Pitipoanca de desert! Uite cum isi bate joc o femeie de un Range Rover fuchsia de peste 100.000 de euro. "Sora" pitestencei care are un Bentley roz bombon a iesit si ea la o mica plimbare prin desert. Nu oricum, ci cu Range Rover-ul din dotare. L-a exploatat fara mila, probabil si pentru ca mai are inca vreo 10 masini de acelasi fel in garajul palatului. Dupa cateva giumbuslucuri prin nisip si sub ochii arabilor care nu isi mai stapaneau rasul, biata masina si-a dat duhul intr-o groapa, prea adanca pana si pentru un Range, scrie Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un model a ramas gol-pusca in timpul unei defilari. Spectacol in adevaratul sens al cuvantului! In timpul unei defilari la Saptamana Modei de la Milano, un model a ramas gol-pusca, relateaza telecinco.es. Actorul italian Giuseppe Sartori si-a pierdut singurul obiect vestimentar in timp ce defila pentru colectia masculina toamna-iarna 2012. El a oferit imaginea serii spectatorilor prezenti la Saptamana Modei de la Milano, scrie Click.

El este cel mai stilat catel din lume. Rocky, cel mai imbracat catel din Marea Britanie, are in sifonierul sau 1.500 de tinute, dintre care unele valoreaza pana la 3000 de euro. Stapana lui, Lynsey Noble, de meserie cosmetician, da anual pe hainele catelului mai multi bani decat ar da o femeie pentru propriile haine. Pentru ca are de unde alege, Rocky este schimbat si de zece ori pe zi. Uneori imbraca costume elegante, alteori poarta costumul de dinauzaur sau pe cel de Superman, scrie Gandul.

E virgin, dar are 14 copii. Americanul Trent Arsenault, in varsta de 36 de ani, a declarat ca nu a facut niciodata sex, insa are cel putin 14 copii. "Sunt un donator sexual, adica imi ofer energia sexuala pentru a produce sperma si a le-o da cuplurilor care nu pot avea copii. Nu am alta activitate in afara de asta. Ajut oamenii la nevoie. Nu fac din asta o afacere", a spus barbatul de 36 de ani, scrie Click.

Nu o sa va vina sa credeti! Iata solutia unui betivan pentru a cobori scarile in siguranta! Atunci cand scarile reprezinta cu adevarat o problema pentru cineva al carui echilibru este precar, intervin ideile "geniale". In acest caz, veteranul unor betii crude s-a gandit sa-si utileze casa cu un ajutor de nadejde. Astfel, el a introdus in arhitectura casei tobogane de la etaj, care sa-i permita, atunci cand nu se tine prea bine pe picioare si nu este in stare sa coboare scarile, sa ajunga jos in siguranta, scrie Libertatea.