whisky pe zi. Record mondial. Indienii Karam (106 ani) si Kartari Chand (99 ani) sunt casatoriti de mai bine de 86 de ani, urmand sa intre in Guinness Book pentru ca au cea mai lunga casnicie din lume, potrivit BBC. Cuplul Karam din si Kartari Chand, care traieste in Bradford, Marea Britanie, ar putea sa bata orice record si in materie de longevitate, nu numai in ceea ce priveste lunga lor casnicie. Cei doi indieni au dezvaluit ca secretul vietii lor indelungate si sanatoase este ca nu si-au refuzat niciodata nici o placere, scrie Click.

A ramas in fundul gol si face o prostie mare de tot! In timp ce era filmat, barbatul face pe grozavul. Isi risca sanatatea si respectul pe care altii ar fi putut sa il aiba pentru el, facand un gest de-a dreptul stupid. Isi da toate hainele jos si apoi se aseaza cu fundul intr-un musuroi de furnici. Nu reuseste sa stea mai mult de cateva secunde acolo, pentru ca imediat se ridica ingrozit si fuge spre un lac aflat la cativa metri mai incolo, scrie Libertatea.