Prostituatele fug de el dupa ce i s-a dus vestea ca are un penis de 24 de centimetri in erectie. "Satana", spaima curvelor de la Unirea. Daca ar mai trai in zilele noastre, vestitul Terente s-ar simti cu siguranta umilit de Nicu, alias Satana, o adevarata legenda a cartierului bucurestean Salajan. Tanarul de 21 de ani si-a castigat celebritatea in zona datorita dimensiunii organului genital. Cu un penis de 24 de centimetri in erectie, "Satana" il surclaseaza pe Terente, care il avea de "doar" 22 cm. Exista, insa, si reversul medaliei. I s-a dus vestea ca este supradotat, iar prostituatele fug de el, refuzand sexul anal, scrie Cancan.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Fac sex numai in somn. Au conceput si copilul in somn. Un cuplu britanic face sex in timp ce doarme, de 5 ani. Initial, Kelly Rampling era cea care suferea de "sexsomnie", apoi si sotul ei, Stephen s-a molipsit. Partea feminina din cuplu a declarat: "Sexul in somn este un pic diferit fata de cel normal. Lipseste preludiul, nu ne sarutam sau mangaiem. De multe ori ma trezesc peste Stephen in mijlocul noptii si daca il intreb a doua zi ce s-a intamplat, nu-si aminteste absolut nimic". Cei doi au si un copil, Harrison, pe care l-au conceput in timp ce dormeau, scrie Click.

O carte celebra, rescrisa fiindca tinerilor li se parea prea lunga. Celebrul roman Ivanhoe, scris de Sir Walter Scott in 1819, prezinta viata unui cavaler din secolul al XII-lea. Cartea de aventuri este considerata insa mult prea voluminoasa si prin urmare greu de citit de catre tinerii care traiesc acum intr-o societate in care viteza conteaza. Prin urmare, un profesor a rescris romanul, reducandu-l de la 179.000 de cuvinte la numai 80.000. Munca profesorului David Purdie, de la Clubul Sir Walter Scott, a durat 18 luni, scrie stirileprotv.ro.

Uite cele mai ridicole nume pe care le aleg parintii pentru bebelusii lor. Cei mai multi vor neaparat un nume original, daca se poate chiar unic, dar ulterior afla ca si alti parinti au avut aceeasi idee. In alte cazuri primeaza sfaturile rudelor sau prietenilor, sau pasiunea unuia dintre parinti pentru vreun erou de roman sau de film. Desigur, mai sunt situatiile in care numele unor vedete de la Hollywood (sau ale copiilor acestora) sunt considerate modele de urmat. Ulterior, parintii isi dau seama ca bebelusii lor vor creste si probabil se vor rusina sa se prezinte la scoala cu nume precum Ottoline, Sparkle ("Scanteiuta"), Sparrow ("Vrabie"), Suri sau Sunday ("Duminica"), scrie depici.ro.

Un angajat care "putea vorbi cu Dumnezeu", concediat de la Fiscul american. Dupa ce l-au avertizat de cateva ori sa nu-si mai bata la cap colegii cu "viziunile" sale, Terry Kennington a fost in cele din urma concediat. Intr-o sedinta care a avut loc la scurt timp dupa ce fusese angajat, el a si inceput sa se laude ca ar avea capacitati paranormale, care i-ar permite sa comunice cu ingerii, cu Iisus sau cu Dumnezeu insusi. Desi Kennington a contestat hotararea in instanta, afirmand ca este "hartuit si discriminat", judecatorii i-au respins actiunea, scrie Click.

Gestul total neasteptat al unui tata dupa ce a gasit poze cu fiica sa, dezbracata. Eugene Foster, un barbat in varsta de 31 de ani, a gasit in telefonul fiicei minore a iubitei lui o fotografie nud a tinerei. Se pare ca a vrut sa-i dea o lectie pe care sa nu o uite niciodata si a reusit. Barbatul a decis pe loc ca este normal ca un parinte, fie el si vitreg, sa o puna la punct pe adolescenta minora trimitand fotografia cu ea dezbrata (pe care si-ar fi facut-o singura) tuturor contactelor din telefonul ei. Foster a fost arestat pentru exploatare sexuala a unui minor, scrie stirileprotv.ro.