Il banuiesti pe iubit de infidelitate? Uite solutia ta: dispozitivul anti-inselat pentru barbati este disponibil! Nemtii au inventat un dispozitiv anti-inselat pentru barbati care costa aproximativ 500 de lei. Centura a fost lansata in Europa de o firma nemteasca, este din plastic si se inchide cu ajutorul unui lacat metalic. Inventatorii sustin ca dispozitivul anti-inselat este comod, purtatorul lui putand urina, merge la munca sau chiar dormi cu el. Pretul unui astfel de dispozitiv este de 150 de dolari, aproximativ 510 lei, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Au incercat sa treaca granita cu lingouri de aur ascunse in fund. Opt barbati au incercat sa ajunga din Coreea de Sud in Japonia cu lingouri de aur ascunse in fund, pentru a nu plati taxele vamale aferente. Autoritatile sud-coreene, cele care au facut neobisnuita descoperire, s-au declarat surprinse de modalitatea barbatilor de a transporta aurul. Metalul pretios fusese transformat in mici lingouri, iar valoarea totala a prazii este estimata la 260.000 de dolari. Suspectii si-a recunoscut faptele dupa ce initial au respins acuzatiile, anunta Click.

Un deputat polonez zice ca vrea sa fumeze marijuana in Parlamentul de la Varsovia. Liberalul polonez Janusz Palikot vrea legalizarea marijuanei. Mai mult, acesta a declarat ca isi doreste sa fumeze marijuana in Parlamentul de la Varsovia. Janusz Palikot a inceput o ampla campanie de legalizare a marijuanei in Polonia. Miscarea liberala Palikot doreste sa verifice aplicarea legilor adoptate in decembrie, prin care procurorii pot opta daca sa puna sau nu sub acuzare persoanele care au asupra lor droguri usoare. "Vrem sa ii invitam pe reprezentantii asociatiei Liberalizati Canabisul, un grup de care suntem apropiati, sa fumeze in aceasta sala, sa vedem daca a fost decriminalizat consumul de canabis", si-a motivat decizia Janusz Palikot, informeaza Libertatea.

O tanara si-a infipt 25 de ace de seringa cu lumanari in antebrat si apoi le-a dat foc! Tanara din imagine a dat dovada de un curaj prostesc! Si-a infipt 25 de ace de seringa, spera ca sterile, in antebrat si apoi a fixat cate o lumanare de tort pe ele. Dupa ce si-a infipt adanc in piele cele 25 de ace de seringa, tanara a pus cate o lumanare de tort in capetele libere si apoi le-a dat foc. S-a pozat cu antebratul "in flacari", in timp ce ceara fierbinte ii cadea pe mana. Dupa ce s-a amuzat destul pe grozavia facuta, tanara a stins lumanarile si a extras acele, din gaurile facute curgandu-i destule picaturi de sange, scrie Cancan.

Concediata pentru ca a lucrat in pauza de pranz, si-a recuperat drepturile in instanta. Doi ani i-au trebuit lui Sharon Smiley pentru a-si obtine drepturile pierdute dupa ce a fost data afara. Pentru angajatorul ei, nu a contat nici faptul ca americanca avea zece ani vechime ca receptioner. Ea a fost concediata pentru ca a ales sa ramana la birou in loc sa se duca la masa in timpul pauzei de pranz la care avea dreptul. "M-am gandit: Si-asa nu mi-e foame, voi continua sa lucrez", a povestit Sharon. Insa unul dintre superiori a considerat ca femeia incalca o lege a statului Illinois, care impune ca angajatii sa beneficieze de pauze de masa, anunta Click.

Te-ai intrebat cat poate fi de mare cel mai mare muc din lume? De obicei cand nu mai gasesti o solute pentru problemele tale medicale este cazul sa apelezi la un medic. Acesta este si cazul barbatului din imaginile de mai jos care nu mai putea sa respire pe nas si a mers sa fie vazut de un specialist. Astfel, el a consultat un medic care s-a ingrozit de murdaria care era in nasul pacientului sau. Cu toate acestea, doctorul l-a salvat pe tanar in doar cateva secunde dupa ce, cu indemanare si instrumentele potrivite, a reusit sa scoata ceea ce ar putea fi cea mai mare secretie nazala (muc, pe romaneste) vazuta vreodata, informeaza Libertatea.