Doi betivani au ajuns pe banca de rezerve a echipei de baschet care sustinea un meci! Doi betivani au fost surprinsi stand relaxati pe banca de rezerve a uneia dintre echipe. Camerele care filmau meciul de baschet i-au surprins cu berea in mana si razand cu gura pana la urechi. Pana si comentatorul a fost surprins de prezenta celor doi acolo, scrie Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

Baiatul mamei e un cangur. Iubire fara margini! Christie Carr nu poate trai nici o clipa fara iubitul ei cangur, Irwin. Ea este disperata ca autoritatile vor sa i-l ia, fiindca nu poate plati asigurarea de 50.000$ (169.342 lei) pentru animale exotice. Irwin este un cangur rosu rasfatat pentru care Christie Carr din Broken Arrow, Oklahoma, SUA, a facut o pasiune nebuna. Il imbraca in camasi, pantaloni, chiar si in smokinguri, ii schimba pampersii cu mare grija, anunta Click.

Vezi cum imping trei pescari plecati la copca o roaba pe fundul unui lac din Finlanda! Trei pescari si-au filmat incursiunea in adancurile inghetate ale lacului Saarijarvi din Vaala, Finlanda. Acestia au pescuit la copca desi se aflau deja in apa rece ca gheata a lacului. Eelis Rankka, Tommi Salminen si Jukka Pelttari au coborat in adancuri la pescuit unde au gasit roaba din imagini pe care au folosit-o. Imaginile sunt inedite si de senzatie, facand astfel posibil pentru cei pasionati de acest sport sa "coboare" si ei in adancuri, macar cu privirea, scrie Cancan.

Sex, sex, sex. Motivul pentru care o britanica are un iubit minor. Caroline Flack are 32 de ani si este prezentatoare tv. Ea a socat pe toata lumea cand s-a afisat cu Harry Styles, iubitul ei de numai 17 ani. Dar nu vrea sa renunte la relatie deoarece "sexul este fantastic". Femeia spune ca e criticata pentru alegerea ei, dar Harry ii ofera totul. Au o relatie serioasa si, in ciuda faptului ca iubitul ei este intr-adevar imatur, Caroline nu renunta la alegerea ei. "Da, e imatur, se comporta copilareste, dar la un moment dat, o sa se maturizeze ei", spune prezentatoarea tv, care a mai declarat, soptit, ca motivul principal pentru care l-a ales pe Harry e... ce se intampla in dormitor, relateaza Libertatea.

O mama singura a adoptat cei cinci copii ramasi orfani dupa moartea prietenei ei cele mai bune. Julia Jones, care este divortata si are trei copii, a adoptat cei cinci copii care si-au pierdut ambii parinti in decurs de numai sase luni. Julie era prietena din copilarie cu Caroline Atkins. In 2009, Caroline a fost diagnosticata cu o tumora inoperabila la creier si medicii i-au mai dat de trait un an. Noua luni mai tarziu, o alta tragedie marca familia Atkins: David, sotul lui Caroline, a murit subit in urma unei hemoragii cerebrale. Cand Caroline a inceput sa se simta din ce in ce mai rau, a rugat-o pe Julie sa aiba grija de copii. Dupa doar cateva luni, Caroline a murit, iar Julie si-a respectat promisiunea: a luat acasa cei trei baieti si cele doua fete ale lui Caroline, informeaza Click.

Tyler, fetita de un an care apare in fotografii cu peste 100 de vedete de la Hollywood. Tyler Sercombe ar putea fi ca oricare fan care tipa, plange si asteapta ore intregi pentru a se fotografia cu vedete de la Hollywood. Insa Tyler are doar un an si a reusit performanta de a fi fotografiata alaturi de mai bine de 100 de vedete de prima mana, noteaza Daily Mail. Mama sa, Donna, a dus-o pe Tyler la circa 60 de premiere de filme si fetita de doar un an a luat contact cu aproape 130 de vedete. Printre starurile cu care a fost surprinsa in instantanee fetita se numara George Clooney, Meryl Streep, Alice Cooper, Johnny Depp, Reese Witherspoon, Elton John, Colin Firth, Robin Williams si Tom Hanks, scrie Gandul.