Ministrul Igas, certat rau cu limba romana (Vertical News)

Foto:

In acest weekend, cei care l-au urmarit la televizor pe Traian Igas au fost rasplatiti din plin. Mai toate aparitiile PDL-istului s-au lasat cu expresii catastrofale, iar romanii care il priveau de-acasa probabil ca impleteau hohotele de ras cu rusinea ca sunt reprezentati de un agramat, scrie Vertical News

Sambata, dupa videoconferinta cu prefectii de la MAI, politicianul a declarat in fata presei ca "nicio localitate nu este vadita de energie electrica". Traian Igas s-a impiedicat de-un alt cuvant, taman in toiul unei conferinte de presa televizate:

"Cetatenii sa nu incerce in aceasta perioada... sau sa nu plece la drum daca nu este impetuos... impetuos necesar".

Mircea Badea despre cum l-a dat el pe Andrei Gheorghe afara de la Realitatea (Libertatea)

Pe Mircea Badea nu l-a incantat revenirea in televiziune a lui Andrei Gheorghe. "Andrei Gheorghe, saracul de el, pe langa faptul ca arata mai batran cu 40 de ani ca Iri, el nu a facut niciodata in viata lui audienta la televizor", a spus Badea, potrivit Libertatea.

Acesta a adaugat: "Bai, si-au batut joc de el aia care trebuia sa-l promoveze. Oricum, de la Realitatea l-am dat eu afara, in sensul ca l-au pus de la aceeasi ora cu mine si s-a terminat cu smecheria in sat deoarece e o vedeta cu nume greu".