Uite cum arata cea mai mica masina din lume. Atinge suta in 20 de secunde. La 50 de ani dupa aparitia primelor masinute marca Peel P50, compania britanica a creat un nou model. Inalta de numai 1,2 metri, noul prototip Peel P50 pare o jucarie cand este parcata intre doua masini normale, iar cand trece in trafic pe langa celebrele autobuze supraetajate din Londra, abia se vede. Cu toate acestea, mini-automobilul, care este cel mai mic din lume, isi face treaba cum nu se poate mai bine. Atinge suta de kilometri in doar 20 de secunde, este ideal intr-o metropola atat de aglomerata ca Londra si, pe deasupra, se dovedeste a fi o senzatie in randul doamnelor. Cand a scos Peel-ul la un test drive pe drumurile capitalei britanice, un angajat al companiei producatoare a fost tras pe dreapta de politistii curiosi sa inspecteze masinuta, iar o agenta de circulatie l-a rugat pe sofer sa o duca la o plimbare, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Soldatii americani se dau cu sania pe derdelus in pielea goala. Cand nu au treaba cu rebelii sau cu securitatea convoaielor fortelor de ocupatie, soldatii americanii din Afganistan gusta iarna din plin. Unii dintre ei se dau cu sania in pielea goala, in ciuda frigului piscator. Dar ce conteaza, cand distractia e atat de mare, anunta Click.

Fereasca Sfantul! O angajata a arhiepiscopiei a furat un milion de dolari! O angajata a arhiepiscopiei din New York, suspectata ca a furat un milion de dolari de la institutia religioasa, a fost arestata. Anita Collins, in varsta de 67 de ani, lucra din 2003 pentru arhiepiscopie. Furtul "a fost comis de aceasta angajata care a utilizat o tehnica subtila de frauda pentru a manipula sistemul de plati din conturile biroului de finante al Departamentului de Educatie" al institutiei, au precizat autotitatile. Anita Collins, care a fost arestata luni dimineata si urma sa fie deferita justitiei in cursul zilei, a fost concediata luna trecuta, cand Biserica a descoperit ceea ce parea atunci un furt de 350.000 de dolari, informeaza Cancan.

El este primul elefant cu lentile de contact din Europa. Premiera medicala in lumea animala. Un elefant de la o gradina zoologica din Amsterdam care s-a lovit la un ochi a devenit primul pachiderm din Europa care poarta o lentila de contact, au anuntat luni ingrijitorii lui olandezi. 'Win Thida este primul elefant din Europa cu o lentila de contact', a tinut sa precizeze gradina zoologica Artis intr-un comunicat publicat pe pagina sa de internet, scrie Libertatea.

Vampirita si canibalul s-au casatorit. Doi criminali dementi vor forma o familie pana ce moartea ii va desparti El si-a pocnit iubita cu ciocanul in cap si, apoi, i-a mancat mainile si o parte din burta. Ea si-a ciopartit sotul cu un topor si apoi i-a baut sangele. Acum, cei doi infractori se casatoresc. E dreptul lor sa formeze o familie, chiar daca amandoi sunt condamnati pe viata intr-o inchisoare din Karsudden, Suedia. Michelle Gustafsson (23 de ani) si Isakin Jonsson (33 de ani) s-au cunoscut la o clinica de psihiatrie si imediat s-au indragostit. Simteau fluturasi in stomac de fiecare data cand dadeau ochii unul cu celalalt, desi erau tinuti in camasi de forta. In scurt timp, au realizat ca trebuie sa faca pasul cel mare pentru ca viata lor sa nu se iroseasca dupa gratii. Asa ca si-au dat acordul sa se casatoreasca in inchisoare. Nu vor sta impreuna, dar vor avea dreptul sa se vada 30 de minute la doua saptamani. Nici asa, atmosfera nu va fi prea intima, deoarece vor trebui sa "accepte" prezenta 12 soldati inarmati in cuibusorul lor de nebunii, anunta Click.

Nu mai exista pic de respect! O profesoara a plictisit atat de tare un elev, incat acesta i-a pus cosul de gunoi in cap! Nu doar in Romania e debandada in institutiile de invatamant, ci si la rusi treburile stau cam la fel. Un incident filmat intr-o sala de clasa ar putea sa ii lase masca pe cei care conduc Ministerul Educatiei din "Mama Rusie". Un liceean se plictiseste grav in timpul orelor de clasa, astfel incat s-a gandit sa ii faca o farsa unei profesoare. In timp ce dascalita scria la tabla, el a mers si i-a pus cosul de gunoi in cap. Profesoara a reactionat imediat si l-a certat pe elev, ba mai mult, l-a si lovit pe acesta, totul spre amuzamentul celor aflati la cursuri. Tot incidentul a fost filmat de un coleg de clasa al "glumetului", informeaza Cancan.