Mai rau decat cazul staretei de la Tariceni! Maicuta filmata cu telefonul mobil cum pacatuieste cu un barbat. E greu de spus ce se intampla dincolo de zidurile unei manastiri cu oamenii care si-au facut un scop declarat din a trai departe de lumea obisnuita, in curatenie. Nu se intampla chiar asa. Un barbat a reusit sa filmeze cu telefonul mobil o calugarita catolica pe care a convins-o sa intretina relatii sexuale. Au mers impreuna intr-o camera, avand grija sa nu fie vazuti de nimeni, si s-au dezlantuit. Actiunea s-a desfasurat recent, in Spania. In luna noiembrie a anului 2011, a izbucnit un scandal urias dupa ce maica stareta a manastirii Tariceni a nascut doua gemene la un spital din Bucuresti. Sebastiana Gatlan s-a retras din viata monahala si a anuntat recent ca isi cauta un loc de munca pentru a-si creste fetitele, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

O noua aplicatie pe Facebook permite utilizatorilor sa posteze un ultim mesaj, dupa moarte. O noua aplicatie disponibila pe platforma de socializare Facebook, denumita "If I Die" (In cazul in care mor), permite utilizatorilor sa posteze pe profilurile lor un ultim mesaj chiar si dupa moarte. Utilizatorii Facebook pot sa posteze, dupa deces, un mesaj video sau un text, in care sa raspunda la intrebarea "Ce lasi in urma?", prin aplicatia gratuita "If I Die". Creatorii aplicatiei, o companie israeliana, le sugereaza utilizatorilor ca pot impartasi astfel o poveste de viata sau chiar un secret. Postarea ar putea fi o surpriza pentru cei aproximativ 130 de prieteni pe care ii are in medie fiecare utilizator de Facebook. Aplicatia permite postarea automata a "ultimelor cuvinte" ale unei persoane decedate. Utilizatorul de Facebook trebuie sa isi aleaga trei prieteni care sa fie instiintati de decesul sau si sa autorizeze ultima sa postare. Aplicatia are deja 5.000 de "Like-uri" pe Facebook, anunta Cancan.

Bunicuta pune muzica in club la 73 de ani. O batranica de 73 de ani face furori intr-un club din Polonia. Ea mixeaza piese si si-a luat foarte in serios rolul de DJ. De cand s-a pensionat isi petrece noptile in spatele unui pupitru de mixaj. Wika Szmyt este o pensionara de 73 de ani, din Polonia. Ea isi incanta ascultatorii cu muzica disco, rumba si samba. Fost consilier pentru tineret, Wika Szmyt a invatat cum sa foloseasca echipamentul de sunet si de mixat foarte repede si s-a apucat de treaba, iar ceilalti DJ ii apreciaza eforturile. Din ce in ce mai multi pensionari vin la clubul polonez din Varsovia, unde mixeaza bunicuta cu suflet tanar. DJ Wika isi face simtita prezenta in club de trei ori pe saptamana, dar este implicata si in alte proiecte muzicale. Ea este chemata sa mixeze chiar si la petreceri si nu cere deloc mult pentru serviciile prestate, informeaza Click.

Ce nebunie! Si-a scos fundul la licitatie, ca sa-si plateasca facturile. O femeie din Noua Zeelanda si-a transformat fundul in spatiu de reclama sau de orice doreste cel care va castiga licitatia lansata de ea pe internet. Premiul? Fata isi va tatua pe fund orice doreste castigatorul. Tina Beznec, de 23 de ani, trece prin dificultati financiare, iar facturile neplatite s-au strans teanc, dupa ce anul trecut a fost concediata de doua ori. Dar noroc ca a avut ideea salvatoare: si-a scos fundul la licitatie pe interent! Mai exact, tanara isi liciteaza pielea de pe posterior, pe care urmeaza sa-si faca un tatuaj cu orice desen isi va dori castigatorul acestei actiuni, scrie Libertatea.

Un grup de hoti a sapat un tunel de 30 de metri ca sa poata fura un bancomat! Un grup de hoti din Marea Britanie a pus la punct un plan incredibil pentru a putea fura un bancomat. Barbatii au sapat un tunel de mai bine de 30 de metri, in circa sase luni, ca sa ajunga la "comoara". Tunelul incepea dintr-un canal, trecea pe sub o parcare si pe sub fundatia unei cladiri. Ca sa poata fura bancomatul, infractorii au spart si un perete de beton, gros de 40 de centimetri. Captura a fost de doar 7.000 de euro, cam mica pentru munca depusa si timpul pierdut ca hotii sa ajunga la bancomat, anunta Cancan.

Sefa elevilor de la un liceu, nudism intr-o sala cu parinti si profesori. Elevii au luat-o razna peste tot in lume. In Norvegia, de exemplu, exista obiceiul ca la finalul liceului, inainte de inceperea examenelor de final de ciclu scolar, reprezentanta elevilor sa faca ceva iesit din comun in timpul petrecerilor care de desfasoara cu aceasta ocazie. La o unitate de invatamant din localitatea Russ, o eleva a ales sa se dezbrace pe scena unei sali pline cu parinti, colegi si profesori, informeaza Click.