Prezentatorii Top Gear vorbesc despre noua Dacia Lodgy in emisiune. Realizatorii Top Gear au adus din nou vorba, in cea mai recenta emisiune a lor, despre masinile Dacia. "Am o veste buna. A aparut o noua Dacie, iar eu am o poza cu ea", a spus co-prezentatorul James May, moment in care publicul a izbucnit in urale. Cand pe ecran a aparut noul model Dacia Lodgy, produs in Maroc, toti spectatorii si cei trei prezentatori au izbucnit in ras. James May, cel care a pomenit despre Dacia Lodgy in emisiune, este un fan al masinii romanesti, scrie Gandul.

Faze tariFoto: Colaj foto

Uite cat de tare e pustiul asta cand imita un soldat din Garda Regala chiar in fata unuia. Micutul stie pe de rost miscarile soldatului din Garda Regala si le face in acelasi timp cu el, dovedind multa seriozitate. Mai mult, pustiului nu-i lipseste nici "recuzita": el tine in maini o pusca micuta de jucarie, asemanatoare cu cea pe care o au soldatii de la Palatul Buckingham. Membrii Garzii Regale sunt cunoscuti pentru starea lor impasibila din timpul serviciului: ei nu rad, nu vorbesc si nu fac gesturi in afara programului, asa ca probabil copilul nu a reusit sa starneasca vreo reactie din partea persoanei pe care a imitat-o la perfectie. Integral in Cancan.

Cat ar costa prezervativele Louis Vuitton. Un val de entuziasm a lovit iubitorii brandului Louis Vuitton din Marbella, Miami si Essex in serile trecute, dupa ce vestea lansarii prezervativelor LV circula pe Twitter, scrie digg.com. Confectionate cu initialele brandului in relief, prezervativele ar costa 68 de dolari bucata, in ritm similar cu preturile casei de moda frantuzesti. Luxul nu va putea insa ajunge la pasionatii colectiilor de acest fel, pentru ca LV nu planuieste sa atace astfel de piete. Cel putin nu prea curand, anunta Gandul.

El e ciobanul de 56 cm. Sperante nebanuite dupa o viata de calvar. Ciobanul Chandra Bahadur Dangi, din Nepal, are o inaltime de numai 56 cm. Pana la varsta de 72 de ani a dus o existenta umila, dar acum aspira la celebritate. Chandra Bahadur Dangi s-a impacat cu gandul ca este pitic, fugind de lume printre capre. Inca din copilarie, baietii radeau de el, iar fetele il luau peste picior, relateaza Click.

Ati fost vreodata curiosi cum se comporta o gasca de fete, la o expozitie de produse erotice? Uite cum isi aleg vibratoarele! Femeile nu sunt o aparitie prea des intalnita la o expozitie de produse erotice, insa asta nu le face pe domnisoarele din imagine sa se simta jenate. Cele trei prietene s-au oprit la un stand care comercializeaza vibratoare si si-au vazut nestingherite de treaba. Au atins marfa, au masurat-o din priviri si s-au sfatuit una pe cealalta. Continuarea in Libertatea.