Cele mai tari METODE DE FURAT din supermarket. SURPRIZA: cine fura cel mai mult. E prostesc sa bagi sticla in chiloti, desi unii mai incearca. Acum, hotii fura in cardasie cu personalul de la raioane. De altfel, cel mai mult nu fura clientii, ci chiar angajatii din supermarketuri. Patronii nu pierd nimic, pierderile regasindu-se in pretul produselor. Alte doua metode de furt practicate de clienti sunt legate strict de etichetele produselor. Unii dintre ei rup efectiv etichetele, in speranta ca au eliminat elementele de siguranta, altii sunt ceva mai creativi si schimba etichetele. Aleg un produs din aceeasi gama, dar ieftin, si lipesc eticheta acestuia pe un produs scump, scrie EvZ.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Captura record in apele Pakistanului: un rechin lung de 12 metri. Mai multi pescari pakistanezi au descoperit in apele Marii Arabiei un rechin care avea o lungime de 12 metri. Din pacate, pestele era mort cand a fost gasit de pescari la 150 de kilometri in larg. Rechinul-balena este cel mai mare peste din zilele noastre si poate ajunge pana la 15 m lungime. In ciuda marimilor sale, rechinul-balena este inofensiv pentru om. El se hraneste cu plancton si cu pesti mici pe care ii prinde. Pestele poate cantari chiar 40 tone, scrie Libertatea.

Cum a ajuns un barbat dintr-un burtos un munte de muschi in numai 5 ore! Esti in stare sa spui ca ai vazut toate transformarile posibile? Dintr-un om de 120 de kilograme poti ajunge o masina de tras fiare cu un corp perfect. Exista si unele explicatii pentru fotografiile de pe net care par uneori ireale. Se intampla ca acele imagini sa fie... iluzii optice, fara Photoshop. Intr-un clip postat pe YouTube, este explicata "transformarea incredibila" care de multe ori ne lasa masca atunci cand vedem imaginile pe net cu femei sau barbati obezi ajunsi la un corp de invidiat in timp record, scrie sport.ro. (video)

Fenomene naturale impresionante: In 1994, tot in Florida, in Mulberrype locul unei foste exploatari miniere, s-a format o groapa adanca de 56 de metri. Compania miniera a lasat in urma exploatarii un teren mlastinos, care s-a scufundat in cele din urma. Gropile se pot forma oriunde. Chiar si sub apa oceanului. Este cazul "Gropii Albastre" din apropiere de Belize, care s-a format prin surparea platformei continentale, ca urmare a infiltrarii apei oceanice, prin canalele de scurgere subacvatice, scrie Gandul.

Pitica lumii, politician-vedeta in Bombay. Jyoti Amge, de 18 ani, a intrat anul trecut in Cartea Recordurilor cu titlul de cea mai mica femeie din lume. Ea are doar 61,95 centimetri inaltime. Faima ei internationala i-a facut pe politicienii din tara sa o foloseasca in scop electoral. Surpriza insa! Desi nu candideaza pentru nici un post, multimile orasului indian Bombay sunt hipnotizate de micuta cat o papusa. Ieri, partidul de stanga pe care il sustine se gandea serios sa o includa pe listele de consilieri locali, scrie Click.

Misteriosul lac de sub gheata si fortareata secreta a nazistilor. Cercetatorii rusi au reusit sa ajunga la suprafata misteriosului lac Vostok din Antarctica, ascuns sub un strat de gheata de aproape patru kilometri, dupa foraje care au durat peste 30 de ani, a anuntat, luni, o sursa din mediile stiintifice ruse, citata de agentia Ria Novosti. Oamenii de stiinta spera sa gaseasca in lac, izolat de suprafata continentului timp de mai multe milioane de ani, forme de viata necunoscute. Nu ar fi singurul secret al lacului. Ria Novosti aduce in discutie si o teorie mai veche - cea care vorbeste despre existenta unei baze secrete a nazistilor in apropierea lacului, citeaza Realitatea.net