Aoleu, ce mama de bataie! Si-a prins iubita cu altul in pat! Banuind ca iubita il insala, un american a instalat o camera de luat vederi chiar in dormitor. Dupa ce a vazut imaginile compromitatoare, in care femeia intretine relatii sexuale cu un alt barbat, iubitul incornorat a simtit nevoia sa le dea o lectie celor doi. A pornit aparatul de filmat, s-a echipat cu o bata zdravana si s-a ascuns in baie. Crezand ca iubitul oficial nu este acasa, femeia si-a chemat amantul pentru inca o partida de sex nebun. Chiar in timp ce faceau sex oral, barbatul a iesit cu bata si si-a fugarit "competitorul". Nu se stie cum s-a terminat intreaga scena, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Vrei sa calatoresti "Like a Boss"?! Uite cel mai nou tip de limuzina - Autocarul asta arata ca un hotel de lux! Are si o masina sport in el. O vacanta mai luxoasa ca in acest autocar e greu de imaginat. Chiar daca destinatia nu este una de cinci stele, cu siguranta cazare este. Daca nu-ti permiti decat o vacanta de fite in viata, asta trebuie sa fie acea extravaganta pe care s-o faci si sa le arati tuturor ce gusturi ai. In cazul in care nu te visezi deja in patul ala mare si pufos si conducand masina aia dementiala, atunci chiar esti greu de multumit, anunta Cancan.

Fosta angajata a Casei Albe: John F. Kennedy m-a dezvirginat. Mimi Alford, acum in varsta de 69 de ani, povesteste relatia sa cu fostul presedinte american intr-o carte care va aparea peste cateva zile. Femeia a inceput un internship la Casa Alba pe cand avea 19 ani. Doar patru zile au trecut pana ce J.F.K. a remarcat-o pe tanara Mimi Beardsley, cum se numea ea pe atunci. Potrivit celor povestite in carte, americanca a avut o relatie de 18 luni cu presedintele SUA, timp in care el nu a sarutat-o niciodata "cum se cuvine", iar uneori era nevoita sa astepte in camera de hotel pana ce seful statului avea timp de ea, potrivit Daily Mail. "Once Upon A Secret: My Affair with President John F Kennedy and Its Aftermath" dezvaluie felul in care a inceput relatia lor: tanara Mimi a fost invitata sa inoate in piscina in care J.F.K. se relaxa pentru a-si atenua durerile de spate, iar seara i s-a propus sa participe la o petrecere. Dupa cateva cocktailuri, presedintele s-a oferit sa o insoteasca intr-un "tur privat" al Casei Albe, informeaza Click.

Dupa ce au baut sperma de magar, au primit super-oferte ... porno! Gemenele despre care presa din lumea intreaga a vuit ca au baut sperma de magar intr-un controversat si nedifuzat episod al show-ului Frear Factor au primit imediat tot felul de oferte. TMZ scrie ca surorile care au participat teribila proba a spermei de magar de la Fear Factor sunt asiduu curtate de un site pentru adulti. Gemenele Brynne si Claire Odioso, care au baut sperma si urina de magar pentru un premiu de 60 de mii de dolari, au o oferta clara din partea MyGirlFund.com, un website unde fetele se aseaza in fata camerei si... se asigura ca lumea - mai ales barbatii! - se uita la ele. Oferta suna senzational: fetele vor avea "platforma si instrumentele care le pot face sa castige repede 50 de mii de dolari sau mai mult, intr-un mediu respectabil si motivant". Bine, dupa ce bei sperma de magar, orice pare un pas inainte, scrie Libertatea.

Fetelor, luati lectii! Vezi cum a reactionat o tipa cand a fost pipaita de un baiat pe fund! O tanara se afla cu mama sa la piata cand i-a fost atins fundul de un baiat, care trecea prin spatele ei. Fata a reactionat imediat si l-a lovit cu piciorul pe smecherul cu tricoul in cap, de i s-au spart si ouale din punga. Daca nu stii vreun tip de arte martiale, e bine macar sa le lasi condusa de impuls si sa reactionezi ca atare atunci cand cineva iti pune mana pe fund. Asa a facut si tipa din imagini si a reusit sa dea de pamant cu baiatul care a avut curajul s-o apuce de fund, anunta Cancan.

Femeia-clepsidra mananca zilnic saorma, chipsuri si pizza. O romanca face furori in Europa fiind denumita "femeia-clepsidra" pentru ca masoara doar 40 de centimetri in talie. Ioana Spangenberg, 30 de ani, s-a nascut in Romania insa s-a stabilit in Germania in urma cu sase ani de zile si lucreaza acum ca model. Ioana are toate sansele sa intre in Cartea Recordurilor ca fiind femeia cu cea mai subtire talie din lume. La 13 ani talia ei masura doar 37 de centimetri, iar acum, la 30 de ani, Ioana masoara in talie 40 de centimetri. "Nimeni nu vrea sa ma creada ca mananc, zilnic, trei mese consistente si ca nu pot renunta la saorma, pizza, chipsuri si la ciocolata. Doar ca am un stomac mai mic. E ca si cum as avea un elastic gastric. Daca mananc prea mult mi se face rau", a declarat Ioana, informeaza Click.