Sanii ei cantaresc 38 kilograme. Americanca Norma Stitz (50 de ani) din Virginia se mandreste ca are cei mai mari sani naturali din lume, chiar daca viata ei este un adevarat calvar din cauza lor. Fiecare san cantareste 19 kilograme, asa ca femeia trebuie sa care tot timpul 38 de kilograme ce ameninta s-o puna la pamant. Circumferinta ei atinge 2,50 metri, in jurul sanilor, si abia poate intra pe usa, daramite sa urce intr-un automobil. Desi nu poate cobori scarile din cauza sanilor, Norma se jura ca nu se va opera niciodata sa-i micsoreze, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Te plictisesti la nunta? Uite cum se distreaza niste invitati: au inventat jocuri cu tenta sexuala si se distreaza copios! Nuntile traditionale te plictisesc? Niste nuntasi mai inventivi au gasit metode mai bune de a insufleti petrecerea prin jocuri cu tenta sexuala. Niste invitati la petreceri de nunti au descoperit modalitati inedite de a se distra copios! Au inventat niste jocuri cu tenta sexuala care au amuzat copios din cauza lor. Un invitat si-a legat o lingura de curea cu care a batut din miscari de bazin in capacul de oala pe care il tinea o invitata in dreptul organelor ei genitale. Apoi mirele a fost pus la o proba de flotari in forta, dar nu oricum! Sub el s-a aflat o domnisoara care a stat nemiscata in timp ce el se apleca rapid asupra ei. De fata a fost chiar mireasa lui, care a urmarit scenele fara sa clipeasca, anunta Cancan.

Si-a facut o soba in masina. Incredibil, dar adevarat! Un elvetian si-a instalat o soba cu lemne in masina ca sa se apere de gerul iernii, dupa ce instalatia de incalzire a automobilului i s-a defectat. Si-a pus si cos pentru ca sa poata evacua fumul! Elvetianul Pascal Prokop a gasit o solutie simpla pentru a nu ingheta la volan in timp ce Europa este ingenuncheata de ger. Barbatul se trezise cu instalatia de incalzire a automobilului sau Volvo 240, fabricat in 1990, defecta, tocmai in miezul iernii. Repararea acesteia ar fi necesitat timp si bani. Ori Prokop avea nevoie urgenta de masina, asa ca a trebuit sa gaseasca o solutie rapida si ieftina. "Am dat jos scaunul din dreapta, din fata, am pus o soba pe care o aveam pe acasa, in loc", spune el. S-a dotat cu vreascuri si isi face un foc pe cinste de cate ori pleaca la drum, informeaza Click.

Gigolo la 74 de ani! A fost arestat dupa ce s-a oferit sa faca sex oral unor politisti sub acoperire. Se pare ca pentru a practica cea mai veche meserie din lume nu trebuie sa fii neaparat in floarea varstei. A demonstrat-o un batranel din Carolina de Sud care isi vindea trupul pentru bani si care a dat de belea cand s-a oferit sa faca sex oral unor politisti sub acoperire. Thomas Mills, in varsta de 74 de ani din Carolina de Sud a oprit zilele treute masina pe sosea si a semnalizat cu farurile masinii pentru a atrage atentia celor doi politisti sub acoperire, care il filau de ceva vreme. Batranul a mers apoi la cei doi si i-a intrebat daca vor sa-i arate organele genitale, dupa care a venit si propunerea a le face si de a i se face sex oral, contra cost. Mai mult, omul le-a propus politistilor sa-i permita sa-si mai aduca un prieten care sa participe la distractie. Pensionarul a fost arestat de oamenii legii. Mills nu este cel mai batran barbat care practica cea mai veche meserie din lume. Un alt pensionar, tot din America, in varsta de 83 de ani, a fost arestat pentru prostitutie, scrie Libertatea.

Paradis! 7 locuri in care ti-ai fi dorit sa te trezesti azi! La ei e cod rosu de distractie la plaja! In vreme ce noi ne luptam cu zapezile si ne pregatim de zile geroase, in alte colturi ale lumii soarele e singura "problema" a turistilor si a localnicilor. Iata ce au de infruntat astazi cei aflati in cele mai fierbinti puncte ale distractiei, potrivit site-ului meteo wunderground.com, anunta Cancan.

O adolescenta goala, arestata dupa cea mai lenta urmarire din toate timpurile! O tanara in varsta de 18 ani, din statul american Texas a fost arestata dupa ce a incercat sa fuga de politisti goala, la volanul unui Jeep. Taylor Burnham a fost gasita de politisti pe o alee din localitatea texana Corpus Christi ("Trupul lui Hristos" - n.r.) complet goala, fiind incaltata numai cu o pereche de cizme, la ora 3 dimineata. Cand i-a vazut pe politisti, tanara s-a urcat la volanul unui Jeep si a incercat sa fuga. Insa Taylor era intr-o stare de ebrietate mult prea avansata si nu a reusit sa conduca masina. "Urmarirea" a durat aproximativ 2 kilometri iar automobilul condus de adolescenta nu a depasit viteza de 50 km/h. Dupa ce automobilul s-a oprit, urmaritorii au fost nevoiti sa astepte o politista care sa o ajute pe tanara sa se imbrace. Nu se stie de ce era goala pe strada la ora 3 dimineata, informeaza Click.