Un oficial rus recunoaste ca extraterestrii chiar exista. Un fost angajat al Centrului de Cercetare Karelian al Academiei de Stiinte din Rusia a recunoscut public faptul ca filmuletul care circula pe Youtube despre autopsia unui extraterestru este autentic. Nikolai Yegorovnam a spus in cadrul unei conferinte de presa, care a avut loc saptamana trecuta, ca un OZN prabusit in 1968 pe teritoriul Uniunii Sovietice s-a soldat cu doua cadavre ale unor extraterestri. Corpurile lor au fost autopsiate ulterior, iar toate actiunile au fost filmate. Desi imaginile au ajuns in mediul virtual din greseala, iar autoritatile au incercat sa le decredibilizeze, cercetatorul subliniaza faptul ca filmuletul este autentic si ca extraterestrii chiar exista, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Un barbat din Marea Britanie a nascut prin cezariana! Un barbat, care s-a nascut femeie, a devenit primul britanic care a adus pe lume un copil. Britanicul este, astfel, al treilea barbat din lume care a devenit... mama. El a reusit sa nasca dupa ce a urmat un tratament hormonal pentru reactivarea uterului, care nu a fost scos in urma operatiei de schimbare de sex. Joanna Darrell, de la Societatea Beaumont, care reprezinta transsexualii, a confirmat informatia. Se crede ca bebelusul a fost adus pe lume prin cezariana, dar exista posibilitatea ca barbatul sa-l fi nascut pe cale naturala. "Din cate stim, la noi, e doar el. Mai exista unul in America si unul in Spania", a spus Darrell. Primul barbat din lume care a nascut un copil este Thomas Beatie, care a ramas "gravid" in 2007. El a adus pe lume pana in prezent 3 copii, anunta Cancan.

Cel mai sexy sport de iarna: snowboard in bikini. Intr-o zi "fierbinte" de primavara fetele coboara pe partie in bikini! Scena de mai jos se petrece in statiunea montana ruseasca Sheregesh, din sudul Siberiei, in apropierea granitei cu China. Sheregesh a fost un oras minier care s-a transformat intr-o destinatie de vacanta destul de apreciata mai ales de locuitorii Siberiei, care vin aici pentru a practica sporturile de iarna. In aceasta zona ninge foarte mult peste iarna, stratul de zapada depasind de obicei 4 metri. Soarele care incepe sa straluceasca cu putere primavara nu reuseste sa topeasca foarte repede zapada. Asa ca turistii impusca doi iepuri dintr-un foc, schiaza si se bronzeaza in acelasi timp, informeaza Click.

Si-au jurat iubire la 12 metri sub apa. Mai multe cupluri si-au unit destinele sub apa in cadrul celui de al 16-lea festival anual Trang Underwater Wedding Ceremony, ce a avut loc, ieri, in Thailanda. Curajosii, dornici ca acest pas important din viata lor sa fie chiar unic, s-au scufundat pana la 12 metri in Marea Andaman, situata in sudul tarii, pentru a-i jura iubire si credinta persoanei iubite. Imaginile cu acestia au facut rapid inconjurul mapamondului, scrie Libertatea.

Cum au militat trei barbati pentru drepturile femeilor: s-au tarat in lanturi si au sarutat picioarele doamnelor. In patru labe, legati cu lanturi si tinuti in lesa de o femeie, asa au ales trei barbati sa promoveze respectul lor pentru femei. Pe 8 februarie, in Wuhan, China, trei barbati au protestat pe strada Guanggu, impotriva societatii masculine si au cerut egalitatea intre barbati si femei. Cei trei barbati s-au legat in lanturi, au umblat in patru labe, iar o femeie ii tinea in lesa ca pe niste caini. Mai mult, la un moment dat, unul dintre barbati a lins-o pe "stapana" pe picior. Activistii au explicat ca femeile sunt vulnerabile si devin foarte usor victime ale violentei domestice, anunta Cancan.

Cameristele din New York, dotate cu alarme portabile. Cameristele si o parte din ceilalti angajati ai marilor hoteluri din New York vor fi echipati cu o alarma portabila care le va permite sa primeasca ajutor in cel mai scurt timp, daca sunt pusi in situatii dificile. Toti membrii personalului care dintr-un motiv sau altul trebuie sa intre in camere - femei de serviciu, ospatari sau cei care se ocupa de minibar - vor fi dotati cu acest sistem electronic intr-un interval de un an, a precizat purtatoarea de cuvant a asociatiei hotelurilor din metropola americana, Lisa Linden. Noul dispozitiv, care in engleza se numeste "buton de panica" va putea fi "activat rapid si usor, pentru a cere ajutor fara intarziere", informeaza Click.