Se pastreaza doar pentru cel care ii va deveni sot. Virgina la 40 de ani. In luna mai, Charlotte Baird implineste 40 de ani, dar nu a intretinut niciodata relatii intime cu un barbat. Directoare a unui teatru din oraselul Leigh-On-Sea, englezoaica nici macar nu s-a sarutat cu vreunul. Desi are o viata sociala activa, iesind in oras cu prietenii si calatorind foarte mult, Charlotte a ramas virgina pentru ca nu a gasit barbatul potrivit, caruia sa i se daruiasca. Vrea sa-si inceapa viata sexuala doar cu acel partener cu care va ajunge si in fata altarului, scrie Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

A chemat politia pentru ca a auzit-o pe mama ei facand sex. O adolescenta din statul american Florida a sunat la numarul de urgenta 911 si a cerut sa fie dusa la un orfelinat pentru ca "o aude pe mama ei facand sex". Tanara in varsta de 15 ani i-a spus politistului care a investigat cazul ca s-a certat cu mama ei si ca vrea sa fie dusa la un adapost pentru copiii abuzati, pentru ca a auzit-o pe mama ei facand sex. Adolescenta a recunoscand insa ca nu a fost abuzata fizic de mama ei. Mama adolescentei i-a spus politistului ca l-a invitat pe iubitul ei sa ramana peste noapte si ca "la un moment dat, in timpul vizitei, fiica ei i-a auzit facand sex si s-a suparat", scrie Click.

O italianca i-a lasat mostenire unui roman cateva milioane de euro! Paola Fagarazzi, o infirmiera pensionara din Lido (Venetia) si proprietara unei cladiri cu sase apartamente, i-a lasat o mostenire de cateva milioane de euro romanului, identificat doar cu initialele D.G., care, in ultimii ani, in calitate de administrator, a avut grija mai intai de mama ei, apoi de ea. Femeia a fost gasita fara suflare intr-unul din apartamentele sale, zilele trecute, si, desi romanul a chemat imediat ambulanta, medicii nu au mai putut face nimic pentru ea, precizand ca decesul a survenit din cauze naturale, scrie Libertatea.

Soarele artificial de pe Trafalgar Square. Un grup de artisti a gasit o solutie pentru a le insenina londonezilor ziua. Cum e posibil sa te bucuri de un rasarit de soare si sa faci plaja in luna ianuarie? Un grup de artisti britanici, angajati de o companie de bauturi racoritoare, au facut posibil acest lucru. Acestia au lucrat sase luni pentru a construi o instalatie solara artificiala. Astfel, londonezii care au trecut prin Trafalgar Square s-au putut bucura de ,,baia de soare", incepand de ieri dimineata, de la 06:51 GMT (08:51, ora Romaniei). ,,Soarele" instalat in piata are puterea a 60.000 de becuri si in interior temperatura acestuia poate ajunge pana la 100 grade Celsius, valoare ,,temperata" cu ajutorul unui sistem de racire, scrie Gandul.

"Pisica m-a ajutat sa descopar ca am cancer la san". Wendy Humphreys, o britanica de 52 de ani, sustine ca pisica ei, in varsta de 10 luni, i-a salvat viata. Si asta pentru ca felina "a atentionat-o" ca sufera de cancer la san exact cand era la un pas de moarte. Mai precis, timp de doua saptamani, pisica se aseza in fiecare noapte pe sanul ei drept, ceea ce a facut-o curioasa, determinand-o sa mearga la un control medical. Si nu mica i-a fost mirarea cand doctorul i-a spus ca are un nodul la san, de marimea unui bob de mazare, care este canceros si ca daca nu l-ar fi descoperit, ar fi murit. Wendy, care a facut chimioterapie, va fi supusa unei operatii de extirpare a tumorii, scrie Libertatea.