Lucescu nu lasa urme? Linia continua unde a facut accident a DISPARUT peste noapte! Lucescu a facut accident la inceputul lunii ianuarie dupa ce s-a ciocnit cu un tramvai in timp ce incerca sa traverseze soseaua. Antrenorul lui Sahtior a trecut peste linia continua, lucru interzis de lege. Romania TV sustine ca linia continua din locul unde a facut Lucescu accident a disparut acum iar Il Luce e convins ca va scapa fara probleme cu legea, scrie sport.ro.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

O companie de explorari subacvatice anunta un "obiect misterios" descoperit pe fundul Marii Baltice. O companie de explorari subacvatice a gasit un "obiect ciudat" in adancurile Marii Baltice. Cu ajutorul unui sonar, compania suedeza Ocean Explorer a anuntat ca a descoperit "ceva ce seamana cu un OZN", intr-un loc din Marea Baltica a carei pozitionare nu a fost inca dezvaluita, relateaza Daily Mail. Obiectul neidentificat are forma unui cilindru masiv, cu un diametru de 60 de metri si o coada lunga de 400 de metri, si seamana cu nava spatiala Millennium Falcon din Razboiul Stelelor, citeaza Gandul.

De la skanderbeg la versuri nu-i decat un pas. "Radu Valahu" a scris 43 de poezii. "Radu Valahu" spune ca pasiunea de scriitor a fost prima, dar ca a realizat ca nu-l duce nicaieri, moment in care s-a apucat sa traga de fiare. Dar creatia sa adunase deja 43 de poezii si peste 700 de maxime. Colosul de 130 de kilograme si-a amintit si cateva versuri dintr-o poezie de-a sa: "Alearga tu, timpule / hoinar care horcai / si fa din defuncta secunda un mit / clepsidrei intoarse de ceas de sfarsit / da-i sansa sa-i depene somnul ce-l smiorcai", scrie Cancan.

Cangur ratacit prin Romania? Un cangur ratacit in jurul orasului maghiar Gyula, a pus in miscare o serie de organizatii. Marsupialul s-ar putea afla deja in Romania. Locuitorii din imprejurimile orasului Gyula, aflat la cativa kilometri de granita cu Romania, au anuntat autoritatile de prezenta unui cangur care sare de voie prin curtile lor. Marsupialul vagabond a fost vazut ultima data intr-o padurice, a fost filmat de televiziunile de stiri, i s-au facut poze, dar nu a putut fi prins. scrie Click.

Orasul care s-a rasculat impotriva McDonald's. Locuitorii traiesc peste 100 de ani. In acest oras nu se fumeaza de 30 de ani. E interzis prin lege. In el nu vei gasi niciun magazin de bauturi alcoolice. Asa ca vestea ca un McDonald's se va deschide aici nu putea fi primita bine. Loma Linda este un orasel din California, locuit de 23.000 de oameni. Potrivit National Geographic, Loma Linda este unul dintre primele patru locuri din lume la capitolul longevitatea locuitorilor. Oamenii traiesc mult datorita stilului de viata sanatos, au aratat cateva studii, scrie realitatea.net.

Rusinea pe care n-o va uita toata viata! Prinsa in timp ce folosea vibratorul, la web! O adolescenta din America a fot prinsa de fratele ei, in timp ce se masturba cu un vibrator, in fata webcam-ului. Tanara se dezbraca si trece la "actiune" cu vibratorul, uitand ca nu a incuiat usa. Spre ghinionul adolescentei, chiar in punctul culminant, fratele ei intra peste ea in camera. Fata s-a speriat atat de tare incat a simtit nevoia sa se apere cu ce avea la "indemana", adica vibratorul, scrie Click.